Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo olmuyor. Sonuçta onunda vücudu kusursuz değil. Kocamdada bolca çatlak var :)Evli olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. Eşleriniz çatlaklarınızı sorun ediyor mu? Göze batıyor mu ya da fark etmiyorlar bile mi? Fiziğim iyi ama her yerimde çatlak var. Sırf şu özgüvensizlikten dolayı psikolojim bozuluyor.
Evli olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. Eşleriniz çatlaklarınızı sorun ediyor mu? Göze batıyor mu ya da fark etmiyorlar bile mi? Fiziğim iyi ama her yerimde çatlak var. Sırf şu özgüvensizlikten dolayı psikolojim bozuluyor.
İnanın erkekler sizin takildiginjz bir çok şeyi siz söylemeden görmüyor bileEvli olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. Eşleriniz çatlaklarınızı sorun ediyor mu? Göze batıyor mu ya da fark etmiyorlar bile mi? Fiziğim iyi ama her yerimde çatlak var. Sırf şu özgüvensizlikten dolayı psikolojim bozuluyor.
Erkeklerde de olduğunu bilmiyordumYoo olmuyor. Sonuçta onunda vücudu kusursuz değil. Kocamdada bolca çatlak var :)
Peki erkeklerin her yerinden fışkıran kılları? Göbek deliklerinde ve ayak parmak aralarında biriktirdikleri pamukçukları? Ağızlarının içine giren sakal bıyıkları?
Sağolun bu güzel cevap için :))Peki erkeklerin her yerinden fışkıran kılları? Göbek deliklerinde ve ayak parmak aralarında biriktirdikleri pamukçukları? Ağızlarının içine giren sakal bıyıkları?
Onlarda kilo alıp veriyor.Erkeklerde de olduğunu bilmiyordumteşekkür ederim :)
Teşekkür ederim araştıracağım :)Eğer çok kafaya takarsanız artık bir sistem var seanslarla beyazlamış çatlakları gideriyor. Netten bakabılırsınız lazer epılasyon makınesı gıbı dusunun.
Emin misiniz? Çatlağın tedavisi yok.Eğer çok kafaya takarsanız artık bir sistem var seanslarla beyazlamış çatlakları gideriyor. Netten bakabılırsınız lazer epılasyon makınesı gıbı dusunun.