- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
arkadaslar sabah konustum sevgilimle Çok üzgünüm çoook bitsin diyemedim cünkü cok seviyorum.telefonu öyle bi acısı varki askım günaydın melegim dediama ben ona kırgındım.gece uyudugum için özürdilerim dedi.tamam dedim.zaten uyuduguna degil bana gün içindede zaman ayıramadıgına kızıyorum.seni cok üzdüm ben dedi.bende evet cok tartısıyoruz böyle giderse sonumuz pek iyi degil dedim.ben bi süre görüsmek istemiyorum dedim :1shok: 10 saniye sessizlik oldu.peki benim böyle biseyi kabul edecegimi nereden cıkardın dedi.sen kabul etmezsen etme ben kararımı verdim,senin yüzünden hastalıgım arttı dedim.sen konusma benimle ben seninle konusurum hiç anlamam dedi.sonra kapattık telefonu.ardından bi mesaj attı.özür dilerim bundan sonra üzmeyecegim lütfen aramıza zaman girmesin dedi.cevap yazmadım..öyle işte
ßen sana söyLedim dedikLerine pı$man oLursunn diyee..Ama ßöyle davranman cok ayıp gercekten.....Sonucta o asker oLdugu icin aiLeside dahil sana da cok ihtiyacı var. Tamam ßelki iLgi göstermiyor etmiyor ama Sen ßöyle yaparsan, yarın ßen ayrılıyorum der kapar teLefonu..Sen sus pus KaLırsın. Geri de dönemezsin eger cocuk senden sogumu$sa.... GeL ßiraz saßret.. HakLısın zor tamam, hastaLıgının da senin ßu davranı$larında etkisi var. Kolay değil ilgisiz kaLmak, sevdigini özLemek vs.. Ama sen de o da stresinizi ßirßirinize yansıtmayın. ßiz de tartı$ıyoruz ne oLuyor....Gercekten arkama dönüp ßaktıgımda, ya da ßurdaki dertleri okudugumda amannn ne ßo$ komik $eylermi$ diyorum... Eger seviyorsan, ßırak aksın engeL koyma nehre.. Haa $üphelerin mi var, her zaman $una inan ALLAH hic ßir $eyi gizLi tutmaz, eLßett ortaya cıkar.. + Sürekli onu arama, mesaj cekme.. ßiraz oyalan, siteye takıL, cık gez ne ßilim arkada$Larınla ol.. hep onu dü$ünürsen, ßeklersen ßöyle stres oLursun.... İnan dediklerimizi yapsan yanLı$ yaptıgının farkında Olursun......yerimseniben
ne yaptımki :1shok: sadece onun eskisi gibi olması için ders vermeye calısıyorumkafamçokkarıştı sende cok azarlıyorsun beni yasenağlama
canım benim sana her konunda yazıyorum ve gene yazıcam ders vermek için uygun zman değilyerimseniben askerdeeeeeee:jeyyar: üsütüne gitme sabıra.s
canım benim aşk olsun ya neden azarlıyim seni ben senin iyi olman üzülmemen için
gerçekleri söylüyorum:teselli: ölyle düşünme haklısın hoşsun desen hoşuna gider belki
ama mantıklı düşünmelisinŞeniz
yok cnm haklı oldugumu duymakta hosuma gitmez.cünkü siz böyle dedikce mantıgımı daha iyi toparlıyorum.haklısın askerde oldugu için ders vermek uygun degil ama askerde diye alttan aldıkca oda tepeme cıkıyor sankigamyoncuiremsu
arkadaşlar birileri eşlerini aldatıyor diye biz de aldatılacaz diye bir şart yok ki!! tamam tedbiri elden bırakmayalım ama sürekli aldatıyosun diye de konuşulmaz yani bence karşımızdakine güvenelim biraz da..
olcak okadar nazı sana geçmicekte kime geçicek??
mantığını acilen toparlamalı ve sevgiline destek olcak şekilde isteklerini belli
etmelisinyerimseniben
ne yaptımki :1shok: sadece onun eskisi gibi olması için ders vermeye calısıyorumkafamçokkarıştı sende cok azarlıyorsun beni yasenağlama
canım yaptıgım cok sacma biliyorum ama onları söylerken amacım ayrılmak yada araya zaman koymak degildi.sadece onun eskisi gibi olması içindi.ben görüsmek istemiyorum degince aglamaya basladı senağlama eskiden hiç tartısmazdık.yani 3-4 ay öncesine kadar.o zamanda askerdeydi ama tartısmıyorduk.ne oldu bize böyle anlamıyorumki.ama tekrar diyorum ayrılmak amaclı demedim ben o sözleri.yok ben öyle sık mesaj atmam aramam.mesela en son sabah 7.30 gibi konustuk.hiç mesaj atmadım aramadım.ben onun pesinden kosacagıma o koşsun benneyaptımki dedigin gibi artık beklemeyecegim ilgisini.bugun iyice içimi döktüm ona rahatladım.bakalım ne olacak bundan sonrası.hayırlısı:çok üzgünüm:
tamam canım söz veriyorum hepinizin dediklerini uygulayacagım.ben mantıklı düsünemiyorum suan.bana yol gösterdiniz hepiniz.binlerce kez tesekkürlera.s.
Nazar degmi$ size.... AyrıLık size yaramamı$ :) Ama saßret.... emin oL ßak her $ey düzelcekk :Saruboceq:
tatlım kızma ama akşaa gene bi konu görmeyelim:dilcikar:
önemli değil ama senin değil sevgiline tak edicek
sen destek olcağına destek bekliyosun
hadi bakalım bu sefer mantıklı ol inşalahhhh
tamam ama msnde şikayet etmek yok emiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?