Evlilikte vücudunuzdaki çatlaklar sorun oluyor mu?

Bence doğru insanı bulduysanız eğer, bırakın onun sevmesini, kendinizin bile kendinizle daha barışık hale gelmenize vesile oluyor. Cünkü gerçekten seven sizi olduğunuz gibi sever. Siz kendinizi kabul etmekte hala bocalarken, seven sizi çoktan öyle sevmiş. Önemli olan sizinde zamanla kendinize daha sevecen yaklaşmaniz.
Teşekkür ederim yorumunuz için 🙏 :)

Bence sorun yapan mutlaka vardır, bende öyle bir iz var ki çatlak olsa neyse de beni gören ne diyecek acaba 🤭

Erkeklerin cogu catlagin ne olduğunu bile bilmez
Bir de evlilik cok derin bir sey. Catlak var diye sorun yaratan adamla ben zaten evlenmem/evli kalmam.
Oyun mu bu? Hayat paylasiyoruz, kazaniyoruz kaybediyoruz, hasta oluyoruz, maddi manevi zoru ve rahati görüyoruz, dunyaya yeni can/canlar getiriyoruz. Catlak meselesine indirgenecek bir sey degil aile olmak

Bana erkekler selülit çatlak gibi kusurları görmiyor gibi gelir hep. Onlar anca tüyleri falan fark ediyorlar sanki.

Sorun olmamalı,her seyle sizi sevmeli.Zaten bedenden ziyade ruhunuzu sevmeli.Kaldı ki çatlak kötü görünen bir şey de değil.Zayıf veya kilolu herkeste oluyor

Onların vücudu kusursuz mu benim de çatlaklarım var kilo vermeden dolayı.Ayrıca kankam erkek sporu kafasına taktı onun da çatlakları var.Çatlak var diye sorun eden erkek kafadan çatlaktır, kendi haline bırakınız.

Evli olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. Eşleriniz çatlaklarınızı sorun ediyor mu? Göze batıyor mu ya da fark etmiyorlar bile mi? Fiziğim iyi ama her yerimde çatlak var. Sırf şu özgüvensizlikten dolayı psikolojim bozuluyor.
Benm belimde vsr ve karnimda 3 tane var esim sorun etmiyor hic soylemedide bunun bi caresi varmi cirkin duruyo diye

Evlilikte tek derdiniz o olsun.. kafaya takacak bisi yok gerçekten. Ama ben rahatsız oluyorum diyorsanız çaresi var. Benimde vardı şuan da duzelttim yüzde yetmişini. Tca 30 lük kullandım ama çatlağın derinliğine göre bir kaç kez uygulanması gerekiyor.benim 6 ayda bu kadar oldu. Kışın tekrar baslucam geri kalanlari duzeltmek için.sevgiler

Erkekten erkeğe değişiyormuş demek. Benim eşim kalçamın üstündekileri görüp bunun tedavisi yok mu demişti:) ama şimdi alıştı bende doğumda daha fazla çatlayacağımı bildiğim için bekliyorum nasılsa teknoloji gelişiyor. Ama eşim beni hala seksi bulur. Öyle soğuma falan olmaz merak etme.

Ergenlikten, doğumdan kalma çatlaklarım var hiç sözünü etmedi. Bizde sorun benim göbeğim 😁😁😁

Benım dogumdan sonra karnımda bacagımda hıc catlama olmadı 30 kg aldım
Amaaa
Dogrumadan once kollarımda vardı hala var rahatsız oluyorum evet ama sorun olmadı sımdıye kadar
Askılı gıymıyorum artık sadece ıyıce bronzlasınca yınede bellı oluyor
Keske gobegımde olsaydı kollarımda olacagına:🙈

images

Genelde bu şekildeyiz biz. :KK53:
Getir derken neyi kastediyor:deli::deli::olamaz:

Asla takmıyorum eşimin de umrunda değil ne olacak olsun der 😀

Heralde sorun oluyor akıllım, olmaz mı? O yüzden hep karanlıkta sevişiyoruz. Hasbelkader ışıkta sevişenlerimiz ertesi gün kendini mahkemede buluyor. Evliliği sürdürmenin yolu karanlıkta ve fazla hareket etmeden sevişmekten geçer.

Evlilik bir çatlaga bakmiuor valla. Benimde vardi hic farketmiyor bile erkekler. Biz kadinlar cocuk doguruyoruz. O zaman dogumdan sonra hic yaklasmasinlar catlaklardan. Hic takilmayin cunku onlar hic takilmiyor valla

Erkeği rahatsız edip etmemesini takmam ben,beni rahatsız ediyor mu ona bakarım! Hamileliklerimde en büyük korkumdu çatlak oluşması ama eşim beğenmezse diye değil ben sevmediğim için. Olmaması için elimden geleni yaptım ve olmadı ama olsaydı mutlaka çözümüne bakardım.

Benimde çatlağım çok fazla özellikle doğumlardan sonra iyice arttı ama eşim için sorun değil aksine onları seviyor

Back
X