• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
herkeze merhaba 1aylık evli olarak ben de takipdeyim :40:
hoşgeldin :3:

saygı kesinlikle tabiki şart bu ikili ilişkilerdede öyle :29:
standardımı düşüremediğim beklentilerim hıımmm güzel soru :44::44:
şöyle söyliyim yani senin soruna cvp olmayacak belki ama..
ben sürpriz yapmayı çok severim..
hediye verdim mi çok özenerim..
özel günleri daha anlamlı kıldırmak için elimden geleni yaparım..
fakat gelen karşılık ..
tamam nankörlük etmiyim saolsun özel günler unutulmaz ama benim özeni göremem..
ve klasik görüşme durumları var..
ben yeri göğü yıkarım oda görüşmek için öyle ama sorumluluk ağır basar..
senin şu an görüştüğün biri var anladığım:44:
canım bence insanlardan kendi yaptığımız hareketlerin karşılığının aynı değerde olmasını beklememek gerekir ben de hediyeyi çok severim hatta yolculuk yaptığımda ev sahibime arkadaşıma falan birşeyler alırım lokum, çikolata, sabun, süs eşyası falan... karşılık olarak birşey gelmedi ama bu bana koymuyor çünkü ben o kişiye verdiğim değeri hediyeyle ifade ederken o da belki başka türlü ifade ediyor. Mesela arkadaşımın bana iyiliği çoktur ben onun bana yaptığını birebir karşılayamadığımı düşünürüm ve elimden gelen hediye almaktır, ev sahibim arada bir tabak olsun yemek getirir. Yani bu illa ki karşılıklı olmak zorunda değil, herkes içinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır hiçbir şey yapamasa bile Allah razı olsun demesi yeter diye düşünürüm.
Sana Gary Chapman'ın Beş Sevgi Dili kitabını okumanı tavsiye edebilirim mesela, tam bu konuyla ilgili:34:

hoşgeldin :3:

senin şu an görüştüğün biri var anladığım:44:
canım bence insanlardan kendi yaptığımız hareketlerin karşılığının aynı değerde olmasını beklememek gerekir ben de hediyeyi çok severim hatta yolculuk yaptığımda ev sahibime arkadaşıma falan birşeyler alırım lokum, çikolata, sabun, süs eşyası falan... karşılık olarak birşey gelmedi ama bu bana koymuyor çünkü ben o kişiye verdiğim değeri hediyeyle ifade ederken o da belki başka türlü ifade ediyor. Mesela arkadaşımın bana iyiliği çoktur ben onun bana yaptığını birebir karşılayamadığımı düşünürüm ve elimden gelen hediye almaktır, ev sahibim arada bir tabak olsun yemek getirir. Yani bu illa ki karşılıklı olmak zorunda değil, herkes içinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır hiçbir şey yapamasa bile Allah razı olsun demesi yeter diye düşünürüm.
Sana Gary Chapman'ın Beş Sevgi Dili kitabını okumanı tavsiye edebilirim mesela, tam bu konuyla ilgili:34:

güzel güzel söylüyorsunda bu durumda bende köklü bir değişim olması gerekki şu huyumdan vazgeçmeliyim..
karşılık beklemiyorum desemde böyle konuşunca öyle gibi görünüyor :30:
o kitabı okudum teşekkür ediyorum canım ama pek işe yarmadı yani o anlık aa evet şuda şöyleymiş filan dedim sonra etkisi fazla sürmedi..

kız sen aşmışsın maşallah:nazar::1:

yaa sorma..hayat ne hale getirdi...
size sıcak sıcak bi tilkilik daha: biraz önce beyefendi aradı, bi arkadaşımla buluşcam dedi..nedense benim iş çıkış saatime denk getirmiş, sırf beni arabayla almaya üşendiği için..
ben de naptım: aşkımmm ben de ayşeyle görüşcemm bayadır görüşemedik..dedim..
şimdi bi arkadaşımla görüşüp yemek yapmıcam dışarda yicem yemeğimi..
sonra da niye yapmadın deyince aşkım zaten yolda çok yoruldum ayşeyle de ayrılamadık çok özlemişiz, beni işten alsaydın hemen yemeği yapar çıkardım..çok kötü oldu bak şimdi..dicemmm :)) :9::9::9:

