selam olsun kızlar bende sadece içiciyim satmıyorum
selam olsun kızlar bende sadece içiciyim satmıyorum
hoş geldinnnn efulicim he yaa o gün kocam camel cı baya bir düşmüş ya fiyatları bulamıyormus 6 paket brden almıs bulmusken ev e sigara paketleri kaynıyor
oo çok ağır bizde sadece ben içiyorum eşim bırakdı bende toplu alırım genelde bende akşama kadar içmiyorum kızımı yatırdıktan sonra başlıyorum nasıl bir kafaysa
heyaa birde o var zaten azalttım bütün gün iş yerinde içmiyorum nerdeyse
sigaralarda çok pahalı zati yaa
hoş geldin dadlummm
benim fırtına dolu günlerimden sonra bakk sakin
sakin sayfalara geldin
eyiz şükürler olsunn sen nassın
senide listeye aldım kuzum
hem cana hem cebe zararlı
hoş geldinnnn efulicim he yaa o gün kocam camel cı baya bir düşmüş ya fiyatları bulamıyormus 6 paket brden almıs bulmusken ev e sigara paketleri kaynıyor
hamdolsun kuzu iyiyim sende ne var ne yok ..
cok sakin sıkıldım .. yemek,camasır,ütü aksam oldu yawww
kendi paramızla kendimizi zehirliyoruz tadıda gzel olsa çikolata gibi tadı yok mesela
eee içme daha ozamann ay bi tuhafız biz madem az içiyosak niye içiyozki bıraksak ya
şuandada bahçedeyim kızım arada geliyor klavyenin köşesine basıp kaçıyo delirtti beni geliyor klavyenin üstüne bardağını koyup kaçıyo dürtüyo çocuk düşünürken iki kere düşün
şuandada bahçedeyim kızım arada geliyor klavyenin köşesine basıp kaçıyo delirtti beni geliyor klavyenin üstüne bardağını koyup kaçıyo dürtüyo çocuk düşünürken iki kere düşün
sen gene yapmıssın beni o işlerr akşamleğin bekliyor sölicem kocaya bugün yemekleri dışardan sölesin
kolay gele işin bittikten sonra bizede gel beraber yapakben gene temizliğe döner bye bye
İyi akşamlar kızlar..
Moralim çok bozuk yine..
Mektup gibi mesajı yazdım kocam olacak uyuza yine de rahatlayamadım..
Kv,kp, elti, kayın, görümce gibi varlıkların olmadığı bir hayat istiyorum.
Kocanın böylesi de lazım değil.
Uzun zamandır sormadığım soruyu soruyorum kendime tekrar..
Nerden evlendim?
ayy işte camel almış benimkide bıraktı alırsak bi paket alıp beraber içiyoz anam hiç güzel değil ya çok ağır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?