bende bunu kendime diyorum amaa olmuyor işte
kızlar hepinizden özür dileyerek cıkmam lazım sonra konusuruz
okudum durumu şimdi faat kocanın al karşına anlat yada anladığı dilden anlat bune ailelerinden çektiğimiz arkadaş eve gelince şöyle güzel bi şarla eşine neye uğradığını şaşırsın ne demek telefon kapatmak ara hiç bişey olmamış gibi deki ananın mutfak dolablarını silecekdim ya sadece de şimdi onuda yapmıyom hatta anana babana kardeşine karısına ........ de hiç birine selam vermeyecem ne yüzlerini görecem nede yüzümü görsünler de ama onlarla bir sorunum olduğundan deil sen bana onlar yüzünden trip attığın için haksızlık yaptığın içinde ben adam gibi muamele görmüyorsam sende göremeyeceksin hadi hodri meydan de ne kadar inat o kadar çıngar sen benimle hakkettiğim gibi yaşayacana kadar bu dünya sana fanus olacak bebişim de sonra o ne ederse tersine zıttına git off çok daraldım valla elelrim terledi sinirden bu ne dir ya
bende bunu kendime diyorum amaa olmuyor işte
kızlar hepinizden özür dileyerek cıkmam lazım sonra konusuruz
Çarşaf çarşaf yazdım zaten.
Sonra da teli yüzüme kapatmamış öyle dedi.
Hakkımı helal etmiyorum dedim.
Anneme söyledim onu da yapma gelmiycez dedim dedi.
Ben de senin annen bile senden daha anlayışlıdır zaten merak etme dedim..
Aman haklısın sen tamam diyor bi de
Ama hala sinirliyim..
normalde olumsuzluğu küslüğü uzatma taraftarı deilim ama eşin bu kez kaşınmış öyle cevaplar zaten kırmakda olduğu insanı üstüne birde gıcık eder ne yapmayı planlıyorsun yani illaki ders lazım deilmi
ya eve gidince o agir paketi bitircem kizlar ya biktim inanki su kaynanamlardan butun gun yoruldum zaten kayinp. aradi biz kopuk yapiyoz gel bize yemek yap aglaya aglaya sinirime geldim buraya bide kocama bagirdim telefonda biktim artik bunlarin yuzinden kocamla aram bozuldu bi evimde rahat yok her gun cagiriyolar canima yetti yahe ya içince beynim başım dönüyorr
Valla yazdıklarım ona yetmiştir diye düşünüyorum.
Çalışıyor bu gece de içinde dert çalışsın.
Ben yüzünü görmeyeceğim, umrumda da değil.
Yarında yüzüne bakmam aklı başına gelene kadar.
Onun aklı başına hep geç gelir gerçi maalesef.
hah iyi ozaman boşveer takma kafana
ankara ya geldiğimde ablanla tanısıcam ozaman bakalım böle sölicekmişssin
Kurtlu dicekmisin ablana
Hangi ucundan tutup anlatsam bilemediğimden öyle döküldüm..
Kvler badana yapıyorlar. Geçen yıl onlarda kalmıştım bir süre evimiz yoktu diye.
O sürede buzdolabını temizlemiştim mutfak dolabını falan.
Şimdi de haftasonu çağrıyor faat güzel temizlemişti gelsin tek onu yapsın diye.
Hoşuma gitmese de tek ona tamam dedim eşime ama fazlasını yapmam ben çalışan insanım,
kendi evimin işlerini tam yapamıyorum bilmiyor musun dedim telefonda konuşuyorduk...
Fazlasını yapsan ne olur ben evde sana yardım ederim dedi. ( Normalde de eder ama zaten etmeli)
Offf yapamam fazlasını tut temizlikçi dedim istememiş ben ne yapayım.
Kendimi düşünmek zorundayım çalışan insanım ben izin günüm değerli dedim.
Diyeceğimi dedim ben.. Dediğim gibi çat kapattı teli yüzüme..
Benim için kimsenin yüzüne tel kapatmadı.
Benim için kimse elini kaldırmadı şu eve yerleşirken annem, kardeşim yaptı her şeyi..
Trip bile atmadı kimseye. Bana verilen değer bu kadar.
Sırf evi uzak yerden tuttuk diye kp kv yi yardıma göndermedi. Bu evde onun da oğlu yaşayacaktı..
Eltim taşındı diye ramazan günü hepimizi seferber etti kp cam mı silmedik yer mi gerizekalı eşim karısını
hizmetçi gibi yolladı ama! Çünkü aileyiz biz ve aileler birbirlerine böyle zamanda destek olur değil mi?
Bana kızıp tek kimseyi yollamadı yardıma eşimin evlatlığı bile yetmedi yaa..
Benim için tekine ufacık trip atmayan adam anası için teli yüzüme kapatıyor. Ağrıma gidiyor..
ay canımm allah sabır versinn.çok iyi anlıyorum seni bende aynı dert var çünkü.
başlarda h.sonları temzliğe gitmiyorum diye çok kavga ettik sonra ben konuşunca sustu belli bi zaman
sonra onun kızları bana yardıma geliceğine h.sonları.sonra eve taşındık hiç bişi yapmadılar gelmediler
herşeyi kendi başıma yaptım gündüz işe akşam ev toplamaya eşime konuşuncada ben suçlu çıkıorum
git nie gitmiosun ara sor bi iş yapıcan mı die.ev de 2tane genç kız var onlar pisletsin ben köle gibi temizlerim
sen hiç merak etme falan dedim ozmanlar çok kavga edioduk bu konuda.söyliceğim şu canımbu konu hemen
herkeste var önce eşlerimiz anlayışlı olması lazım o çalışıo anne kendi evine zor yetio bide buraya nasıl gelsin
kızlar yapsın falan dese hiç bişi olmayacak.ben ne kocalar görüyorum ama napalım analarına çok düşkünler işte.
Amin canım sağolasın..
Ya her haftasonu falan değil.
Bu istek yılda bir gelen istek.
Yalan diyemem Allah'tan korkarım.
Benim kızdığım kendi kızı 22 yaşında ona çocuklara bakar deyip,
gelinlere iş düşünmesi.
Toplama başına kimseyi, çocuk falan.
Gelinlere de minnet etme kazık kadar kızınla yap değil mi?
Bunu göremeyen gerizekalı kocama kızıyorum ben..
herkeze mrb çalışmaktan inanın yazamıyorum ter kan içinde kaldım daha bir yıgın kontrol etmem gereken halı var hepinizi cok cok öptüm
Eki Görüntüle 1135736 Eki Görüntüle 1135737 Eki Görüntüle 1135738 Eki Görüntüle 1135739 Eki Görüntüle 1135740 Eki Görüntüle 1135741 Eki Görüntüle 1135742 Eki Görüntüle 1135743
Kuzummm alyanslarımı dün teslim aldımmm
Bu da söz mendili için yaptığım ahşap kutumun bitmiş hali ama annem söz mendili işini halledemediği için bende kaldı
Gunaydin kizlarr. Krizantem seni ruyamda gordum ben ya valla simdi yeni kalktim daha yuzumu yikamdan mesaj atdim ilk defa gormedigim birini ruyamda gordum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?