Evlilikten korkuyorum..

Aldatacakmı aldatmayacakmı stresi de aldatılmak kadar yoruyor insanı valla, bence en doğrusu kendimize dönmemiz yani biz erkeklere çok yoğunlaşıyoruz, hayatımızın odak noktasına onları koyuyoruz, bütün amaçlarımızı onlara göre ayarlıyoruz sonra püüüff.. bir hayal kırıklığı yerle bir, dediğim gibi evlide olsan bekarda olsan kendi hayatın amacın olmalı o hayatından çıksada uğraşacak senisen yapan bişey kalmalı sana sengözlerimebaksanab

bilmem ki canım bak buna bişey diyemicem belki çarşısı iptal olmuştur telinde şarjı bitmiş olabilir

arar o seni merak etme:)

carsının iptal oldugunu sanmıyorum cünkü liste asıldı cıkacagım falan demisti senağlama bide arkadası hiç görmedim dedi.sarjı bitse baska telefon mu yok kartlı telefonlardan aramalıydı.kötü düsünmek istemiyrm ama sanırım carsıya cıktı ve bana haber vermedisenağlama

Çok ani hareket etmişsin ..ailesiyle 45 dak.konuşamaz mı da ilişki bitecek diye mesaj atıyorsun..psikolojinin bozma bence boşuna..

arkadaslar biraz moralim iyi.sevgilimle konustuk.bugun carsıya cıkamamıs.komutan izin vermemis.aradı konustuk.askım lütfen aramız düzelsin dedi.bende istiyorum evet düzelsin dedim.aniden aramız düzeldi birbirimizi cok özledigimizi anlatmaya basladık bidaha tartısmayalım sen ayrılmak istesen bile ben seni asla bırakmam dedi kaydirigubbakcemile2

Gördün mü?....... yerimseniben

kızlar keyfim yerine geldihihoyyyt sevgilim anneme mesaj atmıs.öyle güzel seyler yazmıski hihoyyyt beni cok sevdigi ve hayatı boyunca benim mutlulugum için yasayacagını yazmıs Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…