- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
canım okuma nasıl tutamıyon kız bakmıcam deyerimseniben
bide bak sen nasıl orahat olunca delleniyon sen rahat ol o dellensin
ne kadar dayanabilirsin bilemicem amadelikafadulden
canım kızma ama sende dert arıyosun yani zaten derdin var üstüne eklemeye çalışma
biraz oluruna bıraksan çok rahat etçeksinŞeniz
görmek istedikten sonra güzel şeyler de var bu sitede ya da teleyizyonda..
mesela bi çok programa çıkıp hasta eşine yardım bekleyen erkek de yok mu..
az da olsa var değil mi? demekki okudukların ya da gördüklerinle genelleme yapmamak lazım..
ben de senin gibi oluyorum zaman zaman herhangi problemimiz de olmamasına rağmen..
insanlar rahatlıklarından şikayet etmezler, o yüzden de bu sitede sadece şikayet okuyorsun,
halbuki 100tane aldatan başlığı açılıyorsa da bu sitedin binlerce üyesi var..
bir de hep şunu diyorum artık;
kimsenin ilişkisi diğeriyle %100 aynı olamaz, en benzeyeni bile..
bu yüzden onları okuyup bizde böyleyiz ilerimiz böyle mi olur diye durduk yere adertsiz başına başına dert arıyorsun yani...
aranızda problemler de olabilir ama seninkiler okuduğum kadarıyla aşılmayacak şeyler değil, ayrıca askerliğin etkisi de büyük..
amma dertli kızmışsın sen yahu :ecrin_bebek:
ben onun sıkıntılarına cok önem verdim hep dinledim yardım ettim.istiyorumki hangi konuda olursa olsun oda beni dinlesin sorunlarımı önemsesin.ama cok rahat.işte o rahatlık yuzunden ben stres oluyorum.zaten hastayım bi türlü iyilesemiyorum ilgiye ihtiyacım var.ben cok hastayım senağlama
peki genel kişiliği mi rahattır yoksa şu 3-4 aydır kötü gidiyoruz dediğin sürede mi böyle oldu
aslında normaldede rahat biri.sinirlenmez kolay kolay.ama önceden üzüldügümde ciddiye alırdı simdi yani 3-4 aydır acayip bi rahatlıgı var
canım daha önce de demiştim bunu sana askerlik bambaşka bişey inan kişiliği de değiştirir psikolojiyi de bozar
ondan ilgi beklemekte haklısın tabi, ama şuan biz ne durumda olursak olalım her daim onların bizden daha çok ilgiye ihtiyaçları var
aslında dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz. açtığın her konu aynı yere bağlanıyor. şu 4 ayı bi atlat hayırlısıyla ondan sonra bakalım duruma..
bu arada evlilikten korkun onun bu rahatlığından, ilgisizliğinden mi
evet actıgım her konu birbiriyle aynı cünkü hiç bi düzelme olmadı ilişkimde nereye dert yanacagımı sasırdım..evlilikten korkum hem ilk bahsettigim korkudan hemde bu ilgisiz ve rahatlıgından:çok üzgünüm:
bak o zaman yeni konular açma ki insanlar konunun bütünlüğünü anlasınlar olur mu canım senin sorunların sadece bu topicte olsun ki insanlar yarım yamalak okuyup yanlış anlamasınlar.. :1hug:
bana göre ilk konu yani aldatma konusu tamamen ikiniz arasındaki ilişki şekliye alakalıdır.
güveniyor musun? o zaman sorun yok.. yada güvenmemeni gerektirecek aklına takılacak davranışları mı oldu? durup düşünmen gerek..
sevdiğimden vazgeçemem diyip, olmayacağını düşündüğün biriyle evlenirsen işte burda okuduğun sorunlu evlilikler ortaya çıkıyor çünkü..
şimdi tekrar ve tekrar diyorum ki başına gelmesi sadece bi olasılık olan bişey için oturupta vah böyle olursa naparım deme.. sevdiğinin şu anki durumlarını da görmezden gelmek zorundasın.. yok katlanamıyorum diyorsan ayrılacaksın canım.. ayrılamıyorum ama dayanamıyorum da diye bişey yok çünkü..
etrafında ondan başka desteğin yoksa biz varız şekerim elimizden geldiğince burdayız işte.. a.s.
ay biraz sert yazdıysam kusura bakma
işte yine aynı seyi yaptı.telefonunu actı.lütfen bana 5 dakikanı ayır biseyler konusmak istiyorum dedim.tamam dinliyorum dedi.arıyorum acmıyor uyuyakaldı.5 gündür ondan bana 5 dakika ayırmasını istiyorum ayırmıyor.
seni umursamadığı hikayeleri yazmak yerine gerçekten çok yorulduğunu düşünüyorsun dimi canım :uhm:
onlar saat 5te kalkıyorlar ortalama ve şuan saat 2 uyuyakalması çok normal..
yok canım hiç sert degil yazdıkların..evet su dakikadan itibaren ayrılmayı düsünüyorum..azöncede sinir etti beni.zaten hastayım azıcık dikkat etmesi gerekmez mi?inan rahatsızlıgım onun yüzünden %70 arttı.sabah son kez konusup ayrılmayı düsünüyorum.cünkü olmuyor artık.ben yıpranıyorumsenağlama
tamam simdi uyuyakaldı ama normal gün içerisindede böyle.bi dinle lütfen 2 dk diyorum.mesaj yazıyorum sordugum sorulara cevap vermek yerine baska seyler yazıyor.yoksa simdi uyumasına kızmıyorum ama gün içindede böyle
ne yazıyor mesela? yani özel kısmı olarak değil de sen sorun olduğunu söylüyorsun da o ne tarz cevap veriyor:uhm:
anlatamadık sana canım ya sana vakit ayırmadığından değil adam orda yan gelip yatmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?