Son düzenleme:
güzel güzel söylüyorsunda bu durumda bende köklü bir değişim olması gerekki şu huyumdan vazgeçmeliyim..
o kitabı okudum teşekkür ediyorum canım ama pek işe yarmadı yani o anlık aa evet şuda şöyleymiş filan dedim sonra etkisi fazla sürmedi..

bendede ayni durum mevcut malesef, hayati kendi kendime zorlastirgimi dusunuyorum ama yine can cikar huy cikmaz demisler ya dogruu

en basitinden en en basitinden sevgilime bir mesaj yaziyorum mesela askim seni cok seviyorum hayatim bitanem herseyim vs vs cok suslu bir mesaj
ondan gelen karsilik bende seni cok seviyorum bitanem iyiki varsin
vay Allah ben neler yazdimda o kuru bir seviyorum yazdi diye kiziyorum ona

en basiti bu yani dusunun her konuda boyleyim sadece hediye olsa iyii
doctor derdime bul bir caree:18:

düşünüp kendimizi yıpratıp surat asmaya, trip atmaya hayırrr hatunlarrrr!
yeni profilimiz: şirin, iş çeviren, güler yüzlü ve kocasını gazlayıp işini yaptıran fettan :)))

Canım huy bu adı üstünde komple vazgeçemezsin ama biraz kendini törpülemeye çalışabilirsin
hassas olunca istiyoruz ki diğer insanlar da aynı hassasiyeti göstersinler ama maalesef insanlar öyle değiller o yüzden mecburen beklentileri azaltmaya çalışmamız lazım

yaa sorma..hayat ne hale getirdi...
size sıcak sıcak bi tilkilik daha: biraz önce beyefendi aradı, bi arkadaşımla buluşcam dedi..nedense benim iş çıkış saatime denk getirmiş, sırf beni arabayla almaya üşendiği için..
ben de naptım: aşkımmm ben de ayşeyle görüşcemm bayadır görüşemedik..dedim..
şimdi bi arkadaşımla görüşüp yemek yapmıcam dışarda yicem yemeğimi..
sonra da niye yapmadın deyince aşkım zaten yolda çok yoruldum ayşeyle de ayrılamadık çok özlemişiz, beni işten alsaydın hemen yemeği yapar çıkardım..çok kötü oldu bak şimdi..dicemmm :)) :9::9::9:
az değilsin haaa:60:

bendede ayni durum mevcut malesef, hayati kendi kendime zorlastirgimi dusunuyorum ama yine can cikar huy cikmaz demisler ya dogruu

en basitinden en en basitinden sevgilime bir mesaj yaziyorum mesela askim seni cok seviyorum hayatim bitanem herseyim vs vs cok suslu bir mesaj

anacım sizle işimiz var:1:
bizler duygusal varlıklarız ve detaycıyız ama erkekler düz mantık yani hani hammaddesi odun... adam seni seviyorum yazmış daha ne? onu yapmayanlar ve sadece ben de diye geçiştirenler de var.
krizantemmmm ve ümitli kızlar tıkandımmmm:111::84::44::50:

düşünüp kendimizi yıpratıp surat asmaya, trip atmaya hayırrr hatunlarrrr!
yeni profilimiz: şirin, iş çeviren, güler yüzlü ve kocasını gazlayıp işini yaptıran fettan :)))
senden korkulur bacım:kkk:

:9::9::9::9::9::9::9::9:
çok ince ayrıntılara girmemizden mi kaynaklanıyor acaba bu konuyu iyice bi msaaya yatırmak gerek :52::52:

