- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
ben bılmem bızım de ılıskımız kötu gıdıyor
ewlenıp mutlu olanlar da vardır öyle bır baslık acıldı bugun evlılıgın guzel yanları dıye
bır de kımsenın ılıskısı sana klavuz olamaz bazısı mutlu bazısı degıl adamına göre degısıyor aslında
kocan olacak kısıye baglı bırazda sana baglı...
canım bende senin gibi düsünüyordum.esim olacak kisiye ve bana baglı diye.ama o psikolog bütün erkekler aldatıyor gibi seyler söyleyince nefret ettim evlilikten.bide burada aldatıldıgını yazan arkadaslar ESİMDEN HİÇ BEKLEMEZDİM gibi seyler söylüyor.cok karısık bi durum offf ya
sen benim ömrümü yedin kız konuşalı 2 saat oldu be ya:jeyyar:
genellemeleri hiç sevmem...herkes yapar ben yapmam;ben yaparım kimse yapmaz...hiç belli olmaz yani bu işler.ayrıca öyle olsa bile istisnalar vardır.ben evlilikten korkmuyorum walla nedense yaşımda laylaylom yaşları değil aslında ama çok mu pembe gözlüklerle bakıyorum acaba...
hihoyyyt
Bir anlamda kumar gibi birşey bu evlilik
Fikri zikri ne bilmek oldukca zor
Harika bir koca adayıdır ama nefsine hakim olamaz
İlla bir kusur olur arkadaşlar..ne çıkarsa bahtıma diyceksiniz
Yada hep bekar kalacaksınız.. egrci sevgiliyekende canı yanar insanın aldatıldığında
Aman ne biliyim artık aklım ermiyor bu erkeklere iyicene kudurdular haaa..
O yüzden ben kimseyi sevmiyorummmmmmm:mymeka:
ama dogru hıc kocam benı aldatmıyor yuzde yuz emınım
dıyen kadın bıle aldatılıyor olabılıyor
bende senin gibi düsünüyordum ama yazılanları okudukca endise kapladı içimi.genelleme yapmak hata haklısın ama psikolog bile %98 degince gelde akıl karısmasınkafamçokkarıştı
canım vallahi haklısın.napsak düzelmiyo.bide bana sen bana ters davranıyosun diyo.ya burada aldatılanların hikayesini okudukca iyice gerildim.zaten aramız limoni tuz biber oldukafamçokkarıştı
canım tepkı vermesını bekleyeceksın
bıraz o zaman yanı bu ısler bellı olmaz
hayırlısını dile sadece, kımsenın garantısı yok kımsenın de 4*4 lük ılıskısı ıle buraya cevap yazabılecegını sanmam sonucta oda bıgun aldatılabılırbenneyaptımki
bu yuzden hayırlısını dılemekten Allah'a dua etmekten başka çaremiz yok :1no2:
yafrum biraz net olucak ama okuma sendeyerimseniben
bugünlerde sık duymaya başladım herkes o konulardan etkileniyor
televizyonda dert nette dert etkileniyosunuz tabi ben hiç bakmıyorum artık:lepi:
aranıza limonu getirip sıkıyosun yani kaç kez konuştuk canm benim biraz relax
aldatılmanın medeni halle ilgisi yok ki canım.bekarken de aldatılır insan o da acı verir.tamam evliyken olması başka sorunları da beraberinde getirir o ayrı hatta buna katlanmak zorunda olanlar bile var ama aldatılmak eninde sonunda kötüdür evli de olsan bekar da olsan...
Allah kötü yazı yazmasın hiç birimize dilerim ki...
okumuyum diyorum ama tutamıyorumki kendimi :sm_confused: onun acayip rahatlıgı yuzunden ben rahat olamıyorumkötükedihüso sanırım bu ilişki beni deli etmeye basladı delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?