Evlilikte vücudunuzdaki çatlaklar sorun oluyor mu?

Evli olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. Eşleriniz çatlaklarınızı sorun ediyor mu? Göze batıyor mu ya da fark etmiyorlar bile mi? Fiziğim iyi ama her yerimde çatlak var. Sırf şu özgüvensizlikten dolayı psikolojim bozuluyor.
Hiç sorun olmadı. Lafını bile etmedi hiç. Takmayın böyle şeyleri.

Benim eşim hiç görmüyor herhalde ama ben doğumdan sonra olan çatlaklardan nefret ediyorum kendim bakasım gelmiyor ikinci çocuktan sonra lazer ile siliniyormuş onu yaptırcamçok rahatsızsanız lazer yaptırın

Evli olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. Eşleriniz çatlaklarınızı sorun ediyor mu? Göze batıyor mu ya da fark etmiyorlar bile mi? Fiziğim iyi ama her yerimde çatlak var. Sırf şu özgüvensizlikten dolayı psikolojim bozuluyor.
Ben evlendikten sonra kilo aldım göbeğim çatladı eşim için 100 kiloya kadar sorun yok 🤣

Doğum catlaklarim var geçen konusunu gecirdimne olmuş varsa sanki bikiniyle mı dolascan dedi adam bana🤦

Erkeklerin çok takacağını sanmam.

Keyfimden catlak olmadi heralde, dogurdukda oldu. Bide begenmesin. Merak etmeyin cok öküz biri olmasi lazim, insan once kendi bedenine baksin

Hiç olmadı. Olanı da duymadım..

Hic sorun olmadi ki belimde fazlasiyla var.Dile bile gelmez ki.Esin oluyor artik ne utanma ne igrenme .Simdilik daha 14 kilo aldim hamilelikte.Yatakta yaninda sabah aksam hamile donumla ustsuz goguslerimi,gobegimi yaglayip inek gibi yatip yagin emmesini bekliyorum.😁 Sabah gozunu acip vicik vicik yagli koca gobekle kafam kadar olmus meme goruyor.Ipli tüllü camasirlardan hamile donuna uzanan yolculuk diyorum kendisine de 🤣

Sosyal medya sayesinde usta oldular ama ben taktiği öğrendim. Asla kusurlarımızı eşimize söylemiyoruz yoksa kafamıza kakarlar . Öğretmemek lazım dikkatini o yöne çekmemek lazım😈

ay yok es secerken dikkat etmek lazim basa kakmak nedir

Back
X