herkese merhaba hanımlar,
evlilikte kadının erkekten büyük olması hakkında ne düşünürsünüz? erkek tarafının tepkileri, erkeğin ciddiyeti vs. açısından.
arkadaşımın böyle bir sıkıntısı var. birbirlerini anlıyor, sohbet edebiliyorlarmış. karşı taraf açılmış birazcık hisleriyle ilgili ama aralarında 4 yaş fark var. sıkıntı olur mu diye bana sordu ama ben çok doğru yönlendiremeyebilirim çünkü ön yargılıyım (zamanında 3 ay büyüğüm diye sen yaşlısın erken çökersin diyen bir talibim olmuştu).
hepinizin fikirlerini bekliyoruz. şimdiden teşekkürler.
İkisinin arasındaki diyaloğa, birbirlerine uyum sağlayıp sağlamadıklarına bağlı bir durum bu. Eğer anlaşabiliyorlarsa ne ala. Ha bir de erkek ailesinin bakış açısı önemli. Gerisi önemli değil. Zaten 4 yaş nedir ki yani. Benim eski iş arkadaşım kendisinden 10 yaş küçük biriyle evlendi. Kızın 2. evliliği, çocuğun ilk evliliğiydi. Üstelik kızın 10 yaşında çocuğu var. Erkek ailesi istemedi ama sonra kabul etmek zorunda kaldılar.
gerizkalı çok ne yapıcaksın . 30 dan sonra çöküyorsun hö hö diyor adam bana salak ya sinir oluyorum bunlara
Benim esimde benden 3 yaş küçük. Başka bir adamın beni bu kadar sevebilecegine inanmıyorum. .Benim canım aşkım o..9 aylikta bir minnosumuz var cok şükür. Tamamen kişiden kisiye degisen bir durum, evlenmeyi istiyorsa ve en önemlisi anlasiyorlarsa bir süre sonra yaş farkini unutuyor bile. Bazen hatirlayinca aaa ben senden büyüğüm di mi derim .O da güler evet evet kaptın çıtıri diye dalga gecer.Sarilir koklasiriz, 2 kişi anlasip birbirini seviyorsa gerisi hikaye...
erkeğin kadından 4 yaş küçük olması değil, hayatı 4 yıl geriden takip ediyor olma ihtimali sorundur... (iş-maddi imkanlar,vb.)
Peygamber efendimiz de eşinden 15 yaş küçükmüş ama tabi böyle bir kıyaslama yapamam zamane erkekleriyle.
olgun olmaları gerekiyor
eğer o olgunluğu görüyorsanız sorun olmaz.
benim fikrim tabi erkeğin büyük olması yönünde..
4 yaş fazla bi fark değil bence..önemli olan anlaşabilmek zaten..eğer arkadaşın mutluysa kimsenin de birşey demeye hakkı yok bence...
Peki erkek arkadaşı ailesine bahsetmiş mi kız arkadaşından?
henüz değil sanırım ya da bizimki bilmiyor.
adayımız şu an yoğun stres altında filanmış aralıklı olarak görüşüyorlar. adam, böyle şeyler telefonda olmaz yüzyüze gelip konuşmak o anları yaşamak lazım. sen benim için eskiden beri kıymetlisin zaten ama benim aklımdakini yapabilmemiz için senin reaksiyonunu da görmem lazım. duyguların benim için önemli vs demiş.
bence henüz aileye açılma safhasında değil mevzu
İkisi anlaşabiliyorlar ve çocuk iyi biri demiştin. O zaman geriye sadece aile sorunu kalıyor. Daha bahsedilmediyse fikirlerini de öğrenmek zor. O aşamaya geldiklerinde net olarak bir fikir edinebilirler. Şimdilik arkadaşın kötü düşünmesin çünkü 4 yaş gerçekten fazla bir fark değil. Umarım çocuğun ailesi de iyi ve anlayışlı insanlardır. Mutlu olurlar
Benimki bende 18 ay küçük
Bi sorun olmuyor.Zaten benden çok olgun gözükdüğü için kimse inanmıyor benden küçük olduğuna
kafa yapısı uyduktan sonra bi sorun olacağını sanmıyorum.ama kadın bunu ileride sorun edecektir kendi kendine,acaba daha genç birine kapılır mı diye,olabilecek şeyler bunlar
tabii karakterle de alakası var ama sonuçta kadın büyük olduğu için,kendisiyle çok çok barışık,kendine güveni fazla olmayan bir kadın bunu rahatça düşünebilir ileriki yaşlarda.
İşte benim konum ya bende acmayı dusunuyordum ama karsıma cıktıbende 1 yaş büyügüm ve benden cokta olgun duruyoo ama su aıler derken hepte erkek aileleri daha cok sorun yapıyorr sankı ne olucaksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?