Evlilikte vücudunuzdaki çatlaklar sorun oluyor mu?

gllevla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
69
123
93
Evli olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. Eşleriniz çatlaklarınızı sorun ediyor mu? Göze batıyor mu ya da fark etmiyorlar bile mi? Fiziğim iyi ama her yerimde çatlak var. Sırf şu özgüvensizlikten dolayı psikolojim bozuluyor.

Evli olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. Eşleriniz çatlaklarınızı sorun ediyor mu? Göze batıyor mu ya da fark etmiyorlar bile mi? Fiziğim iyi ama her yerimde çatlak var. Sırf şu özgüvensizlikten dolayı psikolojim bozuluyor.
Yoo olmuyor. Sonuçta onunda vücudu kusursuz değil. Kocamdada bolca çatlak var :)

benim de vardır çok çatlağım, bekarken de vardı göğüslerimde filan. kilo alıp vermekten baya çatlamıştı.
hiç sorun olmadı evliyken de. olsaydı da cehenneme git derdim gayet :KK70:

takmayın kafaya lütfen.

İnanın erkekler sizin takildiginjz bir çok şeyi siz söylemeden görmüyor bile

Benim de kilo alıp vermememe rağmen popoşumda var. Ben de niyeyse bi çekiniyorum görünmesinden. Mesela bikiniyleyken diğer yerler gayet iyiyken elimi popoma doğru götürüyorum kapatma iç güdüsüyle. Halbuki ne kadar önemsiz sağlıklıyız şükür. Ama insan takıyor anlayabiliyorum..

Eğer çok kafaya takarsanız artık bir sistem var seanslarla beyazlamış çatlakları gideriyor. Netten bakabılırsınız lazer epılasyon makınesı gıbı dusunun.

Sorun niye olsun farkında bile değiller :rolleyes:
8 senelik ilişkim, 1 senelik evliliğim var geçenlerde burda bir çatlak konusu vardı, ona yazdığımı görüp sende çatlak mı var nerde dedi :rolleyes::rolleyes: tarif ettim anlamadı, sonra ben gösterdim. Hımm bunlara mı deniyo çatlak. Öyle kafaya takılcak bişey değilmiş. Ben fark etmedim bile dedi.

Back
X