evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
hoş geldinnnn efulicim he yaa o gün kocam camel cı baya bir düşmüş ya fiyatları bulamıyormus 6 paket brden almıs bulmusken ev e sigara paketleri kaynıyor

oo çok ağır bizde sadece ben içiyorum eşim bırakdı bende toplu alırım genelde bende akşama kadar içmiyorum kızımı yatırdıktan sonra başlıyorum nasıl bir kafaysa

oo çok ağır bizde sadece ben içiyorum eşim bırakdı bende toplu alırım genelde bende akşama kadar içmiyorum kızımı yatırdıktan sonra başlıyorum nasıl bir kafaysa

eee içme daha ozamann ay bi tuhafız biz madem az içiyosak niye içiyozki bıraksak ya

hoş geldin dadlummm
benim fırtına dolu günlerimden sonra bakk sakin
sakin sayfalara geldin
eyiz şükürler olsunn sen nassın

hamdolsun kuzu iyiyim sende ne var ne yok ..
cok sakin sıkıldım .. yemek,camasır,ütü aksam oldu yawww

hoş geldinnnn efulicim he yaa o gün kocam camel cı baya bir düşmüş ya fiyatları bulamıyormus 6 paket brden almıs bulmusken ev e sigara paketleri kaynıyor

ayy işte camel almış benimkide bıraktı alırsak bi paket alıp beraber içiyoz anam hiç güzel değil ya çok ağır

yerim ben senin minnağınıı

İyi akşamlar kızlar..

Moralim çok bozuk yine..
Mektup gibi mesajı yazdım kocam olacak uyuza yine de rahatlayamadım..
Kv,kp, elti, kayın, görümce gibi varlıkların olmadığı bir hayat istiyorum.
Kocanın böylesi de lazım değil.
Uzun zamandır sormadığım soruyu soruyorum kendime tekrar..
Nerden evlendim?

yaramaza bak heleeeee yerim ben onu bııdık hele kız cocukları ayrı bir seviyorum yaa kız olsun tastan olsun

ben gene temizliğe döner bye bye
kolay gele işin bittikten sonra bizede gel beraber yapak

kız ne oldu gene hele dur nefes alda anlat acele etmeden isyanı bırak bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…