günaydın canım benim hoş geldinnGunaydin canlarim
Okudum okudum , benim şimdilk yok ama çok yakında diyorum , bazen ufak tefek olmuyor değil hani
İyi ya ne olsun işte mutlu gibiyim , alyanslarımızı cmrtsi siparş ettik bugün gelebilr onları merk ediyorumsen nasılsın ?
aaa ne saçmaaa bencede senden kıskanıyor birde çocuk olunca yandın ki ozaman ne yandın kocan sana daha cok baglandıkca ice sinir küplerine biner osorma kıskanıo anası bide fenayız yanii akşam yemeğe gidioz mesela eşim sonra gelicekse kendi arar demez ki bana nerdeymiş yada bi ara falan
Selamlarrrr :97:
YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113: seni gören cennetlik çalışkan hatun
:113:deniz_1988:113: senden hala haber alamadık canım meraktayımm yaaa gelde bir halini hatrını soralım
:113:busraliaras:113: canım benim durumun nasıl hala merak ediyorumm
:113:dorugunannesi:113: sana prensesi şiirr yok olmuyor böle ama
:113:isyan123:113: umarızz en kısa zamanda seni gene iyi görüp buralarda sohbet ederiz canım benim
:113:lily86:113: geyik topiğine daldın bizi unuttun gözümden kaçmıyor değil
:113:faat:113: kız ateş gibi bir gelip bir gidiyorsun geceleri seni yakalıyoruz ancak
:113:Y_klbk:113: nerdesin canım umarım durumun iyidir kötü zamanların da Allah sana yardımcı olsun
:113:ecmel1987:113: piştttt seni gördüm bugün ama seslenmedimm
:113:balbocegi35:113: işteee bundan sonrakiii tilkilerden biri hoş geldin sefalar getirdin kuzummmm
[/SIZE][/B][/CENTER]
kız sen hala ne zaman sözlenicen bir tarih yokmu nişan falan belki bende gelirim ona göre
Ay kız sahi misüper olur , ben kız isteme söz oldu benim 17 mayısta , 30temmuzda da nişanım var inşallah olur da gelirsin kız
aaa ne saçmaaa bencede senden kıskanıyor birde çocuk olunca yandın ki ozaman ne yandın kocan sana daha cok baglandıkca ice sinir küplerine biner o
slmm hoş geldinnn
günaydın canım benim hoş geldinn
ayyyyy ne olurrr burdada paylaş yaa ben merakten catlarımmm ne ara okudun kız maşallah
günaydın canım benim hoş geldinn
ayyyyy ne olurrr burdada paylaş yaa ben merakten catlarımmm ne ara okudun kız maşallah
ne oldu kız :44::44::44:
bilmm artık bekarken yapmıodu şimdi nie yapsın yardım falan ettiği zman yok o onu yemez ben biliorum önceden çok giyerdi şimdi giymio falan herşeyin içinde yanii.
Hosgordukk :) napiyosunuz
selamlarrrr :97:
gunaydin canlarim
Paylaşırım istediğim model klasiğe yakın ama hiç bir kuyumcuda da yoktu kenarları taşlı , içerisinde taşların kenarında halat şeklnde zincir ortası düzdü oraya greg şekli istedim inşallh güzel olurgelsin hemmen paylaşırımmm
[ındent][/ındent]
benim adım yok ordaKıskandım bananeee
anaaa sen niye bu kadarr sessizsin ozaman bu kadar karısma olmazz bu karışma artık başka boyutlara gidiyor ama
vallada billada gelirim yalan mı sölicem bee anaaa böle mutlu gününde seni yanlız bıraırmıyım ben davet etmedin ama neysehafta sonu olsun ama heee calısıyom ben
kız ben topiğe uramayanları uzun zaman dan beri olmayanları yazdım aneeeeeeeeeeeeeeDur senide eklimmm hamilesin yaa şindik canın cekmesin
benn alyansımı aldımda sadee almıstım şimdi yenilicemm ama böle jan janllı alıcamm içimde kaldı hele du durumumuzu düzelteekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?