Evlilikten korkuyorum..

ßen sana söyLedim dedikLerine pı$man oLursunn diyee..Ama ßöyle davranman cok ayıp gercekten.....Sonucta o asker oLdugu icin aiLeside dahil sana da cok ihtiyacı var. Tamam ßelki iLgi göstermiyor etmiyor ama Sen ßöyle yaparsan, yarın ßen ayrılıyorum der kapar teLefonu..Sen sus pus KaLırsın. Geri de dönemezsin eger cocuk senden sogumu$sa.... GeL ßiraz saßret.. HakLısın zor tamam, hastaLıgının da senin ßu davranı$larında etkisi var. Kolay değil ilgisiz kaLmak, sevdigini özLemek vs.. Ama sen de o da stresinizi ßirßirinize yansıtmayın. ßiz de tartı$ıyoruz ne oLuyor....Gercekten arkama dönüp ßaktıgımda, ya da ßurdaki dertleri okudugumda amannn ne ßo$ komik $eylermi$ diyorum... Eger seviyorsan, ßırak aksın engeL koyma nehre.. Haa $üphelerin mi var, her zaman $una inan ALLAH hic ßir $eyi gizLi tutmaz, eLßett ortaya cıkar.. + Sürekli onu arama, mesaj cekme.. ßiraz oyalan, siteye takıL, cık gez ne ßilim arkada$Larınla ol.. hep onu dü$ünürsen, ßeklersen ßöyle stres oLursun.... İnan dediklerimizi yapsan yanLı$ yaptıgının farkında Olursun......yerimseniben

canım yaptıgım cok sacma biliyorum ama onları söylerken amacım ayrılmak yada araya zaman koymak degildi.sadece onun eskisi gibi olması içindi.ben görüsmek istemiyorum degince aglamaya basladı senağlama eskiden hiç tartısmazdık.yani 3-4 ay öncesine kadar.o zamanda askerdeydi ama tartısmıyorduk.ne oldu bize böyle anlamıyorumki.ama tekrar diyorum ayrılmak amaclı demedim ben o sözleri.yok ben öyle sık mesaj atmam aramam.mesela en son sabah 7.30 gibi konustuk.hiç mesaj atmadım aramadım.ben onun pesinden kosacagıma o koşsun benneyaptımki dedigin gibi artık beklemeyecegim ilgisini.bugun iyice içimi döktüm ona rahatladım.bakalım ne olacak bundan sonrası.hayırlısı:çok üzgünüm:

ne yaptımki :1shok: sadece onun eskisi gibi olması için ders vermeye calısıyorumkafamçokkarıştı sende cok azarlıyorsun beni yasenağlama

canım benim sana her konunda yazıyorum ve gene yazıcam ders vermek için uygun zman değilyerimseniben askerdeeeeeee:jeyyar: üsütüne gitme sabıra.s
canım benim aşk olsun ya neden azarlıyim seni ben senin iyi olman üzülmemen için
gerçekleri söylüyorum:teselli: ölyle düşünme haklısın hoşsun desen hoşuna gider belki
ama mantıklı düşünmelisinŞeniz

canım yanlış düünüyosun bazen ama inan amacım azarlamak değil böyle düşünürsen

üzülürüm dost acı söyler tatlım

yok cnm haklı oldugumu duymakta hosuma gitmez.cünkü siz böyle dedikce mantıgımı daha iyi toparlıyorum.haklısın askerde oldugu için ders vermek uygun degil ama askerde diye alttan aldıkca oda tepeme cıkıyor sankigamyoncuiremsu

olcak okadar nazı sana geçmicekte kime geçicek??

mantığını acilen toparlamalı ve sevgiline destek olcak şekilde isteklerini belli

etmelisinyerimseniben

arkadaşlar birileri eşlerini aldatıyor diye biz de aldatılacaz diye bir şart yok ki!! tamam tedbiri elden bırakmayalım ama sürekli aldatıyosun diye de konuşulmaz yani bence karşımızdakine güvenelim biraz da..

arkadaşlar birileri eşlerini aldatıyor diye biz de aldatılacaz diye bir şart yok ki!! tamam tedbiri elden bırakmayalım ama sürekli aldatıyosun diye de konuşulmaz yani bence karşımızdakine güvenelim biraz da..

cnm valla bide televizyonda o psikolog cıkarsa degistircem kanalı.o adam yaptı beni böyle psikopat kötükedihüso

olcak okadar nazı sana geçmicekte kime geçicek??

mantığını acilen toparlamalı ve sevgiline destek olcak şekilde isteklerini belli

etmelisinyerimseniben

tamam canım söz veriyorum hepinizin dediklerini uygulayacagım.ben mantıklı düsünemiyorum suan.bana yol gösterdiniz hepiniz.binlerce kez tesekkürlera.s.

ne yaptımki :1shok: sadece onun eskisi gibi olması için ders vermeye calısıyorumkafamçokkarıştı sende cok azarlıyorsun beni yasenağlama

yaptığını yanlış buluyorum canım kendi adıma. eğer sevdiğin bi insanla berabersin onu toplamak adına ya da ilgisi geri gelsin diye, ayrılalım görüşmeyelim demek büyük bi yanlış kendimce. :1closedeyes:
sevdiğinle oturur konuşursun zamanı gelince. bu dediğin taktik zaten gözden çıkardığın gidişini çok da umursamayacağın insanlar için uygulanacak bi taktik. arkadaşın dediği gibi bi gün canına tak eder iyi madem bitsin der, blöfte yapmıyordur o zaman emin ol. toparlayım derken sen dağılırsın bu sefer. aman diyorum ben :1ninca:

Nazar degmi$ size.... AyrıLık size yaramamı$ :) Ama saßret.... emin oL ßak her $ey düzelcekk :Saruboceq:

tamam canım söz veriyorum hepinizin dediklerini uygulayacagım.ben mantıklı düsünemiyorum suan.bana yol gösterdiniz hepiniz.binlerce kez tesekkürlera.s.

tatlım kızma ama akşaa gene bi konu görmeyelim:dilcikar:

önemli değil ama senin değil sevgiline tak edicek

sen destek olcağına destek bekliyosun

hadi bakalım bu sefer mantıklı ol inşalahhhh

tatlım kızma ama akşaa gene bi konu görmeyelim:dilcikar:

önemli değil ama senin değil sevgiline tak edicek

sen destek olcağına destek bekliyosun

hadi bakalım bu sefer mantıklı ol inşalahhhh

yok canım kızmam.niye kızıyımki haklısın sonucta .saat 2 gibi carsıya cıkabilirim belki dedi.cıkarsa msnde görüsecegiz.belki iyi gelir ikimizede

kötü düsünmek istemiyorum ama sizede danısmak istedim.sevgilim saat 2 de msnde olacagım insallah dedi.carsı iznine cıkacaktı ama gelmedi.normalde her zaman bu saatlerde cep telefonu acık olur.aradım simdi kapalı.merak ettim arkadasına mesaj attım.carsıya cıkacaktı bi bilginiz var mı yoksa basına bisey mi geldi dedim.görmedim bi bilgim yok dedi.acaba carsıya cıktıda bana mı haber vermedi senağlama telefonu acık olsa hiç süphelenmeyecegim ama carsıya cıkarken kapatıyor o yuzden süphelendim.

bilmem ki canım bak buna bişey diyemicem belki çarşısı iptal olmuştur telinde şarjı bitmiş olabilir

arar o seni merak etme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…