- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa okadar kotuki hava sorma tatlim yaaa bu havada sanki aksam karanligi varAnlatmıştın nisan oldugunu. Allah tamamini erdirsin canm. Iyi bakalim naail havalar sizde biz donuyoruz alisik degiliz kar yagmalarina iki gun yagdi bizim burda donduk anaaamm.
Kuzum topiği açtım baksana biefemmmmmm![]()
Ohooo cok tan yazdimm sen daha gormedin miKuzum topiği açtım baksana bi
Yaaa okadar kotuki hava sorma tatlim yaaa bu havada sanki aksam karanligi var
Icim bayildi valla siz naptiniz dukkan isini satmayi dusunuyodunuz ya hani
Görmedim kuzum yaOhooo cok tan yazdimm sen daha gormedin mi![]()
Okadar paraya hangi yigit bu kotu gunlerde vericek parayi kuzum yaaa isleri nasil peki kotumu ole is yapmiyomuKeskee kuzum nerde alici yok ki ucyuzbine kim alacak bilmiyorum ama daha uzun surecegi kesin
Gzluk veremmi![]()
Kiz yaz dedim yaaa gozluk deil sise takicam bak heeeeayıp ama ya sen tak
Seni yazim mi liste başına kuzu![]()
Millet is arar offf yaa seni ole iyi anliyorumki canimIs guzel canim merkezde herseye yakin. Saglik ocagi ikihastane ayakkabicilar eczaneler medikalciler bir tane kres. giyimciler hersey var ama bizimkiler calistiramiyo iste kaynnmlar yani.
Yok kavonozun dibini tak banaKiz yaz dedim yaaa gozluk deil sise takicam bak heeee![]()
yok canim okadar acimasiz deilimYok kavonozun dibini tak bana![]()
Hadi canım ya tüh üzüldüm bakyok canim okadar acimasiz deilim![]()
Millet is arar offf yaa seni ole iyi anliyorumki canim
Aglamaya baslarsamm bak fena olur heee icim kaniyyyyyHadi canım ya tüh üzüldüm bakkeyfin yerinde kızçee bugün hayırdır?
kp hasta olmasaydi bunlarin hic biri olmazdi kuzum benimHe valla canim sorma yaa kaynim her hafta kavga gurultu patlatiyo ise gelmicem artik gidin eleman bulun diyo bi bakiyoruz iki gun sonra hicbirsey olmamis gibi geri gelmis markete. esim cok skldi artik kurtulmak istiyo marketten hakli olarak. Kaynim yine para yedirmis memur olmak icin ins olur da gider diyorum sinra bakiyorum ailenin tum yuku bize kalacak cok korkuyorum bundan.