evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

Ya sevgi bitince cok daha zor mutaasip bi ailem var Kayseri'de yaşıyorum burda herşey laf sözle ilerliyo arkamdan ne diceklerini düşünmek bile istemiyorum ben hepsinin üstesinden gelirim bi süre sonra da ailem işte belli bi çevreleri var... bi de üstüne bebeğim nolcak diyorum basaririm diyip de sefil etmek de var isin ucunda... bilmiyorum canım yaa inan dondu sanki beynim...

ßůšr@

Ula bu evlilik işleri ne zor ne sitres ve yorucu allah c.c yardımcımız olsun...

ben senin başaracagına inanıyorum çalışıpta cünkü bu sakar sıkıntıya gelmen deme cok güçlü bir insan olmak demek inan
kocadan yana sansın gülmemiş evlattan yana gülmüş nasıl babaki bebek varken ayrılıcam diyor inanamıyorum yaa sen bahsediyordun ama olayların bu kadar kötü oldugunu bilmiyordum kocanın bu kadar dengesiz oldugunu bilseydim her zaman sana konusmalarım bu şekilde olurdu konus barışmaya calıs demezdim
ailesinin bu kadar gaz vermesi dış çevrelerle hatunlarla bu kadar hoş sohbet etmesi biyerleini kaldırmıs senin kıymetini bilmiyor ama nereye kadar böle gidecek haberi yok cok büyük bir hata yatıgından
laf söz bir süreliğine olur ama kapanır inan ama kocan değişmezse ömrünü böle geciremezsinki
kocanın ailesine ayrı bir sinir oldum oglum akıllı ol demezlermi benim oglumun yuvası yıkılsa ben mahvolurum be

aileye bak cocuklarının yuvası yıkılsa mutlumu olacaklar nereye elini uzatsan elinde kalıyor

Yani evet beklediğim doğru bunu ona da söyledim bana zaman ver bi toparlanicam dedim ozaman düzelir gibi oldu ama şimdi hiç bir şey kalmadı aramızda... maalesef evet böyle şahane bir aileyle mücadele ettim ben oğlum zaten mutsuzdu iyi oldu der çıkarlar...kimse senin ne cektigni bilmez... bu saatten sonra hiç bir yere sigamam zaten ailem destek olmucagi icin değil ben fırsat vermk istemiyorum kimseye desinatörüm ben bi şekilde oğluma bakarım diyorum ama...

ßůšr@

aması genede bu olanlar seni cok falz üzüp gücüne gittiği için afallıyorsun ve ben bunları hak etmedim diyip kendine ve ogluna üzülüyorsun

bencede biir dengesizlik var yani hala olgunlugunu tamamyamamıs yada karakteri cok zayıf

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…