evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
kız ondan daha beteri var benim koca ne beni dinliyo ne anasını ikimizide sinirden kudurtuyo o ne olcek bakim

o tabi daha zor ama anası içinde seni kırınca daha çok kırılıyosunn.hiç kimse 4 4 lük değildir biliyorum ama 2miz özel kavgamız olsa ne derim bilmiyorum da 3.şahıslar için kavga etmek beni delirtio

o tabi daha zor ama anası içinde seni kırınca daha çok kırılıyosunn.hiç kimse 4 4 lük değildir biliyorum ama 2miz özel kavgamız olsa ne derim bilmiyorum da 3.şahıslar için kavga etmek beni delirtio

evet ben seni çok iyi anlıyorum canım bende zamanında başka kişiler tarafından cok kavga ettik hayır kendi sorunlarımız olsa gam yememde başkaları yüzünden kavga etmek cileden cıkartıyor valla o orda yan gelip yayılırken keyfi yerinde biz kavga edip üzülüyoruz

aynen öyle çok iyi anlaşırız aslında ama annesi olunca bi konu olunca sinirleniorum laf sölüorum başlıoruz kavgaya çok şükür 1 kere kavga etmedik kendi konumuzla kadın gelio bişi sölüo gidio hayda sen sabır ver.

bu tek oğlan mı canım ben,im senin koca

heee oldu sen hele bir yavru tilkilikten büyük boy bir tilki olda ben seni aslan diye bilem yazarımmm nber yavru nasılsın

İyi ya ne olsun işte mutlu gibiyim , alyanslarımızı cmrtsi siparş ettik bugün gelebilr onları merk ediyorum sen nasılsın ?

YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113: seni gören cennetlik çalışkan hatun

:113:deniz_1988:113: senden hala haber alamadık canım meraktayımm yaaa gelde bir halini hatrını soralım

:113:busraliaras:113: canım benim durumun nasıl hala merak ediyorumm

:113:dorugunannesi:113: sana prensesi şiirr yok olmuyor böle ama

:113:isyan123:113: umarızz en kısa zamanda seni gene iyi görüp buralarda sohbet ederiz canım benim

:113:lily86:113: geyik topiğine daldın bizi unuttun gözümden kaçmıyor değil

:113:faat:113: kız ateş gibi bir gelip bir gidiyorsun geceleri seni yakalıyoruz ancak

:113:Y_klbk:113: nerdesin canım umarım durumun iyidir kötü zamanların da Allah sana yardımcı olsun

:113:ecmel1987:113: piştttt seni gördüm bugün ama seslenmedimm

:113:balbocegi35:113: işteee bundan sonrakiii tilkilerden biri hoş geldin sefalar getirdin kuzummmm

:113:34ist:113: işteee oo geliyorrrrrr ooo birrrr günellerin sultanııı o birrrrrrrrrr topiğin en kocaman göbekli hamilelerindennn
oo kaynana söle toplarım başına kk hatunlarını gözünü korkuturuz bir daha size karışamaz ona göre heeee
[/SIZE][/B][/CENTER]

Son düzenleme:
ohoooo tek olanda hakkaten zor ne dersen yanlıs anlasılırsın sen ozaman

hoş geldin yavruuuuuuuuuuuu artık sende yavru tilkisin ona göre heeeee

sorma kıskanıo anası bide fenayız yanii akşam yemeğe gidioz mesela eşim sonra gelicekse kendi arar demez ki bana nerdeymiş yada bi ara falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…