Halledilir inşallah bir şekilde - sana mesaj gönderiyorumyorgunlugun hepsi bir ve kuzum ama bazen ev işleri gözümde büyümüyor değil yani
Halledilir inşallah bir şekilde - sana mesaj gönderiyorum
Yok kız neden başım şişsin? Severim dinlemeyi...bi bak bakayım ben cok könuştum diye başın şişmişmi
Yok kız neden başım şişsin? Severim dinlemeyi...
sen kapattın ablacım arkadan 3 adres aldım cok şans getrdin bana
taklım ne iş yapıyosunuz siz :26:
kız daha bismillihh slm yokmu direk ne iş yapıyorsunuz halı yıkamacıyız kuzum biz
haha SELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
slmmmmm yaptın mı kuzucum ev işlerini bakim
büyük bir kısmını canım bende yük vardı bozamamıştım onu ordaki yorganları hurçladım gelinliğimi falan tekrar kılıfladım evleri derle topla süpür canım çıktı daha çook işim var ama bi mola vereyim yemek yiyeyim dedim
bende sabahtan aksama kadar çalışıcam eve gidicem gece 1 e kadar iş yapmayı planlıyorum gercekten her tarafı süpürücem yarın sabahtan kalkar eve birde makine tutarım tamamdır
gerçekten hem dükkanda durup hem evişi yapmak çok zor bizim bi tanıdıkda öle kız valla stresten kaç paket sigara içiyo
bende sigara içiyorum stresten yeminle bak kaç gündür strese girmiyorum azalttık sinirlendikce elimi ona uzatıyorum ama aslında hiç istemiyorum şu stresli zamanlarımız gecsinde hele bir
aslında içince bi cacık olduğu yok ama işte
aynen öle hiç bir şey olmuyorr yaa sen içmiyomusun canım
az önce içtim bi tane :) eşim farklı paket almış ağır geldi fena oldum canım ben arada yada günde bi tane falan içiyorum ama içmicem bidaha paket bitince
selam kızlar
kimler var nasılsınız
yalana bak yalanaa içmicekmiş eşimdel bende içiyoruz yaa ama valla ne yalan sölim gönlüm içmeye aslında el vermiyor
yok kız valla ben çok içmiyom zaten arada bırak sende en kısa zamanda bak bebiş düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?