Evlilikteki sorunlar

Herkese merhaba,

Evliliğin ilk seneleri çok sorun yaşayıp, daha sonraki senelerde ilişkisi düzelen var mı? Deneyimleriniz benim için önemli. Mutlu günler dilerim.
Yok vala aynı tas aynı hamam bide cocuk olunca dertler bitmiyor.sevgi bitiyor kavgadan dövüşten saygınbitiyor sorunlar bitmiyo yol yakınken terapiye gidin cokmyıpranmadan

Siddet ve aldatma haricinde bizim de epey sorunlarımız oldu zamanla aştık şimdi gayet iyi geciniyoruz o benim gözümün içine bakar ben de onun.Ama bu aşamaya kolay gelmedik sanki 5 yıllık degil de 2 3 yıllık evli gibi hissediyorum ilk 2 yil fiyaskoydu

Herkese merhaba,

Evliliğin ilk seneleri çok sorun yaşayıp, daha sonraki senelerde ilişkisi düzelen var mı? Deneyimleriniz benim için önemli. Mutlu günler dilerim.

sorun var sorun var. Biz de çok tartışırdık ama konular eften püstendi. O yüzden aşmak kolay oldu. sizin sorunlar neler ?

sorun var sorun var. Biz de çok tartışırdık ama konular eften püstendi. O yüzden aşmak kolay oldu. sizin sorunlar neler ?
Bizim de eften püften yerlerden çıkıyor ama çok yaptığımız için her seferinde birikiyor bu sefer birbirimize aşırı yükseliyoruz ve biraz saygımızı yitiriyoruz

Ne gibi sorunlar?
Ucsuz bucaksiz bi alan yani
Ayni evde yasamak once catismalar yaratabilir sonra herkes birbirinin huyunu iyice ogrenir mesela bunlar olagan
Ama siddet kufur ihanet vs vs seyler ise duzelir diyemiycem
sadece bir iki kere küfür oldu sorun aslında kavga esnasında birbirimize aşırı yükselmemiz

saygısızlık olacak hiç bir an oldu mu?

Adaptasyon süreci var. Arkadaşım ailesine ben geri döncem diyordu ilk zamanlar şimdi 2 çocuğu var.

Birsey sorayım bende.Kv herşeye karışıp eşi orta yolu bulmayan kişiler evliliğinizi nasıl gidiyor.

ilk yıllar sorun olur. çünkü karşınızdaki tam olarak tanımazsınız sizi de o tanımaz. zamanla rayına otur. neyi neden yaptığını ya da yapmadığını anladıkta daha düzene girer. ama bu kendi kendine olacak değil.ciddi emek istiyor. anlamaya çalışın, kibar olun destek olun, sevin ve sorunları mutlaka çözerek ilerleyin.

ilk bir yıl belli oluyor çoğu evlilik . O yüzden ilk yıl hemen çocuk yapmak büyük risk Önce evliliği anlayıp kabullenip oturttuktan sonra çocuk düşünülmeli. Şahsi fikrim 2 3 yılda evlilğe alışma olmaz artık daha neler. O sürede sürekli tartışıp 3 5 yıl sonunda düzene girene kadar herşeyden soğur insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…