ne sıkıntı olacak canım yaa,
çıtır bir erkekle evlenmiş olur hepsi bu
herkese merhaba hanımlar,
evlilikte kadının erkekten büyük olması hakkında ne düşünürsünüz? erkek tarafının tepkileri, erkeğin ciddiyeti vs. açısından.
arkadaşımın böyle bir sıkıntısı var. birbirlerini anlıyor, sohbet edebiliyorlarmış. karşı taraf açılmış birazcık hisleriyle ilgili ama aralarında 4 yaş fark var. sıkıntı olur mu diye bana sordu ama ben çok doğru yönlendiremeyebilirim çünkü ön yargılıyım (zamanında 3 ay büyüğüm diye sen yaşlısın erken çökersin diyen bir talibim olmuştu).
hepinizin fikirlerini bekliyoruz. şimdiden teşekkürler.
Eşimden bir yaş büyüğüm ve arkadaşlarımın çoğu da eşlerinden büyük, bayanın olgun olması yönünde bir güzellik kattığını düşünüyorum evliliğe. Ben bir eksisini görmedim henüz. Ayrıca genetik bir şey genç görünmek, kim daha önce çöker hiç belli olmaz. Saçları döküldüğü zaman bir +10 yaş koy zatenOnu da bahane etmiş eski arkadaşın.
ne bileyim korkuyor işte aile istemezse diye. erkek anneleri malum.
Evliliklerde her zaman kadin kucuk olacak diye birsey yok birazda erkekler kucuk olsun kadinlardancevremde kadin buyuk olup evlilik yapan bir suru ciftler var hem 4_5 yasta degil 10_12 yas buyuk kadinlar var eslerinden hatta kimisinin torunlari bile var.Size 3 ay buyuksunuz diye laf eden erkekte sacmalamis 3 ayda buyuk olabilirsin 3 yasta buyuk olabilirsin kimin erken yaslanacagi belli olmaz.
Bence yaş farkı kişiye göre değişir ama ben kendimden küçük bir erkekle düşünemezdim açıkcası:26:
altı üstü 4 yaş canım yaa,
atla deve değil.
adam istedikten sonra annesi istemezse istemesin banane, de mi ama?
esimden 6 yas buyugum
baslarda sorun olurmu diye dusundugumde
neden sorun olsun dedim
sonra ilk baslar kompleks yaptim
simdi hic umrum degil
iki cocugum var 5 sene oldu beraberiz
hic bir sorun yasamadim
birinle görüşmüştüm adam benden 10 yaş büyük tam düşün . döndü bana dediki siz 30 dan sonra çöküyorsun yaa kadınlar erken çöküyor biz 40 dan sonrada bilmem neyiz .bende dedim sen nerde yaşıyorsun kardeşim ?saçların dökülmüş göbeğine bak amcam gibi duruyorsun yanımda . adam şookkk oldu . aslında kimsenin fiziksel özelliklerinle alay etmem ama bu kaşındı .
sana gelelim şöle erkek egemen toplumda olduğumuz için erkeklerin büyük olması normal karşılanıyor .10 hatta 15 yaş bile normal gözükür . ama kadın 1 yaş büyük olsa amann kıyamet kopar . bence iki insan arasındaki düşünülcek birşey bu başkaları karışamaz . o iki insan birbirini seviyorsa kimse birşey diyemez .ben hep kendimden büyük insanlarla çıktım güyaolgun olurlar diyebeni hep mutsuz ettiler . sonradan anladım ki olgunluk yaşta değil .
Benim esim benden 6 yas kucuk. Kucuk oldugunun farkinda bile degilim cogu zaman, bazen aa bu adam benden kucuk diye dusunup subyanci gibi goruyorum kendimiAma ne alaka, ask bu napalim kader
Bence yaş farkı kişiye göre değişir ama ben kendimden küçük bir erkekle düşünemezdim açıkcası:26:
Allah gönlünüze göre versin+5 -5 olabilir bence. Ben -5 dusunuyorum.
Bence kadın ya da erkek büyük veyahut küçük olabilir birbirinden..
Her şey mümkün. Bir sorun görmüyorum ben.
Çok klasik olacak ama, akıl yaşta değil baştadır..
Kafa yapısı uyuyorsa, gerisi teferruat..
egoları batsın yahu. bende neler duydum zamanında. yüzüm döküyor diye (strese bağlı sivilce) görünen yerlerin böyleyse görünmeyen yerlerin ne durumdadır midem bulanır benim diyen psikopatlarla muhatap oldum. sizinki de bu kumaştanmış anlaşılan. terbiyesiz herif.
bizimki de diyor. seda sayan gibi yaaaaaaaaaaaa diyor.
sebebiniz ne olurdu yani neden düşünmezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?