- 24 Temmuz 2019
- 114
- 104
- 13
Ayy ne güldüüüm doğru vallaRahat olun catlagin ne olduğunu bile bilmiyor benim esim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne güldüüüm doğru vallaRahat olun catlagin ne olduğunu bile bilmiyor benim esim.
Çok çok teşekkür ederim :)Evlenmeden önce 52 kilo verdim...
Karnım çılgın gibi sarkık...
Çatlak dolu her yanım...
Eşimin umrumda değil...
Hatta ben gerdirme ameliyatı olmak istedim ilk baslar da. Sağlık acısından zararı yoksa olma bence dedi.
Hiç sorun olmadı. Lafını bile etmedi hiç. Takmayın böyle şeyleri.Evli olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. Eşleriniz çatlaklarınızı sorun ediyor mu? Göze batıyor mu ya da fark etmiyorlar bile mi? Fiziğim iyi ama her yerimde çatlak var. Sırf şu özgüvensizlikten dolayı psikolojim bozuluyor.
Ben evlendikten sonra kilo aldım göbeğim çatladı eşim için 100 kiloya kadar sorun yokEvli olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. Eşleriniz çatlaklarınızı sorun ediyor mu? Göze batıyor mu ya da fark etmiyorlar bile mi? Fiziğim iyi ama her yerimde çatlak var. Sırf şu özgüvensizlikten dolayı psikolojim bozuluyor.
Erkeklerin çok takacağını sanmam.Evli olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. Eşleriniz çatlaklarınızı sorun ediyor mu? Göze batıyor mu ya da fark etmiyorlar bile mi? Fiziğim iyi ama her yerimde çatlak var. Sırf şu özgüvensizlikten dolayı psikolojim bozuluyor.
Benim kocam Kıvanç falan olaydı ben de böyle hissederdimayy ya da David Backhem ya daa Brad Pitt
Adam düz erkek bi nunarası yok![]()
Erkeler ne ara estetik görüntüde usta oldular ki
Esim catlaklarimi görmez bile, öyle önemsiz detaylar
:) yorumlarla içim rahatladı sağolun siz de :)Doğum catlaklarim var geçen konusunu gecirdimne olmuş varsa sanki bikiniyle mı dolascan dedi adam bana![]()
Sosyal medya sayesinde usta oldular ama ben taktiği öğrendim. Asla kusurlarımızı eşimize söylemiyoruz yoksa kafamıza kakarlar . Öğretmemek lazım dikkatini o yöne çekmemek lazım![]()
ay yok es secerken dikkat etmek lazim basa kakmak nedir