- 14 Ocak 2014
- 722
- 82
- 43
inan çok üzüldüm çocuğunda var arada
Konu hep karıştın sana zahmet özet geçebilirmisin aranızda geçenleri :26:
Bu sinirle baştan yaziyim canım. Bir yıl öncesine kadar kavga gürültü de olsa birbirimizi seviyoduk idare ediyoduk hani biraz tilkilikle kendime yaklastrmistim tam düzeldi dedim is değiştirdi afedersin totosu kalktı... her şey alt üst oldu 2hafta geçmeden hamile oldgmu öğrendim belki düzelir dedim daha beter oldu... Hamilelikte uzaklaştırdı iyice lohusalik tuzu biberi oldu gaz sancılı bi bebek tam tüy dikildi anlicagn...lohusaligmda beni bi kez anlamadı ailesinde kaldık 40cikana kadar bana ya da çocuğuna düşecekken ailesine daha çok düştü hala da öyle...ne syresten anladı ne sıkıntıdan iş toplantıları seminerler fuarlar hep bu dönemime denk geldi derken daha cok tartışma çıkar oldu huy etti alyansi çıkarıp takmayi önceden çok üzüldüm kızdım şimdi karışmıyorum ister talsin ister takmasin bişe demiyorum küsuyo çıkarıyo barisiyo takiyo ve bu insan 30 yaşında. ..
ßůr@
ekle cnm benıde ekle dertli bensenide listeye ekliyorum canım
inan çok üzüldüm çocuğunda var arada
Konu hep karıştın sana zahmet özet geçebilirmisin aranızda geçenleri :26:
ekle cnm benıde ekle dertli ben
7 haftalık hamileyken de şiddet gördüm daha neler neler var ya hakaret saygısızlık diz boyu kac kez bitme noktasından döndük aileler de karıştı daha beter oldu şimdi duzeltemiyorum bi soğukluk var ki amam Allah'ım sorma yaklasamiyorum önceden sarilmadan uyudu diye tripler yaptigm adam başka odada yatio zaten sık sık seyahatde umrumda bile olmuyo bi tek düşündüğüm oğlum çok küçük işte calisamam...
ßůšr@
keşke bi anlasalar yüzlerini kapatmakla ıs bıtse... o fesatlıkları kuyu kazmaları buyulerle ugrasmaları...............en büyük kötülükevli bayanların hepsi seni anlar canım benim inan bende anlıyorum okadar caba sevgi emek
güven ve hayal kırıklıkları az buz değil birde çocuk var sanırım
öyle bir ah allıyorlarki o aile Allah a bunun hesabını nasıl verecekler acaba hiç düşünmüuorlar olay kaapanmakla olsa keşke
7 aylıkken dayak mı yedinsen böle br adamla ayrılıcam diye birde üzülüyormusun
7 haftalikken...daha önce söyledim ben bunu ilk kez duymuş gibi tepki verdin...
ßůr@
7 aylıkken dayak mı yedinsen böle br adamla ayrılıcam diye birde üzülüyormusun
canım hiç birşey için üzülme takma değerini bilemeyen kişiler için hele hiç allah büyüktür boşver sevmişsin illaki üzülürsün ama inan bu acıları çekmekten daha iyidir sevdiğin insanla tartışmak insanın içini daha çok acıtıo.
büyülerlemi urasıyorlar bide okadar kapanmıslar birde yazıklar olsun be büyü yapanın ahirette ve dünyada yeri yoktur canım benim sen mi yakaladın büyüleri falankeşke bi anlasalar yüzlerini kapatmakla ıs bıtse... o fesatlıkları kuyu kazmaları buyulerle ugrasmaları...............en büyük kötülük
7 haftalikken...daha önce söyledim ben bunu ilk kez duymuş gibi tepki verdin...
ßůr@
Sevgi diil canım da altta yazdım onlar daha cok düşündüryo beni...coktan basıp gitmiştim. ...
ßůr@
bu olayı durulduktan sonra halletsen kafasındaki düşüncesini çoktan tartmıs olacak oo
bu olayı sıcagı sıcagına çözmen lazım gerekirse evi inlet kafasına bir şeyler fırlat ama içindekileri dök bu adama ciddiyim
sen içindekileri dökmedikce adam anlamaz kendini haklı görür
ayrılmak istiyorsada ozaman evden defal git de hemen ailesini ara o cıktan sonra büyün şikayetlerini söle
Ayrilcam diye uzulmuyorum canım karşısında saglam durmak istiyorum dedim...şuan ayrı ya da evli olmak bana bişey ifade etmiyo tek düşündüğüm şey zaten sorumluluk alan bi insan diil ben bu çocuğu tek başıma yapmadım eşek gibi bakacak mecbur ayrılıp da ona bu rahatlığı yaşatmak istemem... şuan bebeğim çok küçük her anlmda bi babaya ihtiyaç var ben calisabilcek duruma geliyim zaten bu adamın iki harfi yan yana getirmesine müsade etmem yaa...ama şimdi bu güç yok bende bi karar vermek zorundayım ailemin yanında kalamam bi de cocugmu alip gitcem yanlarina annem panikatak babam şeker hastası zaten yeterince üzüldüler o dedignin hepsini yaptım ben ailelere defalarca bitti dedik babamla konuşup ikna etti falan filan o kadar uzun ki sen iki yilda neler yaşadın benimkini ikiyle carp işte. ..
ßůr@
Ailesini mi arayim?
Aferin oğlum aslan yavrum paşam benim demeleri icin mi.? Niye ki. ... sen her aileyi yapıcı micanım yaa 30 yaşındaki adamı vicik vicik Bebe gibi seviyolar yaa... ayrılmak istiyo diye kimse eleştirmez ya da kizmaz...kac kez geçti başımdan...o desteği gördüğü için böyle zaten...
ßůr@
büyülerlemi urasıyorlar bide okadar kapanmıslar birde yazıklar olsun be büyü yapanın ahirette ve dünyada yeri yoktur canım benim sen mi yakaladın büyüleri falan
ben ozaman senin hamile oldugunu bilmeden öle bir haraket yaptını zannetmiştim canım benim kocan hamile oldugunu bile bile bunu nasıl yapar ben 7 aylık değil 7 haftalık hamile olup kocana hamile oldgunu sölemedin zannettim
Ne gerek var canim yuvayi düşünmeye nasıl olsa onu da yapan biri var onların yerine...hem kaybedicek bise olarak görmüyorlar kadin evlenince değersiz oluyo valla it gibi peşinden kostuklarini unutuyolar...
ßůr@
Yoo biliyodu o tokadı atarken hamile olduğumu ama böyle bir insan işte....
Simdi sorsan hiç hata yapmamistir bi de o kadar rahat ki istemiyosan git dio...
Şu anda ne düşünüyorsunuz biliyorum ama ben sevgiden ya da acizlikten diil bebegimi ve ailemi düşünüyorum sadece bi çalışmaya başlasam bi ev kiralasam benden rahat kimse olmaz sanıyorum ama ailem anlattığım gibi çevreden gelcek laflarla baş edemezler onları bu duruma düşürmek hic istemiyorum. .. çok kararsizim...
ßůšr@
Aynen canım. Nasılsa artık sahipleriyiz deyip her haltı yapmaya başlıyorlar. Nasılsa kadın affeder diye düşünüp ama yanılmaktalar artık yaptıkları hiçbir halt unutulmuyor katlanarak onlara yol, su elektrik olarak geri dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?