evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

abooooo birde ben kendimi cok calısıyor zannediyordum

Selam kızlar
Biraz önce en son ne yazmışım buraya kaç gündür giremedim dedim ben 121. sayfada kalmışım yetişemiyorum her yere yaaaa:84:
bir de işler yoğun akşam evde de iş yapıyorum malum yolculuk var of of yetişemiyorum yaa hayat ne zor

valla baya bir arkada kaldın yavru bir kaç gün yoksun özlettin kendini canım benim biz genelde aksamları toplanıyoruz buralarda gelirsen buyur

valla baya bir arkada kaldın yavru bir kaç gün yoksun özlettin kendini canım benim biz genelde aksamları toplanıyoruz buralarda gelirsen buyur

maalesef krizantem yaaa öyle oldu dün eve gittim çamaşırları at makineye evi süpür yıkanan yollukları ser bulaşık yıka ocağı sil ocak gözlerini ov derken gece 2:30du mutfaktan çıktığımda... Bugün sadece mutfağı süpürürüm dağınıkları toplarım banyo-wc çamaşır suyu ile temizlerim bir tek geriye ütüler kalıyor zaten küçük odaya girersem ve oradan sağ salim çıkarsam bu iş tamamdır

ay benimde ütülerim var bir sürü halı kontrol edicem ama inanki halim yok cok yorgunum yarına bıraktımm oturuyorum kendime gelince kalkar yapaım okada halsizimki anlatamam

ay benimde ütülerim var bir sürü halı kontrol edicem ama inanki halim yok cok yorgunum yarına bıraktımm oturuyorum kendime gelince kalkar yapaım okada halsizimki anlatamam
Ben de halsizim aslında ama o işler yapılacak gerçi senin iş bedensel efor da gerektirdiğinden bana göre daha fazla yorulman normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…