evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

bu kadar sessiz de olursan olcagı oll accık tilkilik ören kızımmmm bazı şeylerede olmaz dee ama saygını sakın bozma

benn alyansımı aldımda sadee almıstım şimdi yenilicemm ama böle jan janllı alıcamm içimde kaldı hele du durumumuzu düzelteekkk

Ama evlenipte hem ev işi hem çalışmak çok zor yaw , annem bu hafta yok şehr dışında , eve gidiyorum yemek yap yıka bakıyorum saat 10 olmş . Benm kardeşte bbiz zaten eve bakmıoz diye dha çok batırmış , dün gece elktrkli spürgeye tuttum heryeri sildi topladım , çamaşırları attım mknye astım , yemk yap yıka baktım gece 12 olmuş ben sızdım yatasaya dedimm ben evlenince yandımm vay halime

gözünü oyarım onun hele bir izin vermesin ama bak hafta sonu olsun vallaa yoksa gelemem gelirim beee senin nişanın olucak gelmem miii heyttt uleynnnnnnn

Bencede kuzu en önemlisi zaten o , biz evlenirsek o günleri inşallh görürüm çok çok bişi alamıcaz borca girmeyelim diye sonra yawaş yawaş yaparz artıkınn

sen zeki kızsın vesselam evet cok borca girmeyin sakın biz valla anca bitirdik şimdi bileydim okadar borcu yaparmıydım

heh şimdiden antraman yapp birde benim halimi düşün kuzum eve ben 10 da gidiyorum sabah iş yerindeyim nberrr ulan ne acınacak halim varr ya sen söliyince fark ettimm

Ama bir sorun olabilir benimkisi bayramın 3.günü :26:

heee bayramdamııı ozaman bak ben Ankara ya gitmezsem kesin kes gelirim ama olaki kv yanına gidemezsem ozaman seni arar teprik etmekle kalırım :44::44::44: inş gitmeyiz yaaa hakkaten gelmek çünkü cok istiyomm

hamileğini iyi kullan bakk accık nazlan kocana

ay hamile kalmadan önce neler diodum sen gör neler yapıcam die ama yok yapamıom yaa azcık ağrım var desem hemen doktora gidelim dioo.iştahsızlığım olduğu içinn canım bişide çekmio ancak karpuz bu tarz şeyler sonralarda artık karnım çıktıkçaa

bu kadar sessiz de olursan olcagı oll accık tilkilik ören kızımmmm bazı şeylerede olmaz dee ama saygını sakın bozma

başlarda yapıcaktım onu bana sölüo ben yapmıorum die oğluna sölüo iştee evle ilgili bişiler varsa aman canım koca kahrı değilde ben kv kahrı çkeiorum iştee.
Bu arada isyan çıkmışş bebeişide kızmışş

heh şimdiden antraman yapp birde benim halimi düşün kuzum eve ben 10 da gidiyorum sabah iş yerindeyim nberrr ulan ne acınacak halim varr ya sen söliyince fark ettimm

Ay ben birde titizimm yandım anam :26: Benimksi artık yardım edeck yoksa kan çıkar
Canım çok geç çıkıosun neden öyle ?

heee bayramdamııı ozaman bak ben Ankara ya gitmezsem kesin kes gelirim ama olaki kv yanına gidemezsem ozaman seni arar teprik etmekle kalırım :44::44::44: inş gitmeyiz yaaa hakkaten gelmek çünkü cok istiyomm

Tamam canım haberleşiriz, sözlümün ablalarına göre tarih ayarladık yoksa normalde haziran 22ydi ama kısmet

aaa bak fincancılar carsısını hiç duydun mu canım benim ben ordan alısveriş yapmıstım cok cok uygun pınarbasında

Ben orda oturuyorum zaten Herşeyi de ordan alıcam gerçekten de çok çok uygun gelio oranın fiyatları bana , geçenlerde gittim bi baktım 60/70 tl lik tepsi 30tl hemen kaptım

aaa oda ne fena haa ozaman bak sende akıllı davranıp kocana diyeceksin ki canım benimm bak annen benden bazı benim yapmak istemediğim şeyler istiyor ben saygımız bozmadan hayır diyorum bazen gelip bunu sana sölüyor buda hoş bir davranıs değil sonra beni sana şikayet etmesin mesela örnek ver benim babam senin her seyine karıssa kendini nasıl hissedersin de kendi evimde bile diken üstündeyim her şeyime karısır oldu de cocuk olunca daha beter olucak ister kız ister bana küs ama kaldıramıyorum dee şikayettte bulunmuyorum sadece haber veriyorum diye söylen yoksa bu böle olmaz aanız bozulur canım benimm
ayy cok sevindim yaaa gercekten dur hemen yazayım ona

Ay ben birde titizimm yandım anam :26: Benimksi artık yardım edeck yoksa kan çıkar
Canım çok geç çıkıosun neden öyle ?

ya bizim kendi işimiz ya canım ondan yok onu bnu kontrol et yok kasa falan derken cok gec cıkıyoruz kocamla bazen yemek yemeden uyuyoruz inan

Ben orda oturuyorum zaten Herşeyi de ordan alıcam gerçekten de çok çok uygun gelio oranın fiyatları bana , geçenlerde gittim bi baktım 60/70 tl lik tepsi 30tl hemen kaptım

evet canım ben çogu şeyimi ordan oldımmmaaa sen bize çok yakın oturuyosun kız aslında

off offf Annemi 6 yıl önce kaybettiğim için bütün evin işi bende . Abim ve babamla yaşıyorum yardım ediyorlar Allah var ama bi erkeğin yaptıgı temizlik titizlik ne kdr olabilirki. daha şimdiden bunaldım ev işinden yemekten ütüden ondan bundan şundan . Evlenince napcam hiç bilmiyorum

olanları anlatsam şaşırıp kalırsınn çok zor bi kadınn napsak başa çıkamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…