evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
avcılık hastalık gibi yavrum ya benim adam gecenin 4 ünde kalkıyo gidiyokış gününde istediğini söle asla vazgemez NEYSE BENİ KOCA Bİ TEMİZLİK BEKLİYO İŞLER BİTİNCE GÖRÜŞÜRÜZ

aman Allah ım okuyunca benim sinirim tepeme geldii birde bu senin ablan hee sözde olgunn

Ruhsal yönden çöküntü yaşıyorum ben böyle arada,
onlarda birini yaşıyorum şu an.
Dewamlı uyku uyku..
En iyi gelen şey bana uyku bu aralar..

bende ne zaman moralim bozuk olsa hemen yatagıma sıgınmak isterim hemen bir yorgunluk çöker üzerime sadece uyumak isterim canım benim tam olarak sorununu sormak isterim dee anlatmak istemezsin diye cekiniyorum

aynen öyle aklı bi değişik çalışıyor anneme yüzüne iyi arkadan ne dediğini ben kendi kulaklarımal duydum ve o ana kalp kriz geçirmediğime şükrediyim çünkü çok öfkelendim..
Amin amin inşallah benim için annem önemli zaten zamanında bayağı bi üzüntüler geçirmiş..
Ve bunlara ablam benden daha çok tanık olmuş ama şu an yaptığı ne..
Anlatsam destan olur ..
Siz eşlerinizden şikayetçisiniz ama bi bekarında problemleri olabiliyormuş..
Eskiden abimden muzdariptim evlendi gitti
şimdi ablam..

bende ne zaman moralim bozuk olsa hemen yatagıma sıgınmak isterim hemen bir yorgunluk çöker üzerime sadece uyumak isterim canım benim tam olarak sorununu sormak isterim dee anlatmak istemezsin diye cekiniyorum

Anlatılcak bişi yok yalnız hissediyorum kendimi bu aralar okadar..
Bende direk yatağa atarım kendimi hemen uyumak isterimm..
Uykuda huzur buluyormuşum gibi

Anlatılcak bişi yok yalnız hissediyorum kendimi bu aralar okadar..
Bende direk yatağa atarım kendimi hemen uyumak isterimm..
Uykuda huzur buluyormuşum gibi

ahuuuuuuu sen yalnızlık Allah a mahsustur lafını hiç mi duymadın kuzum yaaa
allah senn ben senin yanındayım ozaman bundan sonraaa
inan bazen bende öle kendimi hisseidyorum evli ve sevdiklerim yanında olmasına ragmen dünyada kendimi yapayalnız kimsenin umrunda değilim gibi hissediyorum ama aslında hiç te öle değil
senide listeye ekledim cano

kızlar ben kacıyorum aksama burdayım ama gelin dünkü gibi konusak hoş oluyor akşamleğin konusması ayoll
NOT: bu davet herkeze gecerlidir

Ne listesi la ne oluyiii :18::18:

akıl yaşta değil başta bunuda bilmiyor sanırsam

öyle üzgünümki anlatamam babamın yokluğuda çok koyuyor bi tarftan annemin üzülmesini istemiyorum millet el üstünde tutarken zarar veriyor anneme ama dediğim gibi görünüşte dersin ne iyi kız..
Bide teliyle gittinmi herşey iyi fakat yine içinde kurt kaynıyo..
En ufak bişey de hemen o kurt dışarı çıkar..
Aman bilemiyorum ya

buu ogüdünü tamm anneme kızarken söledin yaa yeminle icime cuk diye oturdu sözünü dinlicem arıcam şimdi tekrardann
baya bir mrifetlisin ozaman canım benim sen yaa hem calısıp hem yemek falan

Aynen kuzucum kıymetini bilin Annelerinizin . Evet kuzum babamla abim turizm sektorundeler yaz aylarında geç geliyorlar zaten eve yazın pek yemek derdi olmuyor kışın babam evde kışında o yardımcı oluyo sağolsun biz işten gelene yemeklerimizi yapıyor kendisi aşçıbaşı da :)
Bazen kendimi çok yorgun hissediyorum ablam ikiz bebiş doğurdu geçen haziranda annemiz olmadıgı için onun bile herşeyine ben koştum . Psikolojk olarak çok yoruluyor insan. Yaşıtlarım tek derdi gezmek ve alışveriş yapmakken ben hem evi çekip çeviriyorum hem aileme zaman ayırıyorum hem ablama hem arkadaşlarıma hem sevgilimee

Ankara ya geldiğimde ablanla tanısıcam ozaman bakalım böle sölicekmişssin
kurtlu dicekmisin ablana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…