- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
arkadaslar sabah konustum sevgilimle Çok üzgünüm çoook bitsin diyemedim cünkü cok seviyorum.telefonu öyle bi acısı varki askım günaydın melegim dediama ben ona kırgındım.gece uyudugum için özürdilerim dedi.tamam dedim.zaten uyuduguna degil bana gün içindede zaman ayıramadıgına kızıyorum.seni cok üzdüm ben dedi.bende evet cok tartısıyoruz böyle giderse sonumuz pek iyi degil dedim.ben bi süre görüsmek istemiyorum dedim :1shok: 10 saniye sessizlik oldu.peki benim böyle biseyi kabul edecegimi nereden cıkardın dedi.sen kabul etmezsen etme ben kararımı verdim,senin yüzünden hastalıgım arttı dedim.sen konusma benimle ben seninle konusurum hiç anlamam dedi.sonra kapattık telefonu.ardından bi mesaj attı.özür dilerim bundan sonra üzmeyecegim lütfen aramıza zaman girmesin dedi.cevap yazmadım..öyle işte
![]()
ßen sana söyLedim dedikLerine pı$man oLursunn diyee..Ama ßöyle davranman cok ayıp gercekten.....Sonucta o asker oLdugu icin aiLeside dahil sana da cok ihtiyacı var. Tamam ßelki iLgi göstermiyor etmiyor ama Sen ßöyle yaparsan, yarın ßen ayrılıyorum der kapar teLefonu..Sen sus pus KaLırsın. Geri de dönemezsin eger cocuk senden sogumu$sa.... GeL ßiraz saßret.. HakLısın zor tamam, hastaLıgının da senin ßu davranı$larında etkisi var. Kolay değil ilgisiz kaLmak, sevdigini özLemek vs.. Ama sen de o da stresinizi ßirßirinize yansıtmayın. ßiz de tartı$ıyoruz ne oLuyor....Gercekten arkama dönüp ßaktıgımda, ya da ßurdaki dertleri okudugumda amannn ne ßo$ komik $eylermi$ diyorum... Eger seviyorsan, ßırak aksın engeL koyma nehre.. Haa $üphelerin mi var, her zaman $una inan ALLAH hic ßir $eyi gizLi tutmaz, eLßett ortaya cıkar.. + Sürekli onu arama, mesaj cekme.. ßiraz oyalan, siteye takıL, cık gez ne ßilim arkada$Larınla ol.. hep onu dü$ünürsen, ßeklersen ßöyle stres oLursun.... İnan dediklerimizi yapsan yanLı$ yaptıgının farkında Olursun......yerimseniben