şu an canım felaket bi şekilde sarma istedi of ya olsada bi tencereyi yerim
Tencereyle birlikte
ayşe hanım diyorsa unutulmıcak hatun dur krizantem öyledir ayşe ne diyorsa odur kardeşim ona göre
ERKEKLERRRRR zaten ilgi konusunda bazen bizi geçiyorlar yaaaa arada şımartmak lazım onları
bas tilki olmak kolay değillllbak hem çalışıyor hem bize laf yetiştiriyor kızçe
nereleri gezdin geldin bakam sen
annecim sarıp veriyo bazen bana bende buzluğa atıyorum canım isteyince yada misafir gelince çıkarı çıkarıp pişiriyorummmm
eczaneye gitmeme gerekti saolsun abim şifreyi yalnış yazmış onuda halledemedik
Bizim burada sosyete pazarı açıldı yani yıllardır var yeni bişey değilde
Oraya gittim herşey var ama yine bişey yok
Oradan da bizim buraya bi güzellik salonu açılacak burada esnaflardan biri tanıdık sayılır yani kapıdan şöyle bi baktıyım dedim ama yüzbin dedikodu ile çıktım
Geçen anlattığım bi abla vardı hatırladın mı onu kısmen tanıyomuş biraz bişeyler söyledi ben bişey söylemek istemedim neme lazım arada sonra ben kalırım kabağın büyüğü benim başımda patlar
bencede bugün canım nasıl tatlı şeyler çekiyor yaaa agzım sulandı abur cubur yemegi özledim diyetteyim
şu dipfirizler çok işe yarıyor ya annemde öyle yapar dipfirizde yok yok ne arasan var çat kapı gelene dört dörtlük çıkaracak yiyecekler
Ama uzun tutmaz annem çok sakıncalı diye çabuk tüketiliyo zaten
Anneninde ellerine sağlık ne iyi yapıyo arada bizide görse
sorma diyete başladım bi ay sonra ttatile gidicem ama canım çokolata istiyoooo
nereye gidicen canım tatile
hatırladım hatırlamammı en güzelini yapmıssın zaten bayanlar bir yere gidip urayalım diyor gidiş o gid,ş arkalarından on kere aratıyorlar ben kuaföre gidince arkamdan ararlar hep kave içeriz accık dedikodu bakım falan kocam diyor gelmeyeydin ama nağim zaten gezip tozamyorum bizimde eglencelerimiz bunlar işte
hee ya sorma canımmm daha eve gitcemm yemek yapıp ütü yapcam yandım ki ne yandım
gelin canım bana aşk olsun sarma patisi yaparızzzz
bizim yıldönümüzde yaklasıyor 2 sene olcaka aca benim kazma kocam bana süpriz yapacakmı yapmazsa valla fena küserimKUŞADASINA canım kocamın evlilik yıldönümü hediyesi
cenemizin yayları gevsek anam bizim
Evet doğru söylüyosun bizim çene her yerde her koşulda maaşllah susmaz
hiç geleyimde yardım edeyiim yokkk caya kahveye gelirisiniz amaişin zor valla canım ALLAH KOLAYLIK VERSİNNN
yürü kalk krizcim ayşelere gidiyomuşuz davet etti o kadar gitmemek olmaz şimdi
Sarma partisi yapacakmışız
yürü kalk krizcim ayşelere gidiyomuşuz davet etti o kadar gitmemek olmaz şimdi
Sarma partisi yapacakmışız
bana arkadaş lazım zaten sıkılıyorum evdeee siz gelin yeterki sarma da sararım dolmada yaparım
bizim yıldönümüzde yaklasıyor 2 sene olcaka aca benim kazma kocam bana süpriz yapacakmı yapmazsa valla fena küserim
bizim ilk senemiz canım özel olsun dedik
hiç geleyimde yardım edeyiim yokkk caya kahveye gelirisiniz ama
kız yakın olsak hemen geleyimmmm
valla ben kaççak yer arıyordum seve seve gelirim
ayşe gelebilirim demi alıyon mu kız beni evine
bizim yıldönümüzde yaklasıyor 2 sene olcaka aca benim kazma kocam bana süpriz yapacakmı yapmazsa valla fena küserim
Hiç geleyimde yardım edeyiim yokkk caya kahveye gelirisiniz ama
Valla ben kaççak yer arıyordum seve seve gelirim
ayşe gelebilirim demi alıyon mu kız beni evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?