tek fark biri kilo aldırıyo çok tatlı öbürü çirkin ama kilo yapmıyo
benim ne dert ne keder tamamen keyfi vallabırakamıyorum bağımlıyım denedim sürekli deniyorum her sigara arası bırakmış oluyorum 10 dk sürüyo
gidin köfteciye yiyin yasıkıcı evde
yok anam sölesin bir sürü iişim var yaa mutfagı toplıcam banyoyu temizlcem ütü yapıcam yatak örtüleri var onlarım atarım makineye belki birde alıs veriş yaparız falan fıstık
oohh oohh işler seni bekliyo cnm sen çalışıyomsuun?kocişinle dükkanızdamı?
kolay gele işin bittikten sonra bizede gel beraber yapak
kız ne oldu gene hele dur nefes alda anlat acele etmeden isyanı bırak bir
oovvvvv fena hata yapmıs şeytan diyor tut yakasından ac beynini accık akıl koy yaa ne kadar düşüncesiz senin bu kocan karım hem çalışıp hem eve ekmek getiriyor demiyorda söleniyorda söleniyor birde teli kapatıyor o annesine sana sormadan tmm gelirmi demiş birdeHangi ucundan tutup anlatsam bilemediğimden öyle döküldüm..
Kvler badana yapıyorlar. Geçen yıl onlarda kalmıştım bir süre evimiz yoktu diye.
O sürede buzdolabını temizlemiştim mutfak dolabını falan.
Şimdi de haftasonu çağrıyor faat güzel temizlemişti gelsin tek onu yapsın diye.
Hoşuma gitmese de tek ona tamam dedim eşime ama fazlasını yapmam ben çalışan insanım,
kendi evimin işlerini tam yapamıyorum bilmiyor musun dedim telefonda konuşuyorduk...
Fazlasını yapsan ne olur ben evde sana yardım ederim dedi. ( Normalde de eder ama zaten etmeli)
Offf yapamam fazlasını tut temizlikçi dedim istememiş ben ne yapayım.
Kendimi düşünmek zorundayım çalışan insanım ben izin günüm değerli dedim.
Diyeceğimi dedim ben.. Dediğim gibi çat kapattı teli yüzüme..
Benim için kimsenin yüzüne tel kapatmadı.
Benim için kimse elini kaldırmadı şu eve yerleşirken annem, kardeşim yaptı her şeyi..
Trip bile atmadı kimseye. Bana verilen değer bu kadar.
Sırf evi uzak yerden tuttuk diye kp kv yi yardıma göndermedi. Bu evde onun da oğlu yaşayacaktı..
Eltim taşındı diye ramazan günü hepimizi seferber etti kp cam mı silmedik yer mi gerizekalı eşim karısını
hizmetçi gibi yolladı ama! Çünkü aileyiz biz ve aileler birbirlerine böyle zamanda destek olur değil mi?
Bana kızıp tek kimseyi yollamadı yardıma eşimin evlatlığı bile yetmedi yaa..
Benim için tekine ufacık trip atmayan adam anası için teli yüzüme kapatıyor. Ağrıma gidiyor..
oovvvvv fena hata yapmıs şeytan diyor tut yakasından ac beynini accık akıl koy yaa ne kadar düşüncesiz senin bu kocan karım hem çalışıp hem eve ekmek getiriyor demiyorda söleniyorda söleniyor birde teli kapatıyor o annesine sana sormadan tmm gelirmi demiş birde
banada bırak accık
hee calısıyom aksam kaçta cıkarız bellii değil artık yapacam kaça kadar sürse mecburum hafta sonu gene calısıcaz cünkü tatil yok
ondan yemek falan yapamam yani hemen işe başlamam lazım yemek sölersede oturup yerim gene işe sonra
Yok sordu ama ben tek onu yaparım tamam dedim insanlık bende kalsın.
Fazlasını yapamam dedim diye bozuldu.
Anası kıymetli çünkü ben insan değilim..
