• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
öylemi başın sağolsunn canım üzüldüm.
Evet eş iyiyse gerişi yalan tabiki karşıdaki anne sonuçta
ne kadar laf söleyip ne kadar karşı çıkabilir gene nazı bizlere
geçer öyle böyle katlanıorum annesine he he deyip geçioruz
ilgi bekleyen biri artık öyle yapıoz arada.eşimle çok şükür 2mize ait sıkıntı yok
annesini artık idare edip devam ediyoruz rabbim kimsenn ağzının tadını bozmasın..

amiinnn çok saolasın ..
Eşinle birebir aranızda problemolmamsına sevindim o birazda olsa hafifletir bi çok şeyi..
Ayrıca kv ile aynı evde oturmadığın içinde problemin yarısını atlatmış oluyorsun..
Amiiin herkesin ağzının tadı bozulmasın..

amiinnn çok saolasın ..
Eşinle birebir aranızda problemolmamsına sevindim o birazda olsa hafifletir bi çok şeyi..
Ayrıca kv ile aynı evde oturmadığın içinde problemin yarısını atlatmış oluyorsun..
Amiiin herkesin ağzının tadı bozulmasın..

yok kuuzm ayrıyız ama bir evde olsak ancak bu kadar
kavga edebilirz müdahale ettikten sonra her türlü
edio farketmio onun içinnn ayrı olduğum için tabki
tartışmalarda rahatım gitmiorum oluo bitio.bu aralar ii gerçi
nazar değmesinn:1::1::1:

ben kocamdan sogudum isyan yada bunaldim onunla birak ugrasmayi konusmak dahi istemiyorum inan gormekte istemiyorum ondan hefret ediyorum
Onunla evlenmekle hayatimin hatasini yaptim ben

Canım bende sviyorsun eşini..
ama yaşadıklarınız sizi soğuklaltırdı birbirinizden..
kolay şeyler yaşamadınız..
ilişkiniz sadece iş üzerine oldu..
en son ne zaman şöle el ele gezdiniz..
yada yan yana yatıp film izleyip sohbet ettiniz canım..
varsa yoksa borç ve senetler oldu hayatınız..
bu hisleir hissetmen o kadar normalki kuzucummm..
dediğim gibi biraz uzaklaşman lazımn tatlım

yok kuuzm ayrıyız ama bir evde olsak ancak bu kadar
kavga edebilirz müdahale ettikten sonra her türlü
edio farketmio onun içinnn ayrı olduğum için tabki
tartışmalarda rahatım gitmiorum oluo bitio.bu aralar ii gerçi
nazar değmesinn:1::1::1:

bekarların gözü korkuyor şimiden kvlerden valla sonumuz hayır olsun hayırlı insanlar olsun :16:
aman bencede nazar değmesin maaşşallah :nazar:
ben çok kalamıycam 34 cüm bu da nasıl bi isim oldu :53::52:
malüm sınavım var pekte çalışasım yok başımda ağrıyor ama mecburen mecburen :27:

[sıze=3]bütün topik arkadaşlarım kocaman merabalar diyorum sizlere gününüz en güzelinden geçssin bugün bensiz geyiğinizi derdinizi paylaşın ben maalesef yyokum sınavım var bugünlük mazur görün :8::8:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
[/sıze]

Canım benim sınav için bol sanş öpüyorum....

ßůšr@

Gunaydin kuzum

Evet canim hepimiz calistigimiz icin aksamlari giriyoruz genellikle yaa ondan dun burasi patlama yasandi
Sen yoktun gene pc den girmedinde sana yazilan alintilanlari gormuyorsun canim

Hayırdır kuzum noldu kiii sıkıntı ne sen de mi soğudun...
Ya bi de 4yil olsaydı ve benim gibi olsaydın napardin...
Toparlamaya çalış bence güçlü olmazsan mesafe sokarsan sonu gelmiyooooo.......

ßůšr@

ya sorma bizim pc de öle resmen beni sinir krizlerini sokuyıo dün aksam resmen yazıları kacırmıyım diye
kendimi yedim ama baktım ki gene cogunu kacırmısım gözden
aksam gec ti ama ben sana gündüzden yazıyorum günaydın canım :54::54:

saol canım benim çikin bişey olsamda biri bana güzel diyince mutlu oldum :1::1::1:

yok canım her kadın güzeldir :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ee hepimiz evli barklı insan olunca kocalar gelince mecbur bırakıp yemek yeme bulasık yıkama telaşına düşüyoruz canım benim yoksa bize kalsa inan sabaha kadar burda sohbet ederiz :1::1:
Umarım en kısa zamanda tekrardan gündüzleri bize katılırsın inş
aslında gündüzleri tek tük yazısmalar oluyorda tam patlak veren saatler 5 le 9 arası oluyor hepimiz ozaman pc basında oluyoruz cünkü
ben ara ara gene yazmaya calısıyorum sabahtan böle gecmişi okuyorak
ama seni özledik haberin ola :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

selammmm evli mutlu yoğun iş kadını Naber :16::16::16:

Son düzenleme:
selam kızlar kimler burada bakalım :7::7: :1:

aynen öle biz kadınlar evlennce nedense salıyoruz kendimizi nasılsa evlendik diye ama öle olmamalı bnce :):9::9::9::9::9::9::9:

aynen canım ya asıl evlenince kocayı kaçırmamak için kendini salmamak gerekir :51:

ben kocamdan sogudum isyan yada bunaldim onunla birak ugrasmayi konusmak dahi istemiyorum inan gormekte istemiyorum ondan hefret ediyorum
Onunla evlenmekle hayatimin hatasini yaptim ben

CANIM YA NOLDU sana böle diyorsun sen bebiş istiyosun yani kocanı seviyosun arada olur böle seyler hata yaptım falan deme :19::19:

iyiyiz efulicim sen nasılsın :21:

şükür iç güveysinden hallice

konu kendini salıp salmamak deil sadece karşımızdaki tek hücreli birer odun olmalarından kaynaklanıyo kuaförde çıkma stil danışmanı gibi gez dolan bakım kokuların mahaleye yayılsın görevlerini tm yerine getir naparsan yap bunlara yaraamazsssınnn

Back
X