• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
allah bağışlasın :nazar::nazar:
iyi yapmışssın canım güle güle giy nerelerden aldın ne renkler aldın bakem :15:

pembe yeşil sarı siyah aldım kuzum bir tanede beyaz badi aldım
kocam sinir oldu ama bugün sarısını giydim cok yakıştı cokta uygun aldım kotları tanesine 25 lira verdim çok rahatlar
hiç kotum yoktu valla bunlar bana iyi oldu

pembe yeşil sarı siyah aldım kuzum bir tanede beyaz badi aldım
kocam sinir oldu ama bugün sarısını giydim cok yakıştı cokta uygun aldım kotları tanesine 25 lira verdim çok rahatlar
hiç kotum yoktu valla bunlar bana iyi oldu

çok iyi yapmışssın hepsinide güzel günlerde giy canım benim :16:
ay bende kilo almışım ne zamandır kot giyemiyorum kolayına kaçıp streç pantolonları geçirip çıkıyorum :10:

çok iyi yapmışssın hepsinide güzel günlerde giy canım benim :16:
ay bende kilo almışım ne zamandır kot giyemiyorum kolayına kaçıp streç pantolonları geçirip çıkıyorum :10:

bende inanılmaz kilo aldım aslında sölemekten utanıyorum ama sözde diyete girdim düzensiz cok besleniyorum kendime bakamıyorum
eşimle bugün isyanlardayız kendimize vakit ayıramıyoruz diye ikimizde nerde yorgunluktan bitmekteyiz :ssz::ssz::ssz:
ama şükür iyi para kzanamaya başladık borcların bitmesine az kaldı :1::1::1::nazar::nazar::nazar:

bende inanılmaz kilo aldım aslında sölemekten utanıyorum ama sözde diyete girdim düzensiz cok besleniyorum kendime bakamıyorum
eşimle bugün isyanlardayız kendimize vakit ayıramıyoruz diye ikimizde nerde yorgunluktan bitmekteyiz :ssz::ssz::ssz:
ama şükür iyi para kzanamaya başladık borcların bitmesine az kaldı :1::1::1::nazar::nazar::nazar:

kilo alınca nedense bakımıda ihmal ediyoruz canım ama spora başlamayı düşünüyorum ve biraz kendime bakayım olmuyor böyle :12::12:
maşallah maşallah :nazar::nazar:
emeğinizin karşılığını alıyorsunuz :nazar::nazar:

kilo alınca nedense bakımıda ihmal ediyoruz canım ama spora başlamayı düşünüyorum ve biraz kendime bakayım olmuyor böyle :12::12:

gelicem hemen canım bekle beni :23::23::23:

he yaa kuzum yoruluyoruz ama şükür bak borclarımız kapanmaya başladı o bana yetiyor canım
dolma şu an beklemede bekleme moduna alınmıştır tamam :52::52:

calısmaya gidiyorum ya bazen kontrole öle yazdımda anlaki acil gitmem gerek :1::1::1:

he yaa kuzum yoruluyoruz ama şükür bak borclarımız kapanmaya başladı o bana yetiyor canım

calısmaya gidiyorum ya bazen kontrole öle yazdımda anlaki acil gitmem gerek :1::1::1:

tamam canım bende tam msj yazıyordum sana kriziiiiiiii diye :9::9:
günler ne çabuk geçiyor ya işte yine pzartesi geldi :10:
çarşambada inşallah bi arkadaşıma süprüz yapacam doğum günü pzt. ama tam bi süpriz olsun diye çarşamba pasta yapıp hedeyamıda kapıp onu şaşırtıp güzel bi doğum günü yapacam :52::52:

tamam canım bende tam msj yazıyordum sana kriziiiiiiii diye :9::9:
günler ne çabuk geçiyor ya işte yine pzartesi geldi :10:
çarşambada inşallah bi arkadaşıma süprüz yapacam doğum günü pzt. ama tam bi süpriz olsun diye çarşamba pasta yapıp hedeyamıda kapıp onu şaşırtıp güzel bi doğum günü yapacam :52::52:

annaaaaaa ne güzel fikir ben hiç pasta yapmayı beceremiyom bile yaa hele o kek kabartıyorlar ya ben kim kek kabartak kim :17:

annaaaaaa ne güzel fikir ben hiç pasta yapmayı beceremiyom bile yaa hele o kek kabartıyorlar ya ben kim kek kabartak kim :17:

çok kabaran bi kek değil zaten pandispanya keki diye geçiyor üstünede puding koyuyorum değişik ve hafif oluyor..
süslemesinide ayıptır söylemesi güzel yapıyorum yapınca fotoğraflarım koyarım topiğe..
ben seviyorum sürprizleri hele hele doğum günlerini unutmama hiç..
kimlere kimlere yaptım ama aralarda nankörlerde çıkmadı değil yani

çok kabaran bi kek değil zaten pandispanya keki diye geçiyor üstünede puding koyuyorum değişik ve hafif oluyor..
süslemesinide ayıptır söylemesi güzel yapıyorum yapınca fotoğraflarım koyarım topiğe..
ben seviyorum sürprizleri hele hele doğum günlerini unutmama hiç..
kimlere kimlere yaptım ama aralarda nankörlerde çıkmadı değil yani

bliyorum sen sevdinmi insanı hakkaten deger veren birisin keşke hep yanında olsam
senin beni sevmen bana kuvvet veriyor dostum :31::29:

bliyorum sen sevdinmi insanı hakkaten deger veren birisin keşke hep yanında olsam
senin beni sevmen bana kuvvet veriyor dostum :31::29:

ayyy böyle düşünmen beni çok utlu etti :17::17:
ama unutmaki uzaktada olsak yine değer yine önemserim :16:

Selam kızlar :3:
Ben geldimmmmm sizi çok özledimmmm
nasılsınız???
Bu arada 300. sayfamız hayırlı uğurlu olsun :124::124::124::124::124::118::119::118::119::113::113::113::kkk::kkk::kkk::kkk::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Selam kızlar :3:
Ben geldimmmmm sizi çok özledimmmm
nasılsınız???
Bu arada 300. sayfamız hayırlı uğurlu olsun :124::124::124::124::124::118::119::118::119::113::113::113::kkk::kkk::kkk::kkk::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Ohhh be sonunda yazabildinn kuzum yaaaa naassin bakem ozledinmi beni
:29::29::29::29::29::29::29:
tamam canım benim bende çıkayım artık :10:
dodaman öpüyorum :38:

Bende seni canim cepten girdim size bakabilmek icin ama coktan cikmisin sanirsam

ben geldimmm..
sen de kimsin diyenleri duyar gibiyim..
yeni tilki adayı..:9:

Back
X