- 14 Ocak 2014
- 722
- 82
- 43
haklısın canım da napıcan böle çekmk daha mı iyi hergnün ızdırap ben bile bazen kv ile tartışıorum eşime sarıorum oda annesine laf söyletmeyince deli oluyorum düşün yani o an bile çekemiorum aklıma bin bir türlü şeyler gelio.beni çok sevdiğini bildiğim halde
Ya sevgi bitince cok daha zor mutaasip bi ailem var Kayseri'de yaşıyorum burda herşey laf sözle ilerliyo arkamdan ne diceklerini düşünmek bile istemiyorum ben hepsinin üstesinden gelirim bi süre sonra da ailem işte belli bi çevreleri var... bi de üstüne bebeğim nolcak diyorum basaririm diyip de sefil etmek de var isin ucunda... bilmiyorum canım yaa inan dondu sanki beynim...
ßůr@
Ula bu evlilik işleri ne zor ne sitres ve yorucu allah c.c yardımcımız olsun...
aman canımm benim kıyamam yaa haklısın son kelime kelimesine katılıyorum sana şimdi seni daha iyi anladım canım benim inan aynı durumda olsam bende aynı şeyi yapardım senin evli kalman aslında senin beklemen oluyor bu durumda zamanını bekliyorsun
aileye bak cocuklarının yuvası yıkılsa mutlumu olacaklar nereye elini uzatsan elinde kalıyor
Yani evet beklediğim doğru bunu ona da söyledim bana zaman ver bi toparlanicam dedim ozaman düzelir gibi oldu ama şimdi hiç bir şey kalmadı aramızda... maalesef evet böyle şahane bir aileyle mücadele ettim ben oğlum zaten mutsuzdu iyi oldu der çıkarlar...kimse senin ne cektigni bilmez... bu saatten sonra hiç bir yere sigamam zaten ailem destek olmucagi icin değil ben fırsat vermk istemiyorum kimseye desinatörüm ben bi şekilde oğluma bakarım diyorum ama...
ßůr@
ben senin başaracagına inanıyorum çalışıpta cünkü bu sakar sıkıntıya gelmen deme cok güçlü bir insan olmak demek inan
kocadan yana sansın gülmemişevlattan yana gülmüş nasıl babaki bebek varken ayrılıcam diyor inanamıyorum yaa sen bahsediyordun ama olayların bu kadar kötü oldugunu bilmiyordum kocanın bu kadar dengesiz oldugunu bilseydim her zaman sana konusmalarım bu şekilde olurdu konus barışmaya calıs demezdim
ailesinin bu kadar gaz vermesi dış çevrelerle hatunlarla bu kadar hoş sohbet etmesi biyerleini kaldırmıs senin kıymetini bilmiyor ama nereye kadar böle gidecek haberi yok cok büyük bir hata yatıgından
laf söz bir süreliğine olur ama kapanır inan ama kocan değişmezse ömrünü böle geciremezsinki
kocanın ailesine ayrı bir sinir oldum oglum akıllı ol demezlermi benim oglumun yuvası yıkılsa ben mahvolurum be
aması genede bu olanlar seni cok falz üzüp gücüne gittiği için afallıyorsun ve ben bunları hak etmedim diyip kendine ve ogluna
Yooo ben hakettim çok değer verdim arpa fazla gelince işte...
Valla ben kişilik bozukluğu olduğu düşüyorum iyiyken de kötüyken de bi ortası yok yaa şimdi ben iyi oluyum sarılıp öpüym unutur gider sürpriz ler hediyeler falan ama ben bi ağzımi açayım bosanalim ben seni cekemem der...bi de sorsan o beni cekiyo hee...
ßůšr@
aması genede bu olanlar seni cok falz üzüp gücüne gittiği için afallıyorsun ve ben bunları hak etmedim diyip kendine ve ogluna
Yooo ben hakettim çok değer verdim arpa fazla gelince işte...
Valla ben kişilik bozukluğu olduğu düşüyorum iyiyken de kötüyken de bi ortası yok yaa şimdi ben iyi oluyum sarılıp öpüym unutur gider sürpriz ler hediyeler falan ama ben bi ağzımi açayım bosanalim ben seni cekemem der...bi de sorsan o beni cekiyo hee...
ßůšr@
Iyi aksamlar bayanlar :)
Sanirim :) yenimisin sen canim
Yani yeni sayılırım aslında bir kaç gün öncesindenim :)
Sen evli değilsin gibi geldi ama bilgi depolamak için mi burdasın
Evliyim tatlim :)
Aaa hiç renk vermemişsin tebrik ediyorum canım
Ben de bir isim vermedim ya kendim gibi sanıyorum herkesi hahah
Bangir bangir hamileyim migdem bulaniyo diyorum :)) sen bekarsin galba :)
Neden ki sorun mu yasiyosun :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?