Yaş farkı fazla ama oraya girmicem. Ailenizin haberi olmadan erkek arkadaşınizin ailesi ile bag kurmanız bana hiç doğru gelmedi. Hayırlısı olsunMerhaba öncelikle.
Ben 21 yaşındayım, sevgilimin yaşı ise 41. 2 yıldır beraberiz ve çok iyi anlaşıyoruz. Ailesiyle tanıştım gerek annesi gerek de babasıyla aramız çok iyi ve sürekli vakit geçiriyoruz .
Onlar da beni çok seviyor. Sorun şu ki benim ailem bu ilişkiyi bilmiyor ve öğrendiklerinde tepkilerinin çok büyük olacağını biliyorum. Çünkü yan yana bariz uyumsuz duruyoruz yaş farkı itibariyle. Düşünüyorum aileme bir şekilde söylesem evlensem ileride sorun çıkacak yaşlar ilerleyince. Söylemeden ayrılsam o kadar çok baglandim ki onsuz yaşayamam ölürüm gibi geliyor. O da bana çok bağlandi beni çok seviyor, sürekli beni mutlu etmeye çalışıyor çok ilgileniyor. Ayrılırsam ona cokk haksizlik etmiş olurum. Ailesi ile bile bağ kurdum ve onlar da haklı olarak artık işin ciddiye binmesini istiyor gizli saklı ilişki yurutmemizi istemiyor. Bu durum benim psikolojimi gerçekten çok yıprattı ve 6-7 kilo verdim. Siz olsanız ne yapardınız, başınızdan böyle bir şey geçti mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Bu kaçıncı bu tarz konu niye yaşınıza uygun adamlar bulmuyorsunuz anlamıyorum ki. Bi de bu adamlar niye kızları yaşındaki çocuklara göz dikiyorMerhaba öncelikle.
Ben 21 yaşındayım, sevgilimin yaşı ise 41. 2 yıldır beraberiz ve çok iyi anlaşıyoruz. Ailesiyle tanıştım gerek annesi gerek de babasıyla aramız çok iyi ve sürekli vakit geçiriyoruz .
Onlar da beni çok seviyor. Sorun şu ki benim ailem bu ilişkiyi bilmiyor ve öğrendiklerinde tepkilerinin çok büyük olacağını biliyorum. Çünkü yan yana bariz uyumsuz duruyoruz yaş farkı itibariyle. Düşünüyorum aileme bir şekilde söylesem evlensem ileride sorun çıkacak yaşlar ilerleyince. Söylemeden ayrılsam o kadar çok baglandim ki onsuz yaşayamam ölürüm gibi geliyor. O da bana çok bağlandi beni çok seviyor, sürekli beni mutlu etmeye çalışıyor çok ilgileniyor. Ayrılırsam ona cokk haksizlik etmiş olurum. Ailesi ile bile bağ kurdum ve onlar da haklı olarak artık işin ciddiye binmesini istiyor gizli saklı ilişki yurutmemizi istemiyor. Bu durum benim psikolojimi gerçekten çok yıprattı ve 6-7 kilo verdim. Siz olsanız ne yapardınız, başınızdan böyle bir şey geçti mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Resmen sübyancılık. Nasıl sevişiyorlar çocukları yaşındaki kızlarla aklım almıyor2 yıl geriye gittim ve 39 yaşındaki bir adamın hangi cesaretle 19 yaşındaki genç kıza (kızı yaşında) yazdığını anlamaya çalıştım. Biriyle bu kadar uçuk yaş farkım olup bana sevgili gözüyle bakmasını midem almadı. Hiç hoş değil. Kendinizi ailenizin yerine koyunca ne hissedeceklerini anlayacaksınız. 41 yaşındaki adam kendi yasitlariyla ilgilense daha sağlıklı olur. Bana aşk değil biraz fırsatçılık gibi geldi üzgünüm. Bana göre aşkın yaşı vardır ve bu yaş aralığı aşık olmaya engeldir
Sevmediklerine yemin ederim ama kanıtlayamam. Tek amaç menfaat. Genç vücut genç sevgili. Gençlik döneminde gençlerin akillarinin bir karış havada olmasını fırsat bilip faydalanmak.Resmen sübyancılık. Nasıl sevişiyorlar çocukları yaşındaki kızlarla aklım almıyor
Onların hoşuna giderde bu kızlar nasıl yapıyor bu isi bilmem sarkik sorpuk babasi yasinda adamlaResmen sübyancılık. Nasıl sevişiyorlar çocukları yaşındaki kızlarla aklım almıyor
Anne babasi da hayatta he.Neyse ki deden nenen yasinda olacaklarindan cok da dokunmazlar sana.Kizi yasindasin yani adam askere gittiginde dogmussun.Ailene bari alistira alistira soyle kendi yaslarinda bir damat onlarin yuregine inmesin.Merhaba öncelikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?