- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
Abidir oMerhaba öncelikle.
Ben 21 yaşındayım, sevgilimin yaşı ise 41. 2 yıldır beraberiz ve çok iyi anlaşıyoruz.
20 yaşındayken 40lı yaşlardaki arkadaş babalarına falan amca der idik abi de neymişAbidir o
sevgili olsa duramazsın.
20 yıl sonra hayatındaki dede boşluğunuda doldurur. Müthiş seçim gerçekten. Adam yıllar geçtikçe abiden dede konumuna geçip bütün misyonları üstlenir. Bonuslu adam.
Ben anlamıyorum gerçekten. Hiç mi adam yok bu insanların etrafındada gidip 20 yaş büyüğüne tutuluyor.20 yaşındayken 40lı yaşlardaki arkadaş babalarına falan amca der idik abi de neymiş
32 yaşındayım 52 yaşında biriyle seviştiğimi falan düşünemiyorum
İlik gibi delikanlıların suyu çıkmış, babasının arkadaşlarına heves etmişBen anlamıyorum gerçekten. Hiç mi adam yok bu insanların etrafındada gidip 20 yaş büyüğüne tutuluyor.
Kendinizi düşünmüyorsanız eğer şöyle düşünün; evlendiniz ve çocuk yaptınız. Babayla çocuk arasında 40 küsür yaş farkı var. Baba mı diyecek dede mi?
Benim eşimle aramda yaş farkı var çok olmasa da. Şimdi öyle vazgeçilmez gelse de sana ben tavsiye etmiyorum. Hele 2. Evlilik olacaksa onun çok daha zor... Senin yaşadığın duygusallığı yaşamayacaktır, ben çok sevsem de çok problem yaşadım ve yaşıyorum. Yine de umarım yanılırım...Merhaba öncelikle.
Ben 21 yaşındayım, sevgilimin yaşı ise 41. 2 yıldır beraberiz ve çok iyi anlaşıyoruz. Ailesiyle tanıştım gerek annesi gerek de babasıyla aramız çok iyi ve sürekli vakit geçiriyoruz .
Onlar da beni çok seviyor. Sorun şu ki benim ailem bu ilişkiyi bilmiyor ve öğrendiklerinde tepkilerinin çok büyük olacağını biliyorum. Çünkü yan yana bariz uyumsuz duruyoruz yaş farkı itibariyle. Düşünüyorum aileme bir şekilde söylesem evlensem ileride sorun çıkacak yaşlar ilerleyince. Söylemeden ayrılsam o kadar çok baglandim ki onsuz yaşayamam ölürüm gibi geliyor. O da bana çok bağlandi beni çok seviyor, sürekli beni mutlu etmeye çalışıyor çok ilgileniyor. Ayrılırsam ona cokk haksizlik etmiş olurum. Ailesi ile bile bağ kurdum ve onlar da haklı olarak artık işin ciddiye binmesini istiyor gizli saklı ilişki yurutmemizi istemiyor. Bu durum benim psikolojimi gerçekten çok yıprattı ve 6-7 kilo verdim. Siz olsanız ne yapardınız, başınızdan böyle bir şey geçti mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Bu adam askere gittiğinde sen yeni doğmuş bebeymişsin farkında mısın? O zaman evlense çocuğu olsa şu an senin kadar olurdu anlatabildim mi. Kelimelerimi düzgün seçmeye çalışıyorum aklını başına devşir. Evlilik herşey demek değil. Üstüne titriyormuş hıh... çok da bişey senin şu an eline 1 yaşında bebek verseler bak diye sende gözün gibi bakarsın. Aynı hesap.Merhaba öncelikle.
Ben 21 yaşındayım, sevgilimin yaşı ise 41. 2 yıldır beraberiz ve çok iyi anlaşıyoruz. Ailesiyle tanıştım gerek annesi gerek de babasıyla aramız çok iyi ve sürekli vakit geçiriyoruz .
Onlar da beni çok seviyor. Sorun şu ki benim ailem bu ilişkiyi bilmiyor ve öğrendiklerinde tepkilerinin çok büyük olacağını biliyorum. Çünkü yan yana bariz uyumsuz duruyoruz yaş farkı itibariyle. Düşünüyorum aileme bir şekilde söylesem evlensem ileride sorun çıkacak yaşlar ilerleyince. Söylemeden ayrılsam o kadar çok baglandim ki onsuz yaşayamam ölürüm gibi geliyor. O da bana çok bağlandi beni çok seviyor, sürekli beni mutlu etmeye çalışıyor çok ilgileniyor. Ayrılırsam ona cokk haksizlik etmiş olurum. Ailesi ile bile bağ kurdum ve onlar da haklı olarak artık işin ciddiye binmesini istiyor gizli saklı ilişki yurutmemizi istemiyor. Bu durum benim psikolojimi gerçekten çok yıprattı ve 6-7 kilo verdim. Siz olsanız ne yapardınız, başınızdan böyle bir şey geçti mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Valla bu konuda çok haklısıniz. 38 Adamin ne olduğu belli 17_18 yaşında cocukla ne işi var. Hatta içimden bir ses bu üye yirmi yaşında bile yok diyor. Adam bildiğin sapik bence. 33 yaşındayim o yaş grubu ile ne konuşulur şaşar kalırım. Adam sevgili yapmış çocuktan.Ben bu tip ilişkilerin temelinde psikolojik sorun olduğunu düşünüyorum. O adamın 20 li yaşta bir kızla olması da hoş değil,20 li yaşta birinin babası yaşında birine sevgili gözüyle bakması da sağlıksız..ilerisi tuhaf şeylere gebe bu tip ilişkilere ailenin tepki vermeside gayet doğal..Yaşıtlar dururken neden buna girişilir benim aklım hiç almaz
Hakikaten çocukluktan yeni çıkmış bir bedene bir ruha karısı gözüyle bakabilmek,ben bilmiyorum yaa! Hadi kızımız cahil göremiyor diyelim adama ne ola ki?? Ben şu an 39 40 aralığındayım ve 62 yaş düşünmek benliğimi depremlere sürüklüyor.62 yaşındaki adamın beni öyle karısı gibi düşünmesi de midemi bulandırıyor.Çok mu hassasım ben ki! Düşünme kardeşim kızın yaşındayım ben sevsemde sen yapma bunu yani. Aynı şekilde hemcinslerimin de bu kadar kendinden ufak biriyle olmasını da tasvip etmiyorum. Belli bir yaş sınırı aşılmamalı benim kanaatime göre.Valla bu konuda çok haklısıniz. 38 Adamin ne olduğu belli 17_18 yaşında cocukla ne işi var. Hatta içimden bir ses bu üye yirmi yaşında bile yok diyor. Adam bildiğin sapik bence. 33 yaşındayim o yaş grubu ile ne konuşulur şaşar kalırım. Adam sevgili yapmış çocuktan.
Kizimizda acil psikolijik destek almalı. Babasiyla olan ilişkisi nasıl acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?