evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

öncelikle basın saolsun canım benim
2 erkekle işin çok zor ne kadar sana yardım etselerde bayan gibi olmaz çalışıyomusun
hoş geldin aramıza bu arada

çok mersi şekerim
Bugünde benim aşırı derce de sinirlerim bozuk..
Burada herkes eşinnden dertli bense ablamdan
Allah düşmanımın başına vermesin o kadar yani

alla alla hayırdır inş.noldu okadar.

a a konusmuyorum daha inadim inat :))

deme öyle kız bende küstüm bırakmadı ki yaa küs kalımm yapıo edio sonra bırakmıo
küsim azcık naz yapayımm ya.

öncelikle basın saolsun canım benim
2 erkekle işin çok zor ne kadar sana yardım etselerde bayan gibi olmaz çalışıyomusun
hoş geldin aramıza bu arada

Hoşbuldum canımmm Çalışıyorum kuzum . Bide evde dursam iyice bunalırım sanırım Çok teşekkür ederimm herkez Annesinin kıymetini çok iyi bilmeli

hosbuldukk. ıyidir canim sendn nbr ne var ne yok

iyi ya idare edioz işte ölee dün biraz alışverişe çıkalım dedik eşorjman çok güzel
buldumda üstten bişi bulamadım ya.ii geldi ama dışarda yemek falan yedik açık havada oturduk
falann.

deme öyle kız bende küstüm bırakmadı ki yaa küs kalımm yapıo edio sonra bırakmıo

O yokmus gibi davraniyorum konusuyo duymamazliktan geliuorum kafayi yicek :))

teşekkür ediyorum ilginden dolayı ama uzun hikaye ama o kadarki nefret edecek duruma getirdi insan ablasından nefret edermi yahu söylerken bile ben utanıyorum o hadde getirdi yılların birikimi bunlar

Hoşbuldum canımmm Çalışıyorum kuzum . Bide evde dursam iyice bunalırım sanırım Çok teşekkür ederimm herkez Annesinin kıymetini çok iyi bilmeli

buu ogüdünü tamm anneme kızarken söledin yaa yeminle icime cuk diye oturdu sözünü dinlicem arıcam şimdi tekrardann
baya bir mrifetlisin ozaman canım benim sen yaa hem calısıp hem yemek falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…