15.yılda boşanan benherkes canım herkes.
herkesin ilk 5 yılı sorunlu olur,10.yılında rayına girmeye başlar,15 ve sonrası ise artık kolay kolay boşanma olmaz:))
Yok vala aynı tas aynı hamam bide cocuk olunca dertler bitmiyor.sevgi bitiyor kavgadan dövüşten saygınbitiyor sorunlar bitmiyo yol yakınken terapiye gidin cokmyıpranmadanHerkese merhaba,
Evliliğin ilk seneleri çok sorun yaşayıp, daha sonraki senelerde ilişkisi düzelen var mı? Deneyimleriniz benim için önemli. Mutlu günler dilerim.
kıl payı:)15.yılda boşanan ben
Herkese merhaba,
Evliliğin ilk seneleri çok sorun yaşayıp, daha sonraki senelerde ilişkisi düzelen var mı? Deneyimleriniz benim için önemli. Mutlu günler dilerim.
Bizim de eften püften yerlerden çıkıyor ama çok yaptığımız için her seferinde birikiyor bu sefer birbirimize aşırı yükseliyoruz ve biraz saygımızı yitiriyoruzsorun var sorun var. Biz de çok tartışırdık ama konular eften püstendi. O yüzden aşmak kolay oldu. sizin sorunlar neler ?
sadece bir iki kere küfür oldu sorun aslında kavga esnasında birbirimize aşırı yükselmemizNe gibi sorunlar?
Ucsuz bucaksiz bi alan yani
Ayni evde yasamak once catismalar yaratabilir sonra herkes birbirinin huyunu iyice ogrenir mesela bunlar olagan
Ama siddet kufur ihanet vs vs seyler ise duzelir diyemiycem
saygısızlık olacak hiç bir an oldu mu?Siddet ve aldatma haricinde bizim de epey sorunlarımız oldu zamanla aştık şimdi gayet iyi geciniyoruz o benim gözümün içine bakar ben de onun.Ama bu aşamaya kolay gelmedik sanki 5 yıllık degil de 2 3 yıllık evli gibi hissediyorum ilk 2 yil fiyaskoydu
sizin ilişkiniz bu durumda mı şuanYok vala aynı tas aynı hamam bide cocuk olunca dertler bitmiyor.sevgi bitiyor kavgadan dövüşten saygınbitiyor sorunlar bitmiyo yol yakınken terapiye gidin cokmyıpranmadan
Yani simdi spesifik bie örnek veremem ama karsılıkli olarak illa ki olmustur mesela lohusayken annesine karsi beni savunmamisti bu da bir saygisizlik bakıncasaygısızlık olacak hiç bir an oldu mu?
Git kendi konunu aç. Başkalarının konusunu sabote etme NuranBirsey sorayım bende.Kv herşeye karışıp eşi orta yolu bulmayan kişiler evliliğinizi nasıl gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?