- 14 Ocak 2014
- 722
- 82
- 43
alyansı mı çıkarıp gitmiş ne oldu böyle ben çok geri kalmışım olaylardan
Hayırdır büşra iyimisin :26:
ya ben de cok geri kaldim diye özelden yazdm krizanteme yaa eşimle tartıştık zaten başta yazdıklarıma da bakarsan yeni bi sorun değil de işte tartışma sırasında bosanalim dedi istemiyosan git dedi hiç bir şey söylemedim kv.lerdeydik onlar bilsin istemedim eve geldik her zaman ki gibi o.odasnda yattı sabah da kalkmış gitmiş alyansi çıkarmış koymuş krizantem de konuş dedi de ona dedim konuscak pek bişey yok gibi...
ßůr@
aynen bende olsam bende yapamam canım yaaniye vereyim ki canım ya bi şekilde idare etcez he büyür okul çağında olur tatil amaçlı biraz göndeririz de bebekken yok canım yokkk büyük sözüme tövbe de.bide öyle basit sölüyoki hayır deyincede yanlış anlıyor dedim anne sen gönderrmisin güvenmemekle ilgisi yok duramam ben onsuz bişi demio ozaman da.
ya o kağıt olayını ben çok yaptım canm ya normalde de sürpriz olsun diye sevdiğimi yazdığım notlar bırakırdm arabasına cüzdanına n biliim bilgisayarina faln şimdi bütün yakinlik bitti yapamam heralde ciddiye alicagni da sanmıyorum zaten. Alyansi da cikarp gtmis ya olay konuşacak durumu geçmiş yani...
ßůr@
inan çok üzüldüm çocuğunda var arada
Konu hep karıştın sana zahmet özet geçebilirmisin aranızda geçenleri :26:
eşim bana yeterdi onlara ayak uydurmasaydı güselim ben o insnlara güvenerek evlenmedım... eşim için vardım ona haddınden fazla değer verdım ve son nokta ben herseyın onune koydugum esımdı onun aılesıymıs
burdayız canım benimkızlar nerelerdesiniz:26:
:) yorumunu beğendim..
biz yeni evliyiz geçen sokakta tartısıyoruz basit bi sebepten bana dediğin gibi höt höt yapıyor iken bir araba önümüzde durdu falancaya nasıl gideriz ? ( arka koltukta bayan soruyor ) benimki şimdi şurdan düz gidin ışıktan sağa dönün hatta orda da sorun yalnış olmasın falan incelen bir ses
çok komik yaaa
he valla doğru söylüyosun borazan gibi sesleri
Işte o an iyice bi sıkıştırıp canını yakacan nasıl olsa ağlıyo hazır ağlıyoken toptan ağlasın
inşallah inşallah canım çok saolasın kışın geliriz kız önemli değil oralarda pek kar filanda yağmuyor zaten
85 doğumlu 29 yaşında cnmkocan kaç yasında senin canım
Ya ben de cok geri kaldim diye özelden yazdm krizanteme yaa eşimle tartıştık zaten başta yazdıklarıma da bakarsan yeni bi sorun değil de işte tartışma sırasında bosanalim dedi istemiyosan git dedi hiç bir şey söylemedim kv.lerdeydik onlar bilsin istemedim eve geldik her zaman ki gibi o.odasnda yattı sabah da kalkmış gitmiş alyansi çıkarmış koymuş krizantem de konuş dedi de ona dedim konuscak pek bişey yok gibi...
ßůr@
85 doğumlu 29 yaşında cnm
4,5 yıldır bunun farkındayım cnm ama ben psikolog degılım kımalasef 29 yaşarındaki çogu erkek hala olgunlugunu tamamlayamıyor canım
benim kocamda bana bir çok kere boşanalım istemiyorum dedi annesini aradı ben artık bosanmak istiyorum dedi ne oldu arkamdan dolanıyor canım
senin yapman gereken onunla konusman konusmak istemiyorsan bile ailesiyle konusman artık bazı şeylerin farkına varsın
gercekten istemiyorsan beni de tmm ayrılalım istediğin olsun dee madem beni sevmiyorsun bitsin bu iş de
diyer bayanlarla daha rahat konusursun de
anlat neye sinir oluyorsun bu evlilik sadece benim yüzümden değil senin bana olan yanlıslarından da bu duruma geldi de canım konus bunları muhakkak söle
4,5 yıldır bunun farkındayım cnm ama ben psikolog degılım kı
aynen bende olsam bende yapamam canım yaa
kuzum ben sevdiğini yaz demiyorum ona anlatmak istediklerini kagıda yaz
Ya kesin kararla konuşmak istiyorum ya tamam bitsin derken tamam cevabı aldığımda etkilenip de zayıf görünmek istemiyorum... bi durulması lazım o da olmuyo...
ßůr@
o aılenın yok olması lazım kı bıızm evlılıgımız yurusun....bezdırdıler benıbak bizim yanımızda calısan bir abi var ilk hanımından ayrılmıs ondan 3 cocugu varmıs şimdi ikinci hanımından ne cekiyr bir bilsen eski hanımına gel barısalım demiş anlatuyordu kocama kocamda ii yi bok yedn onun kocası suanda sen değilsin br başkası kadın mutluysa neden ayrılsın demiş ayrılmak bir son değil tamam çok kötü bir şey ama senin açından gercekten büyük yüreklikle sölüyorm bunları aslında iyi bir şey ne kadar kocanla mutlu olursan ol öle bir ailede ömür gitmez canım benim kocan izin vermese bile bence onlar rahat durmazdı zaten anladın mı benim ne demek istediğimi
kocan bir gün pişman olacak ama iş işten gececek
Anladım tatlım yaa ama ciddiye almaz işte lacka adam bi de ben yapmaya çalışıyor olarak görünmek istemiyorum...
ßůr@
o aılenın yok olması lazım kı bıızm evlılıgımız yurusun....bezdırdıler benı
oysa o kadar mutluyduk ki kabus gıbı çöktüler üstümüze
Biliyorum dunyanın sonu deıl ama ıcım el vermıyo
o aılenın yok olması lazım kı bıızm evlılıgımız yurusun....bezdırdıler benı
oysa o kadar mutluyduk ki kabus gıbı çöktüler üstümüze
Biliyorum dunyanın sonu deıl ama ıcım el vermıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?