evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
alyansı mı çıkarıp gitmiş ne oldu böyle ben çok geri kalmışım olaylardan
Hayırdır büşra iyimisin :26:

Ya ben de cok geri kaldim diye özelden yazdm krizanteme yaa eşimle tartıştık zaten başta yazdıklarıma da bakarsan yeni bi sorun değil de işte tartışma sırasında bosanalim dedi istemiyosan git dedi hiç bir şey söylemedim kv.lerdeydik onlar bilsin istemedim eve geldik her zaman ki gibi o.odasnda yattı sabah da kalkmış gitmiş alyansi çıkarmış koymuş krizantem de konuş dedi de ona dedim konuscak pek bişey yok gibi...

ßůšr@

inan çok üzüldüm çocuğunda var arada
Konu hep karıştın sana zahmet özet geçebilirmisin aranızda geçenleri :26:

aynen bende olsam bende yapamam canım yaa

kuzum ben sevdiğini yaz demiyorum ona anlatmak istediklerini kagıda yaz

kızlar nerelerdesiniz:26:
burdayız canım benim

kendinizi ezdirmeyin kızlar hoş geldin canım

benim kocamda bana bir çok kere boşanalım istemiyorum dedi annesini aradı ben artık bosanmak istiyorum dedi ne oldu arkamdan dolanıyor canım
senin yapman gereken onunla konusman konusmak istemiyorsan bile ailesiyle konusman artık bazı şeylerin farkına varsın
gercekten istemiyorsan beni de tmm ayrılalım istediğin olsun dee madem beni sevmiyorsun bitsin bu iş de
diyer bayanlarla daha rahat konusursun de
anlat neye sinir oluyorsun bu evlilik sadece benim yüzümden değil senin bana olan yanlıslarından da bu duruma geldi de canım konus bunları muhakkak söle

Ya kesin kararla konuşmak istiyorum ya tamam bitsin derken tamam cevabı aldığımda etkilenip de zayıf görünmek istemiyorum... bi durulması lazım o da olmuyo...

ßůšr@

4,5 yıldır bunun farkındayım cnm ama ben psikolog degılım kı

bak bizim yanımızda calısan bir abi var ilk hanımından ayrılmıs ondan 3 cocugu varmıs şimdi ikinci hanımından ne cekiyr bir bilsen eski hanımına gel barısalım demiş anlatuyordu kocama kocamda ii yi bok yedn onun kocası suanda sen değilsin br başkası kadın mutluysa neden ayrılsın demiş ayrılmak bir son değil tamam çok kötü bir şey ama senin açından gercekten büyük yüreklikle sölüyorm bunları aslında iyi bir şey ne kadar kocanla mutlu olursan ol öle bir ailede ömür gitmez canım benim kocan izin vermese bile bence onlar rahat durmazdı zaten anladın mı benim ne demek istediğimi
kocan bir gün pişman olacak ama iş işten gececek

Ya kesin kararla konuşmak istiyorum ya tamam bitsin derken tamam cevabı aldığımda etkilenip de zayıf görünmek istemiyorum... bi durulması lazım o da olmuyo...

ßůšr@

bu olayı durulduktan sonra halletsen kafasındaki düşüncesini çoktan tartmıs olacak oo
bu olayı sıcagı sıcagına çözmen lazım gerekirse evi inlet kafasına bir şeyler fırlat ama içindekileri dök bu adama ciddiyim
sen içindekileri dökmedikce adam anlamaz kendini haklı görür
ayrılmak istiyorsada ozaman evden defal git de hemen ailesini ara o cıktan sonra büyün şikayetlerini söle

o aılenın yok olması lazım kı bıızm evlılıgımız yurusun....bezdırdıler benı
oysa o kadar mutluyduk ki kabus gıbı çöktüler üstümüze
Biliyorum dunyanın sonu deıl ama ıcım el vermıyo

Anladım tatlım yaa ama ciddiye almaz işte lacka adam bi de ben yapmaya çalışıyor olarak görünmek istemiyorum...

ßůšr@

sen yapmaya calısmıcaksın ona gene karar kalacak ama gitmek istediğinde gitmeye kalktıgında arkasından içimdekileri dökemedim diye aglama sonra pişman olma sakın el için cabalamıyorsun canım kendi kocan için cabalıyorsun hala kocana el gözüyle bakıyorsun evlilik kutsaldır onun için her caba güzeldir canım benim zamanında bende cok konustum kocamla arkasından dolanmakmı oluyor bu
anlatırsın buna ragmen hala ayrılmak istiyorsan kapı orda de aileni arıcam ve bittiğini sölücem daha sonra benimkleri arıcam de kararlı oldugunu görsün
heee ala devam ediyorsa aileleri sok işin içine

evli bayanların hepsi seni anlar canım benim inan bende anlıyorum okadar caba sevgi emek
güven ve hayal kırıklıkları az buz değil birde çocuk var sanırım
öyle bir ah allıyorlarki o aile Allah a bunun hesabını nasıl verecekler acaba hiç düşünmüuorlar olay kaapanmakla olsa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…