evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
aksama gelecek hatunlar farkındayım size ayıp olcak emme eve misafir geliyormus ehemen eve gidip toplamam laızm öpüldünüz

Çarşaf çarşaf yazdım zaten.
Sonra da teli yüzüme kapatmamış öyle dedi.
Hakkımı helal etmiyorum dedim.
Anneme söyledim onu da yapma gelmiycez dedim dedi.
Ben de senin annen bile senden daha anlayışlıdır zaten merak etme dedim..

Aman haklısın sen tamam diyor bi de

Ama hala sinirliyim..

normalde olumsuzluğu küslüğü uzatma taraftarı deilim ama eşin bu kez kaşınmış öyle cevaplar zaten kırmakda olduğu insanı üstüne birde gıcık eder ne yapmayı planlıyorsun yani illaki ders lazım deilmi

Valla yazdıklarım ona yetmiştir diye düşünüyorum.
Çalışıyor bu gece de içinde dert çalışsın.
Ben yüzünü görmeyeceğim, umrumda da değil.
Yarında yüzüne bakmam aklı başına gelene kadar.
Onun aklı başına hep geç gelir gerçi maalesef.

he ya içince beynim başım dönüyorr
ya eve gidince o agir paketi bitircem kizlar ya biktim inanki su kaynanamlardan butun gun yoruldum zaten kayinp. aradi biz kopuk yapiyoz gel bize yemek yap aglaya aglaya sinirime geldim buraya bide kocama bagirdim telefonda biktim artik bunlarin yuzinden kocamla aram bozuldu bi evimde rahat yok her gun cagiriyolar canima yetti ya

hah iyi ozaman boşveer takma kafana

ay canımm allah sabır versinn.çok iyi anlıyorum seni bende aynı dert var çünkü.
başlarda h.sonları temzliğe gitmiyorum diye çok kavga ettik sonra ben konuşunca sustu belli bi zaman
sonra onun kızları bana yardıma geliceğine h.sonları.sonra eve taşındık hiç bişi yapmadılar gelmediler
herşeyi kendi başıma yaptım gündüz işe akşam ev toplamaya eşime konuşuncada ben suçlu çıkıorum
git nie gitmiosun ara sor bi iş yapıcan mı die.ev de 2tane genç kız var onlar pisletsin ben köle gibi temizlerim
sen hiç merak etme falan dedim ozmanlar çok kavga edioduk bu konuda.söyliceğim şu canımbu konu hemen
herkeste var önce eşlerimiz anlayışlı olması lazım o çalışıo anne kendi evine zor yetio bide buraya nasıl gelsin
kızlar yapsın falan dese hiç bişi olmayacak.ben ne kocalar görüyorum ama napalım analarına çok düşkünler işte.

Gunaydin kizlarr. Krizantem seni ruyamda gordum ben ya valla simdi yeni kalktim daha yuzumu yikamdan mesaj atdim ilk defa gormedigim birini ruyamda gordum :)))

Amin canım sağolasın..
Ya her haftasonu falan değil.
Bu istek yılda bir gelen istek.
Yalan diyemem Allah'tan korkarım.
Benim kızdığım kendi kızı 22 yaşında ona çocuklara bakar deyip,
gelinlere iş düşünmesi.
Toplama başına kimseyi, çocuk falan.
Gelinlere de minnet etme kazık kadar kızınla yap değil mi?
Bunu göremeyen gerizekalı kocama kızıyorum ben..

aynen canım sorma o bzimkilerde sen gelinsin yapıcan.
ne bu gelinler ben anlamadım ki kendi evime temzliğime bekledim
yattığı yeri oturduğu yeri de bi zahmet temizlesinler banane onlar gezicek
ben yapıcam oldu kendi evime zor yapıorum gene diorum dip bucak temzlik olur
bayramdı vs gelmezsem ayıp die bunu düşünüorum bde günlük temzliğine demi gelicem.
benm arkadaşım vardı karsını göndermiodu annesine bilion mu ne yapıcak benm karım
temzlikçi mi kız kardeşim var işi ne yapsın diodu hayran kalıodum.bende kv den çok kocama
kızarım bu konuda onlar iadre etseler bunlar hiç olmaz.

herkeze mrb çalışmaktan inanın yazamıyorum ter kan içinde kaldım daha bir yıgın kontrol etmem gereken halı var hepinizi cok cok öptüm

herkeze mrb çalışmaktan inanın yazamıyorum ter kan içinde kaldım daha bir yıgın kontrol etmem gereken halı var hepinizi cok cok öptüm

Eki Görüntüle 1135736 Eki Görüntüle 1135738 Eki Görüntüle 1135739 Eki Görüntüle 1135740 Eki Görüntüle 1135741 Eki Görüntüle 1135742 Eki Görüntüle 1135743
Kuzummm alyanslarımı dün teslim aldımmm
Bu da söz mendili için yaptığım ahşap kutumun bitmiş hali ama annem söz mendili işini halledemediği için bende kaldı

ayy cok begendim yaaa bayıldım hatta allah nazarlardan korusun canım benim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…