Gerçekten kafasını gözünü yarmak istiyorum şuan!
bırakırım kızzz
anladım kuzum zor calısıncaatıstırın yeyin garii
eşinde fazla kasınmasın yalnız eşin kendini savunamayan bir insan mı senin kaç yasına gelmiş hala ve hala ailesinin baskısından kurtulamıyor
bazen calısmak öle zoruma gidiyorki kuzum anlatamam komsularım toplasıp gezyorlar birbirlerine gidip geliyorlar
inan gezmek tozmak istiyorum bende bazen ama napıcaksın iş ekmek parası
ayy cok kötü yaaa bütün aileyi resmen ele gecirmiş adam senin kocan böle oldukca senin sorunun bitmez canım benim yaaCanım annesi baskı yapmıyor ki rica etti güzelce.
Güzellik ne bilmeyen benim..
Kp in baskılarına karşı asla asla ağzını açmaz hiç biri..
Öyle alıştırmışlar. Ağzını açıp kötü olan benim ben de öyle cezalandırıldım işte.
yok yok ev sıkıcı
tatlım çalışmak en güzeli ..
ayy cok kötü yaaa bütün aileyi resmen ele gecirmiş adam senin kocan böle oldukca senin sorunun bitmez canım benim yaa
kocan cok sönükkk yaaa
evet ama bu kadar yorucu şekilde değil
Hangi ucundan tutup anlatsam bilemediğimden öyle döküldüm..
Kvler badana yapıyorlar. Geçen yıl onlarda kalmıştım bir süre evimiz yoktu diye.
O sürede buzdolabını temizlemiştim mutfak dolabını falan.
Şimdi de haftasonu çağrıyor faat güzel temizlemişti gelsin tek onu yapsın diye.
Hoşuma gitmese de tek ona tamam dedim eşime ama fazlasını yapmam ben çalışan insanım,
kendi evimin işlerini tam yapamıyorum bilmiyor musun dedim telefonda konuşuyorduk...
Fazlasını yapsan ne olur ben evde sana yardım ederim dedi. ( Normalde de eder ama zaten etmeli)
Offf yapamam fazlasını tut temizlikçi dedim istememiş ben ne yapayım.
Kendimi düşünmek zorundayım çalışan insanım ben izin günüm değerli dedim.
Diyeceğimi dedim ben.. Dediğim gibi çat kapattı teli yüzüme..
Benim için kimsenin yüzüne tel kapatmadı.
Benim için kimse elini kaldırmadı şu eve yerleşirken annem, kardeşim yaptı her şeyi..
Trip bile atmadı kimseye. Bana verilen değer bu kadar.
Sırf evi uzak yerden tuttuk diye kp kv yi yardıma göndermedi. Bu evde onun da oğlu yaşayacaktı..
Eltim taşındı diye ramazan günü hepimizi seferber etti kp cam mı silmedik yer mi gerizekalı eşim karısını
hizmetçi gibi yolladı ama! Çünkü aileyiz biz ve aileler birbirlerine böyle zamanda destek olur değil mi?
Bana kızıp tek kimseyi yollamadı yardıma eşimin evlatlığı bile yetmedi yaa..
Benim için tekine ufacık trip atmayan adam anası için teli yüzüme kapatıyor. Ağrıma gidiyor..
ayy cok kötü yaaa bütün aileyi resmen ele gecirmiş adam senin kocan böle oldukca senin sorunun bitmez canım benim yaa
kocan cok sönükkk yaaa
faat tam sana ne oldu diyodumki çıkmak zorunda kaldım kızı yatırdım geldim hayırdır noldu aranızmı bozuldu eşinle
bende bunu kendime diyorum amaa olmuyor işte
kuru temizleme mi ?
arada mola ver kendine canımm
Dört dörtlük olsa da hiç bir kötü alışkanlığı olmasa da bu sönüklüğü hepsini siliyor gözümde işte evet
En üstte anlattım olayı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?