- Emoji Skoru
- 274
- Puanlar
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet beni yegeme götürücek birazdan yorgunluktan öldüm ama seninle biraz hava alalım dedimevet bayağı ağır konuşmuşssun buna rağmen iyi valla arkanda dolanıp yemeğe çıkarıyor demekki hatasını cidden farketti ve seni kaybetme korkusu sardı:18:
valla beni varya cıldırttı heralde bu kadar fena patlıcamı sannetmiyordu oda şaşırdıhelal krizantemim iyi laf etmişsin kız kocanada üzüldüm şimdi arada salıyolar öyle de ben seni takdir ettim güzel konuşmuşsun şuan benimde öyle bir konuşma yapmam lazım ama inanırmısınız halim yok düşünüyorum sorun bu çözmem ve konuşmam lazım diyorum sonra aman konuşacam düzelecek barışınca nolacak diyorum o dereceye geldim arada ayarları bozuluyor cidden ya bende dünden beri hiç bişi yiyemedim ağzımıda iki kere falan açmışımdırpaso çay içiyorum uyuyorum buraya giriyorum işte çocuk olmasa gömülecem yatağa dün 11 de yattım sabah 5 de uyandım şimdi siz nasılsınız düzeldinizmi
şükür canım benim yaa dert tasa hepsi bizdeIyi sukurler olsun tasindim sizden nber
canım bir denk gelemdik senle yaaa yazın işler yogun ya ondan zaman ayıramıyorum cok buraya üzülüyorumvay be tezin işe yaradı desen krizi bende şu tezimi hazırlamak istiyorum hızlandırılmış tez kursun var mı
Acilen ama
Sende yoksun ortalıklarda zaten![]()
tey tey tey[sıze=3]herkeslere merabalar
Hem hava puslu hem ben puslu
Ahey ahey ahey[/sıze]
heya bende onu soracaktım sen neden banlandın bakimslm kızlar. üzerinize afiyet biraz banlıydım giremedim 1 günkrizim okudum bütün olanları. biraz mola ver kendinede eşinede. hemen affetme odunu
![]()
hemen başlayım ben kendimden anlatmaya iyi dinleyin hatunlar
bugün kocam geldi haklısın canım senin üstüne fazla gittim ben sorumsuzum tekiyim dedi
sana istediğin gibi bir hayat bile yasatamadım dedi ve hala üstüne üstelik senin hala üstüne gidip daha cok yoruluyorsun ev niye böle diye üstüne gidiyorum
bende stresten yapıyorum inan dedi ama isteyerek yapmıyorum dedi
senden dogudum kocamsın beyimsin ama bana bu yaptıklarından dolayı sogudum dedim
ister agla ister üzül ama ondan bundan senin hakkında sürekli kötülemelerinden ve cogundfada haklı olmalarından sıkıldım sen misin erkek benmiyim erkek
biraz bana evine sahip cık sorumluluk sahibi ol dedim
içkiiçiyosun ben rahatsız oluyorum cok sigara iciyorsun rahatsız oluyorum ayranımız yok içmeye ama tahtıravalle gidiyoruz hesabında takılıyosun eger düzelmessen babamlarla konusucam dedim
belki beni hayal kırıklıgına urattın ama düzeltmekte senin elinde dedim
beni pişman etme ne olur artık dedim birazdan balık ekmek yemege gidicez elbise giyicem hava yagmurlu ama biraz yagmur sltında yürüyelim dedim kızlar
keşke sizde olsaydınızda sohbet havasında yazsaydım bunları![]()
slm kızlar. üzerinize afiyet biraz banlıydım giremedim 1 günkrizim okudum bütün olanları. biraz mola ver kendinede eşinede. hemen affetme odunu
![]()
güzel gelişme valaha hadi bakalım hayırlı olsun yemek![]()
sen ne konusacaksın sen bakim kocanla hangi sorununuz var![]()
dun geceden beri cok agladii aglamasina daha da tahammulum yok oldu resmen kixlar icr sinir oldum gel sarildi ozur dilerim dedi valla bida ole olmicam dedi ben bu kadar gaddar deildim sonunda basardilar yaptilar
Uzuldum hem kendime hem ona
ooooo senin durum bizden dahi vahimdir yari evli sayilirsin sen gel gel![]()
hemen başlayım ben kendimden anlatmaya iyi dinleyin hatunlar
bugün kocam geldi haklısın canım senin üstüne fazla gittim ben sorumsuzum tekiyim dedi
sana istediğin gibi bir hayat bile yasatamadım dedi ve hala üstüne üstelik senin hala üstüne gidip daha cok yoruluyorsun ev niye böle diye üstüne gidiyorum
bende stresten yapıyorum inan dedi ama isteyerek yapmıyorum dedi
senden dogudum kocamsın beyimsin ama bana bu yaptıklarından dolayı sogudum dedim
ister agla ister üzül ama ondan bundan senin hakkında sürekli kötülemelerinden ve cogundfada haklı olmalarından sıkıldım sen misin erkek benmiyim erkek
biraz bana evine sahip cık sorumluluk sahibi ol dedim
içkiiçiyosun ben rahatsız oluyorum cok sigara iciyorsun rahatsız oluyorum ayranımız yok içmeye ama tahtıravalle gidiyoruz hesabında takılıyosun eger düzelmessen babamlarla konusucam dedim
belki beni hayal kırıklıgına urattın ama düzeltmekte senin elinde dedim
beni pişman etme ne olur artık dedim birazdan balık ekmek yemege gidicez elbise giyicem hava yagmurlu ama biraz yagmur sltında yürüyelim dedim kızlar
keşke sizde olsaydınızda sohbet havasında yazsaydım bunları![]()
Gunaydin krizantem. bi ruya gordum kocam beni aldatiyodu nasil oldum b8liyomusun uyaninca Allahim bole yastikla bogup oldurnmek.istyrum resmen![]()
:119::119::119::119::119::119::119:
krizi ve tüm arkadaşlarım günaydınlar günaydınlaaaaaarr![]()
inşallah en güzel bi hayat olur sizin için canım benim hatasını farketti şimdi sıra icraatta inşallah daha bi özen gösterip kıymetini bilir
yemekte güzel geçmiştir inşallah naaptınız bakayım
evet krizicim tutturamıyoruz onun için bi ihtimal şimdi girdim nete belki karşılaşırız diye![]()
Gunaydin krizantem. bi ruya gordum kocam beni aldatiyodu nasil oldum b8liyomusun uyaninca Allahim bole yastikla bogup oldurnmek.istyrum resmen![]()
şimdi tutturduk canım![]()
inan şimdi çıkacaktım bak iyi oldu karşılaşmamız napıyosun nasıl geçti günün![]()
hatasını anladı şimdi görecek ooo benim gercek yüzümüü korsun benden uleyynnnailede olur öle sorunlar cnm önmli olan hatasını anlaması ve bi daha yapmaması![]()
Geldim geldim. Maalesef benim durum dengesiz içler acısı kalp sancısı![]()
iyi gecti canım benim bugün dayımın kızının bebegine diş partisimi ne verdiler cok eglenceliydi bugün gittim kendime bir sürü pabtolon aldım renkli renkli![]()
eşimin gördüğünü algılamama tek hücreli beyin dolayısı ile umursamamazlık ilgisizlik arada bi ayar çekmezsen bozuluyor böle fazla sürmüyor önceden küserdim tavır yapardım acemiykenee :) sonra kıyamet koparmaya başladım sonrasında onları bırakdım söylemeye başladım sadece şimd,i hepsini bırakdım konuşmuyorumda