evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Gunaydin canlarim
günaydın canım benim hoş geldinn
Okudum okudum , benim şimdilk yok ama çok yakında diyorum , bazen ufak tefek olmuyor değil hani

İyi ya ne olsun işte mutlu gibiyim , alyanslarımızı cmrtsi siparş ettik bugün gelebilr onları merk ediyorum sen nasılsın ?

ayyyyy ne olurrr burdada paylaş yaa ben merakten catlarımmm ne ara okudun kız maşallah

sorma kıskanıo anası bide fenayız yanii akşam yemeğe gidioz mesela eşim sonra gelicekse kendi arar demez ki bana nerdeymiş yada bi ara falan
aaa ne saçmaaa bencede senden kıskanıyor birde çocuk olunca yandın ki ozaman ne yandın kocan sana daha cok baglandıkca ice sinir küplerine biner o
Selamlarrrr :97:

slmm hoş geldinnn

Ay kız sahi mi süper olur , ben kız isteme söz oldu benim 17 mayısta , 30temmuzda da nişanım var inşallah olur da gelirsin kız

vallada billada gelirim yalan mı sölicem bee anaaa böle mutlu gününde seni yanlız bıraırmıyım ben davet etmedin ama neyse hafta sonu olsun ama heee calısıyom ben

aaa ne saçmaaa bencede senden kıskanıyor birde çocuk olunca yandın ki ozaman ne yandın kocan sana daha cok baglandıkca ice sinir küplerine biner o

slmm hoş geldinnn

bilmm artık bekarken yapmıodu şimdi nie yapsın yardım falan ettiği zman yok o onu yemez ben biliorum önceden çok giyerdi şimdi giymio falan herşeyin içinde yanii.

günaydın canım benim hoş geldinn

ayyyyy ne olurrr burdada paylaş yaa ben merakten catlarımmm ne ara okudun kız maşallah

Paylaşırım istediğim model klasiğe yakın ama hiç bir kuyumcuda da yoktu kenarları taşlı , içerisinde taşların kenarında halat şeklnde zincir ortası düzdü oraya greg şekli istedim inşallh güzel olur gelsin hemmen paylaşırımmm

bilmm artık bekarken yapmıodu şimdi nie yapsın yardım falan ettiği zman yok o onu yemez ben biliorum önceden çok giyerdi şimdi giymio falan herşeyin içinde yanii.

anaaa sen niye bu kadarr sessizsin ozaman bu kadar karısma olmazz bu karışma artık başka boyutlara gidiyor ama

benn alyansımı aldımda sadee almıstım şimdi yenilicemm ama böle jan janllı alıcamm içimde kaldı hele du durumumuzu düzelteekkk

anaaa sen niye bu kadarr sessizsin ozaman bu kadar karısma olmazz bu karışma artık başka boyutlara gidiyor ama

kız ben neler çekim bir bilsenn evlendiğimden berii yinede salak ben hep sessiz kaldımm yüzüne de baktım evine de gittim hala kendini haklı görür bide kızı var 18 yaşında oda fena işteee benm gibisini bulmuşta hala konuşuoo.ne gelinler görüorum evine bile almıo kvleri

vallada billada gelirim yalan mı sölicem bee anaaa böle mutlu gününde seni yanlız bıraırmıyım ben davet etmedin ama neyse hafta sonu olsun ama heee calısıyom ben

Yawrucum gelceğini bilseydim davet etmez miydim hiç , zaten o günde hiç bir arkdşm gelmedi blio musun , koştur mutfak koştr salon terledim herkes dio ki heyecan yapma , onu bunu yetştrcem telaşndan heyecan kalmamıştı ki bilseydim kuzu emin ol çağırırdım ki nişanda yanımdasın o zaman Senin koca izin verck mi ama ? :26:

benn alyansımı aldımda sadee almıstım şimdi yenilicemm ama böle jan janllı alıcamm içimde kaldı hele du durumumuzu düzelteekkk

Bencede kuzu en önemlisi zaten o , biz evlenirsek o günleri inşallh görürüm çok çok bişi alamıcaz borca girmeyelim diye sonra yawaş yawaş yaparz artıkınn

YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113: seni gören cennetlik çalışkan hatun

:113:deniz_1988:113: senden hala haber alamadık canım meraktayımm yaaa gelde bir halini hatrını soralım

:113:busraliaras:113: canım benim durumun nasıl hala merak ediyorumm

:113:dorugunannesi:113: sana prensesi şiirr yok olmuyor böle ama

:113:isyan123:113: umarızz en kısa zamanda seni gene iyi görüp buralarda sohbet ederiz canım benim

:113:lily86:113: geyik topiğine daldın bizi unuttun gözümden kaçmıyor değil

:113:faat:113: kız ateş gibi bir gelip bir gidiyorsun geceleri seni yakalıyoruz ancak

:113:Y_klbk:113: nerdesin canım umarım durumun iyidir kötü zamanların da Allah sana yardımcı olsun

:113:ecmel1987:113: piştttt seni gördüm bugün ama seslenmedimm

:113:balbocegi35:113: işteee bundan sonrakiii tilkilerden biri hoş geldin sefalar getirdin kuzummmm

:113:34ist:113: işteee oo geliyorrrrrr ooo birrrr günellerin sultanııı o birrrrrrrrrr topiğin en kocaman göbekli hamilelerindennn
oo kaynana söle toplarım başına kk hatunlarını gözünü korkuturuz bir daha size karışamaz ona göre heeee
[/SIZE][/B][/CENTER]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…