Canım huy bu adı üstünde komple vazgeçemezsin ama biraz kendini törpülemeye çalışabilirsin
hassas olunca istiyoruz ki diğer insanlar da aynı hassasiyeti göstersinler ama maalesef insanlar öyle değiller o yüzden mecburen beklentileri azaltmaya çalışmamız lazım

az değilsin haaa:60:

evet aynen öyle tıkanmışssın gördüğüm üzere seni çok tıkandırmayalım liliycim gersisini kriziye bırakalım :52:

valla okadar yoruluyorumku canim inan yolundami deilmi diye onu bile dusunecek vaktim olmuyo su anda 70 tane alintili cevabim vqr hic birisine yazamiyorum senin bana ozelden yazdiklarini goruyorum ama cevaplayamiyorum uzuluyorum yaa inan seni cok ozledim kizma bana sakin

kız sen nıye gelmıyon bızım topiğe hayırdır..............

inşallah canım bu ay çok umutlanmiştim o yuzden çok üzüldüm doktora randevu alıcam nolur bu kandil gününde dua edelim birbirimize:16:

CNMSIN tabiki ettim hepimize ettim. umreye giden kimsen varmı.onlardan dua etmelerini ricaet kabeyi görünce yapılan ilk dua kabul oluyor. arkadaşım yeni hamile kaldı teyzesi etmiş duasını:)

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız. dün oruçtum akşamadogru bir baş agrısı başladı migrenim tuttu:( iftarı zor ettim misafirler başka yerdeydi Allahdan.bir kase çorbayı zor içtim içmemle çıkarmam bir oldu migren bulantıları vardı zaten . içli köfte yapmıştım eşim çoksever bir tane yedim hooop onuda çıkardım.evden haberim yok öyle baygın uyumuşum tüm gece eşim bakmış oğlanada. bu sabah yine hafif bir agrı ve bulantım vardı. ama iyim şükür şlimdi. bugun temizlik günüm kimse gelmeden bitiryim die ugraşıyorum. nankör ev işleri yap yap aynı:47:size bakmadan edemedim ama:1: siz iyisinizdir umarım öpüyorum hepinizi :54:

kızlar nasılsınız. dün oruçtum akşamadogru bir baş agrısı başladı migrenim tuttu:( iftarı zor ettim misafirler başka yerdeydi Allahdan.bir kase çorbayı zor içtim içmemle çıkarmam bir oldu migren bulantıları vardı zaten . içli köfte yapmıştım eşim çoksever bir tane yedim hooop onuda çıkardım.evden haberim yok öyle baygın uyumuşum tüm gece eşim bakmış oğlanada. bu sabah yine hafif bir agrı ve bulantım vardı. ama iyim şükür şlimdi. bugun temizlik günüm kimse gelmeden bitiryim die ugraşıyorum. nankör ev işleri yap yap aynı:47:size bakmadan edemedim ama:1: siz iyisinizdir umarım öpüyorum hepinizi :54:

geçmiş olsun canım..
ben ümitli,yeni tilki adayı :))
seni yeni görüyorum memnun oldum tanıştığıma :)

evet aynen öyle tıkanmışssın gördüğüm üzere seni çok tıkandırmayalım liliycim gersisini kriziye bırakalım :52:
Bırakıyorum zaten işi üstada:42:

kız sen nıye gelmıyon bızım topiğe hayırdır..............
hoşgeldin Sibel:3:

CNMSIN tabiki ettim hepimize ettim. umreye giden kimsen varmı.onlardan dua etmelerini ricaet kabeyi görünce yapılan ilk dua kabul oluyor. arkadaşım yeni hamile kaldı teyzesi etmiş duasını:)
ay ne güzel maşallah:nazar: ben de çok istiyorum umreyi ama annem de gelsin istiyorum annemle babama hacca gidin diyorum hep erteliyorlar bakalım hayırlısı - ben de yalnız gitmek istemiyorum yoksa yazılıp giderdim Rabbim cümle isteyenlere nasip etsin
arkadaşına da hayırlı doğumlar...:49:

canım migren o kadar çok mu etkiliyor bir çaresi yok mu? annemin de başı ağrıyınca midesine vurur bulanır falan ama migreni yok
bu arada ben de ev işi yapacağım da aheste aheste düşünüyorum :ssz:

geçmiş olsun canım..
ben ümitli,yeni tilki adayı :))
seni yeni görüyorum memnun oldum tanıştığıma :)
selam canım:3:

