kız ben neler çekim bir bilsenn evlendiğimden berii yinede salak ben hep sessiz kaldımm yüzüne de baktım evine de gittim hala kendini haklı görür bide kızı var 18 yaşında oda fena işteee benm gibisini bulmuşta hala konuşuoo.ne gelinler görüorum evine bile almıo kvleri
benn alyansımı aldımda sadee almıstım şimdi yenilicemm ama böle jan janllı alıcamm içimde kaldı hele du durumumuzu düzelteekkk
Yawrucum gelceğini bilseydim davet etmez miydim hiç , zaten o günde hiç bir arkdşm gelmedi blio musun , koştur mutfak koştr salon terledim herkes dio ki heyecan yapma , onu bunu yetştrcem telaşndan heyecan kalmamıştı kibilseydim kuzu emin ol çağırırdım ki nişanda yanımdasın o zaman Senin koca izin verck mi ama ? :26:
evet bananeee istiyrummm oğluşum ister sonraaa
Bencede kuzu en önemlisi zaten o , biz evlenirsek o günleri inşallh görürüm çok çok bişi alamıcazborca girmeyelim diye sonra yawaş yawaş yaparz artıkınn
gözünü oyarım onun hele bir izin vermesin ama bak hafta sonu olsun vallaa yoksa gelemem gelirim beee senin nişanın olucak gelmem miii heyttt uleynnnnnnn
sen zeki kızsın vesselam evet cok borca girmeyin sakın biz valla anca bitirdik şimdi bileydim okadar borcu yaparmıydım
Ama evlenipte hem ev işi hem çalışmak çok zor yaw , annem bu hafta yok şehr dışında , eve gidiyorum yemek yap yıka bakıyorum saat 10 olmş . Benm kardeşte bbiz zaten eve bakmıoz diye dha çok batırmış , dün gece elktrkli spürgeye tuttum heryeri sildi topladım , çamaşırları attım mknye astım , yemk yap yıka baktım gece 12 olmuş ben sızdım yatasayadedimm ben evlenince yandımm vay halime
Ama bir sorun olabilir benimkisi bayramın 3.günü :26:
Kaç senedir İzmirdesin yawrum , sen bilirsin burda uygun yerleri , tecrübeli hatunsun nede olsa
hamileğini iyi kullan bakk accık nazlan kocana
bu kadar sessiz de olursan olcagı oll accık tilkilik ören kızımmmm bazı şeylerede olmaz dee ama saygını sakın bozma
heh şimdiden antraman yapp birde benim halimi düşün kuzum eve ben 10 da gidiyorum sabah iş yerindeyim nberrr ulan ne acınacak halim varr ya sen söliyince fark ettimm
heee bayramdamııı ozaman bak ben Ankara ya gitmezsem kesin kes gelirim ama olaki kv yanına gidemezsem ozaman seni arar teprik etmekle kalırım :44::44::44: inş gitmeyiz yaaa hakkaten gelmek çünkü cok istiyomm
aaa bak fincancılar carsısını hiç duydun mu canım benim ben ordan alısveriş yapmıstım cok cok uygun pınarbasında
ay hamile kalmadan önce neler diodum sen gör neler yapıcam die ama yok yapamıom yaa azcık ağrım var desem hemen doktora gidelim dioo.iştahsızlığım olduğu içinn canım bişide çekmio ancak karpuz bu tarz şeyler sonralarda artık karnım çıktıkçaa
başlarda yapıcaktım onu bana sölüo ben yapmıorum die oğluna sölüo iştee evle ilgili bişiler varsa aman canım koca kahrı değilde ben kv kahrı çkeiorum iştee.
Bu arada isyan çıkmışş bebeişide kızmışş
Ay ben birde titizimm yandım anam :26: Benimksi artık yardım edeck yoksa kan çıkar
Canım çok geç çıkıosun neden öyle ?
Tamam canım haberleşiriz, sözlümün ablalarına göre tarih ayarladık yoksa normalde haziran 22ydi ama kısmet
Ben orda oturuyorum zatenHerşeyi de ordan alıcam gerçekten de çok çok uygun gelio oranın fiyatları bana , geçenlerde gittim bi baktım 60/70 tl lik tepsi 30tl hemen kaptım
aaa oda ne fena haa ozaman bak sende akıllı davranıp kocana diyeceksin ki canım benimm bak annen benden bazı benim yapmak istemediğim şeyler istiyor ben saygımız bozmadan hayır diyorum bazen gelip bunu sana sölüyor buda hoş bir davranıs değil sonra beni sana şikayet etmesin mesela örnek ver benim babam senin her seyine karıssa kendini nasıl hissedersin de kendi evimde bile diken üstündeyim her şeyime karısır oldu de cocuk olunca daha beter olucak ister kız ister bana küs ama kaldıramıyorum dee şikayettte bulunmuyorum sadece haber veriyorum diye söylen yoksa bu böle olmaz aanız bozulur canım benimm
ayy cok sevindim yaaa gercekten dur hemen yazayım ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?