Evlilikten korkuyorum..

bir_bulut_olsam

öLüMüNe "ATATÜRKCÜYÜM"
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
877
1
96
Diğer
kızlar merhaba.1.5 senelik bi ilişkim var.son 3-4 aydır berbat gidiyor.o askerde.hergün tartısma sorun yasıyoruz.ilişkimiz zaten sallanıyordu bide burada bazı bayanların basına gelen aldatma hikayelerini okuyunca iyice nefret ettim evlilikten.kimisi yeni dogum yapmıs esini aldatıyor,kimisi eski nisanlısına dönüyor gibi hikayeler tüylerimi diken diken etti.bide gecen gün esra ceyhanın programında adını hatırlayamadıgım bi psikolog cıkmıstı.erkeklerin %98'i eşini,sevgilisini aldatıyor dedi.bu adam yapmaz denilen adam bile aldatıyor güvenmeyin dedi..bunları duydukca ve bu sitede okudukca iyice korkar oldum evlilikten..bi kac gündür sevgilim cep telefonuyla sürekli ailesiyle konustugunu söylüyor.normalde cepten konusmazdı ailesiyle.bu aksam tam 45 dakika telefonla konustu.sinir oldum.kiminle konusuyorsun sen birimi var yoksa diye patladım.sacmalama ne diyorsun sen gibi seyler dedi.4-5 gündür acayip ilgisiz.böyle giderse ilişkimiz cok zarar görecek ben bi süre görüsmek istemiyorum diye mesaj attım.daha cevap yazmadı telefonu kapalı.ne cevap verecek bilmiyorum ama ilişkimiz cok sallantıda.güvenmiyorum hiç bi erkege.o benim ilk askım ama bütün tanıdıgım ilişkiler aldatma yüzünden bitiyor.bu zamana kadar bi yanlısı olmadı ama etraftan duydugum aldatma hikayeleri yüzünden evlilikten iyice sogudum.offf yaaa sizdede var mı aynı güvensizlik?

ben bılmem bızım de ılıskımız kötu gıdıyor
ewlenıp mutlu olanlar da vardır öyle bır baslık acıldı bugun evlılıgın guzel yanları dıye
bır de kımsenın ılıskısı sana klavuz olamaz bazısı mutlu bazısı degıl adamına göre degısıyor aslında
kocan olacak kısıye baglı bırazda sana baglı...

canım bende senin gibi düsünüyordum.esim olacak kisiye ve bana baglı diye.ama o psikolog bütün erkekler aldatıyor gibi seyler söyleyince nefret ettim evlilikten.bide burada aldatıldıgını yazan arkadaslar ESİMDEN HİÇ BEKLEMEZDİM gibi seyler söylüyor.cok karısık bi durum offf ya

genellemeleri hiç sevmem...herkes yapar ben yapmam;ben yaparım kimse yapmaz...hiç belli olmaz yani bu işler.ayrıca öyle olsa bile istisnalar vardır.ben evlilikten korkmuyorum walla nedense yaşımda laylaylom yaşları değil aslında ama çok mu pembe gözlüklerle bakıyorum acaba...

hihoyyyt

Bir anlamda kumar gibi birşey bu evlilik
Fikri zikri ne bilmek oldukca zor
Harika bir koca adayıdır ama nefsine hakim olamaz
İlla bir kusur olur arkadaşlar..ne çıkarsa bahtıma diyceksiniz
Yada hep bekar kalacaksınız.. egrci sevgiliyekende canı yanar insanın aldatıldığında
Aman ne biliyim artık aklım ermiyor bu erkeklere iyicene kudurdular haaa..
O yüzden ben kimseyi sevmiyorummmmmmm:mymeka:

canım tepkı vermesını bekleyeceksın
bıraz o zaman yanı bu ısler bellı olmaz
hayırlısını dile sadece
, kımsenın garantısı yok kımsenın de 4*4 lük ılıskısı ıle buraya cevap yazabılecegını sanmam sonucta oda bıgun aldatılabılırbenneyaptımki
bu yuzden hayırlısını dılemekten Allah'a dua etmekten başka çaremiz yok :1no2:

bende senin gibi düsünüyordum ama yazılanları okudukca endise kapladı içimi.genelleme yapmak hata haklısın ama psikolog bile %98 degince gelde akıl karısmasınkafamçokkarıştı

ama dogru hıc kocam benı aldatmıyor yuzde yuz emınım
dıyen kadın bıle aldatılıyor olabılıyor

bravo en iyisini yapıyorsun kimseyi sevmemekle :lepi: sevdimde ne oldu beni hasta etti.amannn hepsi aynı bunların köküne kibrit suyukötükedihüso

bende senin gibi düsünüyordum ama yazılanları okudukca endise kapladı içimi.genelleme yapmak hata haklısın ama psikolog bile %98 degince gelde akıl karısmasınkafamçokkarıştı

aldatılmanın medeni halle ilgisi yok ki canım.bekarken de aldatılır insan o da acı verir.tamam evliyken olması başka sorunları da beraberinde getirir o ayrı hatta buna katlanmak zorunda olanlar bile var ama aldatılmak eninde sonunda kötüdür evli de olsan bekar da olsan...
Allah kötü yazı yazmasın hiç birimize dilerim ki...

canım vallahi haklısın.napsak düzelmiyo.bide bana sen bana ters davranıyosun diyo.ya burada aldatılanların hikayesini okudukca iyice gerildim.zaten aramız limoni tuz biber oldukafamçokkarıştı

yafrum biraz net olucak ama okuma sendeyerimseniben

bugünlerde sık duymaya başladım herkes o konulardan etkileniyor

televizyonda dert nette dert etkileniyosunuz tabi ben hiç bakmıyorum artık:lepi:

aranıza limonu getirip sıkıyosun yani kaç kez konuştuk canm benim biraz relax

canım hep hayırlısı diyorum dua ediyorum..4 4 lük bi ilişki anca cicim aylarında olur sanırım :a015:

okumuyum diyorum ama tutamıyorumki kendimi :sm_confused: onun acayip rahatlıgı yuzunden ben rahat olamıyorumkötükedihüso sanırım bu ilişki beni deli etmeye basladı delikafadulden

tabiki sevgiliykende aldatır buda acı verir.ama dedigin gibi evliyken aldatılmak bin kat daha kötü.ne bilim cocugun olur ona yazık olur arada..amin canım kaderimiz güzel olsun insallah

okumuyum diyorum ama tutamıyorumki kendimi :sm_confused: onun acayip rahatlıgı yuzunden ben rahat olamıyorumkötükedihüso sanırım bu ilişki beni deli etmeye basladı delikafadulden

canım okuma nasıl tutamıyon kız bakmıcam deyerimseniben

bide bak sen nasıl orahat olunca delleniyon sen rahat ol o dellensin

ne kadar dayanabilirsin bilemicem amadelikafadulden

canım kızma ama sende dert arıyosun yani zaten derdin var üstüne eklemeye çalışma

biraz oluruna bıraksan çok rahat etçeksinŞeniz

denizleri seviyorsan , dalgaları da seveceksin
sevilmek istiyorsan , önce sevmeyi bileceksin
uçmayı seviyorsan , düşmeyi de bileceksin
korkarak yaşıyorsan , yalnızca hayatı seyredersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…