Selam arkadaşlar mutlu haftasonları herkese :3:
Ben bugün güzelce kalktım ve temizlik yapmaya niyet ettim gerçi henüz başlamadım :26:
Gne pozitif başladım ama şu an kafam şişti her hafta sonu mutlaka birşey çıkıyor zilim hiç susmuyor ama gelen gidenden değil ev sahibime ya da kızına gelen yanlışlıkla benimkine basıyor:47: megafon yok mutfak camından bakıp kim o diyoruz valla sinir bozucu hafta sonları bunu çekiyorum
Bir de matkap sesi beynimi deldi sanki - kaç saattir :36::36::36:
yahu hep hafta sonuna mı denk gelir nedense hafta içi hiç olmaz yani mesai sonrası da duymam birşey ama hafta sonu tüm gün gece gunduz bir tadilat bir iş bir zil çalma misafir vs.
Diyeceksiniz ki ev sahibinle konuş - inanın bu tür şeylerle aramı bozmak istemiyorum zaten geçen hafta güzelce bir ayar çektim ilk kez ve son olsun istiyorum kimseyi kırmadan güzelce halletmek lazım iyi niyetli insanlar çünkü...
Neyse biraz daha takılayım da sonra mutfağa girip bulaşıkları yıkamakla işlere başlayacağım:6::8::21:
Yoklamamızı da almadan geçmeyelim bakalım kimler var:3:

Buradakiler:
- Lily
- Dorugunannesi
- Ümitli

Olmayanları da en kısa zamanda aramzda görmek isteriz:
- Krizantem
- Dolma
- Deniz
- Tulipa
- Ayshe
- Bitirim
- Busralıaras
- 34ist
- İsyan
- Ezgi
- Faat
- Y_klbk
- Ecmel1987
- Balbocegi
- Lilyana
- Efuli_
- Eses
- Hkmet-Krkya
(Aklıma gelenleri yazdım sonrakileri de ilk sayfadan kopya çektim:17:)

selam arkadaşlar mutlu haftasonları herkese :3:
Ben bugün güzelce kalktım ve temizlik yapmaya niyet ettim gerçi henüz başlamadım :26:
Gne pozitif başladım ama şu an kafam şişti her hafta sonu mutlaka birşey çıkıyor zilim hiç susmuyor ama gelen gidenden değil ev sahibime ya da kızına gelen yanlışlıkla benimkine basıyor:47: Megafon yok mutfak camından bakıp kim o diyoruz valla sinir bozucu hafta sonları bunu çekiyorum
bir de matkap sesi beynimi deldi sanki - kaç saattir :36::36::36:
Yahu hep hafta sonuna mı denk gelir nedense hafta içi hiç olmaz yani mesai sonrası da duymam birşey ama hafta sonu tüm gün gece gunduz bir tadilat bir iş bir zil çalma misafir vs.
Diyeceksiniz ki ev sahibinle konuş - inanın bu tür şeylerle aramı bozmak istemiyorum zaten geçen hafta güzelce bir ayar çektim ilk kez ve son olsun istiyorum kimseyi kırmadan güzelce halletmek lazım iyi niyetli insanlar çünkü...
Neyse biraz daha takılayım da sonra mutfağa girip bulaşıkları yıkamakla işlere başlayacağım:6::8::21:
Yoklamamızı da almadan geçmeyelim bakalım kimler var:3:

Buradakiler:
- lily
- dorugunannesi
- ümitli

olmayanları da en kısa zamanda aramzda görmek isteriz:
- krizantem
- dolma
- deniz
- tulipa
- ayshe
- bitirim
- busralıaras
- 34ist
- isyan
- ezgi
- faat
- y_klbk
- ecmel1987
- balbocegi
- lilyana
- efuli_
- eses
- hkmet-krkya
(aklıma gelenleri yazdım sonrakileri de ilk sayfadan kopya çektim:17:)

sana da en güzel bi haftasonu olsun ve kolay gelsin :8:

Back
X