EVLILIKTEN SIKILDIM, BUNALDIM

Üstüne gecir bi tunik tak iki dkaika basortnu cık hic mi bakkal yok yani? Simdi bu konuda eşiniz hakli bana gore. Diger konularda bu sekildeyse siz havadan nem kapiyorsunuz. Birseyleri buyutmeyin gozunuzde.
saka gibisiniz bende uyurken kaldırılsam ne keki derdim yani :))
Bu mudur yani evlilikten pişman ettiren. kendiniz gidip alaydınzı uyurlarken
Bence bu hareketler okuzlesmektir. Nisanli olsak böyle olmazdi!

Bunu ökuzluk olarak nitelendirmen yanlış. Eşim ben uyurken beni kaldirsa ne keki der kızarım ustune bide. Hazir alırız çok mu zor yani. Ben yorulmuş adama kiyamam yani. Şuan uyuyor sabah erken gitti 1de geldi ikide uyudu. Aksam bizde misafirlge gdice . İsterse cok onemli birsey olsun ben eşimi uyandırmam sudan sebeplrr icin. Cumartesi bn evdeyim o çalisiyor sonycta.

Bi malzeme için eşimi asla uyandıramam. Farzet ki çok açım evde ekmek yok, oturup ekmek yaparım yine uyandırmam. Kaldı ki başkasına götüreceğim kekin malzemesi için hiç yani.. Eminim başka sorunların da vardır da onlar da bunun gibi şeylerle biraz daha çok yönlü düşünmeyi dene ve rahat ol. Huzur kolay bulunmuyor

Market sipariş getirmiyor mu?komşunuz yok mu en kötü ihtimal ödünç alsaydınız.
Eşiniz çok azimli,benim eşimde hergün aynısını yapıyor,ben üzülüyorum uyuyamıyor diye.

Doğumgünümde okuluma çiçek yollamış. Sevindim vs ben de, sonra iste simarmak icin dedim ki yarin da lilyum gönder dedim gülerek, diyor ki bir sene sonra !! Baska bir örnek vereyim, araba kullanıyordu, beni okula bırakıyordu, dedim ki kendim gidip gelmek istiyorum şoförlüğümu geliştirip dedim. O gunler de gelecek inşallah dedi , ben de mutlu oldum o an ve elini tuttum, bizimki elini vitese atacakmis meğer, napiyon dur çek elini dedi, ben de dedim ki, elini tuttum sadece dedim, dalga geçerek dedi ki, heyecan yaptım elimi tutunca ondan dedi ve güldü !

sen bu adamı çok yasatmazsın konu sahıbı erkenden göçer gider
valla şaka oldugunu düşünmek ıstıyorum

benim anlayışım kıt sanırım
aybeniz bunlarda ne var ki?

eşin işyerine çiçek gönderiyor
şoförlüğünü geliştirmek istemeni destekliyor
vites değiştirirken kırdığı potu da elimi tutmandan heyecanlandım diyerek naif bir şekilde düZeltiyor. sen belki ne istediğini karşı tarafa açıkça söylemelisin, çünkü ben de anlamadım beklentilerini.

Hakkaten ya....kekin malzemesi icin kim uyandirilsa baslar kekine
ya sen cikip alaydin yada aman deyip sende yayilsaydin...
keyf yapaydin...bosver keki :)

Valla

Valla havadan nem kapiyormussunuz dedigim dogruymuş. Ben evligimde sirf bi soz yuzugum vardi ne tek taşim ne alyansm vardi tek taşmi annem hediye aldi bna. Esim ben alicaktim sana dedi bnde o zaman alyans alrz dedim seneye alrm dedi ne var bunda bunami kizicam yani :) benim eşimde surekli dalga gecer bnede onunla gecerom guler geceriz yani :) boyle yaparsaniz hayattan tat alamasnz asla.

Bence daha fazla anlatmayın çünkü gittikçe hakkaten küçük şeyleri abarttığınız açığa çıkıyor . Burda eşlerin ne kabalıklarını okuyoruz . Bide boşanmak diyorsunuz . Durup durup öküzleşti diyorsunuz . Hangi öküz eşine çiçek yollamış

Cnm sen baya alıngansin...

aybenizcim ben de seni severim :) eşin de meslektaşım sanırım.
ama sen biraz fazla yüklenmemiş misin eşine?
uyku arasında anlamamıştır bile
sadece malzeme alsın diye ben olsam uyandırmaz uyanmasını beklerdim illaki onun alması gerekiyor ise
uyandığında da güzelce rica ederdim duşa girmeden al gel hadi hayatım yetişmeyecek falan derdim
bence eşin illaki dinlerdi seni
uyanınca belki unutmuştur bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…