evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

şu an canım felaket bi şekilde sarma istedi of ya olsada bi tencereyi yerim
Tencereyle birlikte

annecim sarıp veriyo bazen bana bende buzluğa atıyorum canım isteyince yada misafir gelince çıkarı çıkarıp pişiriyorummmm

nereleri gezdin geldin bakam sen

eczaneye gitmeme gerekti saolsun abim şifreyi yalnış yazmış onuda halledemedik
Bizim burada sosyete pazarı açıldı yani yıllardır var yeni bişey değilde
Oraya gittim herşey var ama yine bişey yok
Oradan da bizim buraya bi güzellik salonu açılacak burada esnaflardan biri tanıdık sayılır yani kapıdan şöyle bi baktıyım dedim ama yüzbin dedikodu ile çıktım
Geçen anlattığım bi abla vardı hatırladın mı onu kısmen tanıyomuş biraz bişeyler söyledi ben bişey söylemek istemedim neme lazım arada sonra ben kalırım kabağın büyüğü benim başımda patlar

annecim sarıp veriyo bazen bana bende buzluğa atıyorum canım isteyince yada misafir gelince çıkarı çıkarıp pişiriyorummmm

şu dipfirizler çok işe yarıyor ya annemde öyle yapar dipfirizde yok yok ne arasan var çat kapı gelene dört dörtlük çıkaracak yiyecekler
Ama uzun tutmaz annem çok sakıncalı diye çabuk tüketiliyo zaten
Anneninde ellerine sağlık ne iyi yapıyo arada bizide görse

hatırladım hatırlamammı en güzelini yapmıssın zaten bayanlar bir yere gidip urayalım diyor gidiş o gid,ş arkalarından on kere aratıyorlar ben kuaföre gidince arkamdan ararlar hep kave içeriz accık dedikodu bakım falan kocam diyor gelmeyeydin ama nağim zaten gezip tozamyorum bizimde eglencelerimiz bunlar işte

gelin canım bana aşk olsun sarma patisi yaparızzzz

Evet doğru söylüyosun bizim çene her yerde her koşulda maaşllah susmaz

KUŞADASINA canım kocamın evlilik yıldönümü hediyesi
bizim yıldönümüzde yaklasıyor 2 sene olcaka aca benim kazma kocam bana süpriz yapacakmı yapmazsa valla fena küserim

Evet doğru söylüyosun bizim çene her yerde her koşulda maaşllah susmaz
cenemizin yayları gevsek anam bizim
işin zor valla canım ALLAH KOLAYLIK VERSİNNN
hiç geleyimde yardım edeyiim yokkk caya kahveye gelirisiniz ama
yürü kalk krizcim ayşelere gidiyomuşuz davet etti o kadar gitmemek olmaz şimdi
Sarma partisi yapacakmışız

valla ben kaççak yer arıyordum seve seve gelirim
ayşe gelebilirim demi alıyon mu kız beni evine

yürü kalk krizcim ayşelere gidiyomuşuz davet etti o kadar gitmemek olmaz şimdi
Sarma partisi yapacakmışız

bana arkadaş lazım zaten sıkılıyorum evdeee siz gelin yeterki sarma da sararım dolmada yaparım

alırım canım sen gel benimkini yolllarım anasına

eşin sürpriz yapmadan sen yerinden kımıldamayı düşünmüyosun heralde demi:26:
Geçen sene nasıl geçmişti yıldönümünüz
Davet etti ayşe daha ne soruyosun yürü gidelim çok acım ve çok canım istiyo sarma hadi şimdi zırlıycam bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…