iyi canım azcık ana lafına bakmasa kaymak olıcak kaymako huyu sinir edio beni.
yok canım daha birşey
oooo sende ama çöpzüs üzüm istiyorsun anacım
ya öyle deme bazen çok sinirlendirio anasının dediğini yapıyoo
kız ondan daha beteri var benim koca ne beni dinliyo ne anasını ikimizide sinirden kudurtuyo o ne olcek bakim
o tabi daha zor ama anası içinde seni kırınca daha çok kırılıyosunn.hiç kimse 4 4 lük değildir biliyorum ama 2miz özel kavgamız olsa ne derim bilmiyorum da 3.şahıslar için kavga etmek beni delirtio
evet ben seni çok iyi anlıyorum canım bende zamanında başka kişiler tarafından cok kavga ettik hayır kendi sorunlarımız olsa gam yememde başkaları yüzünden kavga etmek cileden cıkartıyor valla o orda yan gelip yayılırken keyfi yerinde biz kavga edip üzülüyoruz
aynen öyle çok iyi anlaşırız aslında ama annesi olunca bi konu olunca sinirleniorum laf sölüorum başlıoruz kavgaya çok şükür 1 kere kavga etmedik kendi konumuzla kadın gelio bişi sölüo gidio hayda sen sabır ver.
krizantem;35491023 [COLOR="#4B0082" .!.:MALESEF CANIM ANASIDA ÇOK DÜŞKÜN OĞLUDA.[/COLOR]
ohoooo tek olanda hakkaten zor ne dersen yanlıs anlasılırsın sen ozamanMALESEF CANIM ANASIDA ÇOK DÜŞKÜN OĞLUDA.
Geldimm anammm
Geldimm anammm
Sonrası çakallık falan mıohoooo tek olanda hakkaten zor ne dersen yanlıs anlasılırsın sen ozaman
hoş geldin yavruuuuuuuuuuuu artık sende yavru tilkisin ona göre heeeee
Sonrası çakallık falan mıvarsa ben çakal olayım
Sonrası çakallık falan mıvarsa ben çakal olayım
kız sen hala ne zaman sözlenicen bir tarih yokmu nişan falan belki bende gelirim ona göre
geldinde ilk bir sayfayı oku konu neden acılmıs bir ören bende seni listeye eklim canım benim
heee oldu sen hele bir yavru tilkilikten büyük boy bir tilki olda ben seni aslan diye bilem yazarımmm nber yavru nasılsın
ohoooo tek olanda hakkaten zor ne dersen yanlıs anlasılırsın sen ozaman
hoş geldin yavruuuuuuuuuuuu artık sende yavru tilkisin ona göre heeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?