Evlilikte yaş farkı

Yaş farkı fazla ama oraya girmicem. Ailenizin haberi olmadan erkek arkadaşınizin ailesi ile bag kurmanız bana hiç doğru gelmedi. Hayırlısı olsun

Sevgiliniz sapık. Bu yaş farkı değil sapıklık
30 yaşındayken 19 yaşında, çocuğu yaşında kızla utanmadan ilişki yaşamış. Bir insan 20 yaş küçükle ne paylaşır. Nasıl anlaşır. Yeğenimle aramda 18 yaş var oturup sohbet edemem çocuk geliyor bana. Pes
Allah böylelerinden hepimizin evladını korusun.

O adamın ailesi tabi size çok iyi olucaklar bende 41 yaşındaki nerdeyse evde kalmış oğluma gencecik taş gibi birini bulsaydim basimda tasirdim kanma kızım kanma yasitlarin ne güzel genç kendi dengi insanlarla evleniyorlar ben 23 yaşındayım eşim 26 yemin ederim 30 yaşında bile olsaydı evlenmezdim

Bu kaçıncı bu tarz konu niye yaşınıza uygun adamlar bulmuyorsunuz anlamıyorum ki. Bi de bu adamlar niye kızları yaşındaki çocuklara göz dikiyor

Sana şöyle söyleyeyim.üniversite hazırlık için bir kursa gidiyordum.matematik öğretmenimiz 50_55yaşlarında,çok karizmatik bir adamdı.onu seviyordum yada hayrandım mi demeliyim bilmiyorum.o zaman kaç alım dese kaçardım (tabi bunlardan kendisinin haberi yok )seninkisi aşktan ziyade hayranlık olabilir yada babam mi ilgisizdi?
Eniştemin bir akrabası vardı.kız 20 yaşında 35 yaşında birisi ile evlenmişti ve çok pişmandı. .zaten yaşın küçük.yani sevgilin 25 yaşında olsa bile evlenme bu yaşta.hayatı öğrenmek için illa yaşamaya gerek.seneden büyüklerin tecrübelerini dinle

Resmen sübyancılık. Nasıl sevişiyorlar çocukları yaşındaki kızlarla aklım almıyor

Benim annemle aramda o kadar yaş farkı var bir an düşünemedim eşimin annemle yaşıt biri olduğunu. Şuan sevgiliniz size uyumlu gelebilir ama ilerisi için sorun olabilir sizin yapmak istediğiniz bir çok şey ona çocukça gelebilir . Ailenizin tepki göstermesi de olağan bir durum kolaylıklar diliyorum size

Resmen sübyancılık. Nasıl sevişiyorlar çocukları yaşındaki kızlarla aklım almıyor
Sevmediklerine yemin ederim ama kanıtlayamam. Tek amaç menfaat. Genç vücut genç sevgili. Gençlik döneminde gençlerin akillarinin bir karış havada olmasını fırsat bilip faydalanmak.

Yaş farkı çok fazla. İkiniz de hayatınızın çok farklı dilimlerindesiniz. Beklentileriniz aynı mı gerçekten?

Yaş, kilo, mesafe bunlar sadece rakam ben asla takılmazdım. Ama ben 30 sen 21 yaşındasın işte senin yaşın bence mantıklı düşünmek için genç o yaşlarda daha hayalperest oluyoruz doğru onsuz ölürüm yaşayamam demen de o yüzden bence..10 yıl sonra yaşlanır,iktidarsız olur, hastalanır yok çöker diyenler de çok olucak ama hayat öyle birşey ki 20 yaşında da elden ayaktan düşüyoruz orasını Allah bilir.. Ben yaşa takılmadım ama senin yaşının daha çok genç olmasına takıldım gerçekten sevgi bağıyla olan bir ilişki mi yoksa hayranlık mı onu biz bilemeyiz sen kendinden eminsen diğer insanlara da kulak tıka. Elalem hayatımızda 15 dakikalık söz sahibi herkesin bir fikri var sen ne istediğine karar ver gerisi boş bence..

Anne babasi da hayatta he.Neyse ki deden nenen yasinda olacaklarindan cok da dokunmazlar sana.Kizi yasindasin yani adam askere gittiginde dogmussun.Ailene bari alistira alistira soyle kendi yaslarinda bir damat onlarin yuregine inmesin.
Adam cokkk zenginn sana dunyalar birakacaksa bile gencligi harcama derim.Sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…