Üstüne gecir bi tunik tak iki dkaika basortnu cık hic mi bakkal yok yani? Simdi bu konuda eşiniz hakli bana gore. Diger konularda bu sekildeyse siz havadan nem kapiyorsunuz. Birseyleri buyutmeyin gozunuzde.
saka gibisiniz bende uyurken kaldırılsam ne keki derdim yani :))
Bence bu hareketler okuzlesmektir. Nisanli olsak böyle olmazdi!Bu mudur yani evlilikten pişman ettiren. kendiniz gidip alaydınzı uyurlarken
Doğumgünümde okuluma çiçek yollamış. Sevindim vs ben de, sonra iste simarmak icin dedim ki yarin da lilyum gönder dedim gülerek, diyor ki bir sene sonra !! Baska bir örnek vereyim, araba kullanıyordu, beni okula bırakıyordu, dedim ki kendim gidip gelmek istiyorum şoförlüğümu geliştirip dedim. O gunler de gelecek inşallah dedi , ben de mutlu oldum o an ve elini tuttum, bizimki elini vitese atacakmis meğer, napiyon dur çek elini dedi, ben de dedim ki, elini tuttum sadece dedim, dalga geçerek dedi ki, heyecan yaptım elimi tutunca ondan dedi ve güldü !kız nevar ki bunda biz kahvaltıya kaldırınca daha uyuyacağım diye tafra yapıyor.sende eşine saygı duy.malzeme eksikse bebek uyurken bi koşu alıvereydin.bu konuda biraz hatalı gördüm seni.küçük şeylerden kırmayın birbirinizi.
Evlilik ve nişanlılığı mukayese ederseniz en çok üzülen siz olursunuzBence bu hareketler okuzlesmektir. Nisanli olsak böyle olmazdi!
Bu ve bunun gibi birtakım okuzce hareketler sorunumuz canım. Zeytuncim seni sitede çok severim beni topa tutma emi !!:/ sorun bu mu yani?
Doğumgünümde okuluma çiçek yollamış. Sevindim vs ben de, sonra iste simarmak icin dedim ki yarin da lilyum gönder dedim gülerek, diyor ki bir sene sonra !! Baska bir örnek vereyim, araba kullanıyordu, beni okula bırakıyordu, dedim ki kendim gidip gelmek istiyorum şoförlüğümu geliştirip dedim. O gunler de gelecek inşallah dedi , ben de mutlu oldum o an ve elini tuttum, bizimki elini vitese atacakmis meğer, napiyon dur çek elini dedi, ben de dedim ki, elini tuttum sadece dedim, dalga geçerek dedi ki, heyecan yaptım elimi tutunca ondan dedi ve güldü !
Doğumgünümde okuluma çiçek yollamış. Sevindim vs ben de, sonra iste simarmak icin dedim ki yarin da lilyum gönder dedim gülerek, diyor ki bir sene sonra !! Baska bir örnek vereyim, araba kullanıyordu, beni okula bırakıyordu, dedim ki kendim gidip gelmek istiyorum şoförlüğümu geliştirip dedim. O gunler de gelecek inşallah dedi , ben de mutlu oldum o an ve elini tuttum, bizimki elini vitese atacakmis meğer, napiyon dur çek elini dedi, ben de dedim ki, elini tuttum sadece dedim, dalga geçerek dedi ki, heyecan yaptım elimi tutunca ondan dedi ve güldü !
Bence daha fazla anlatmayın çünkü gittikçe hakkaten küçük şeyleri abarttığınız açığa çıkıyor . Burda eşlerin ne kabalıklarını okuyoruz . Bide boşanmak diyorsunuz . Durup durup öküzleşti diyorsunuz . Hangi öküz eşine çiçek yollamışDoğumgünümde okuluma çiçek yollamış. Sevindim vs ben de, sonra iste simarmak icin dedim ki yarin da lilyum gönder dedim gülerek, diyor ki bir sene sonra !! Baska bir örnek vereyim, araba kullanıyordu, beni okula bırakıyordu, dedim ki kendim gidip gelmek istiyorum şoförlüğümu geliştirip dedim. O gunler de gelecek inşallah dedi , ben de mutlu oldum o an ve elini tuttum, bizimki elini vitese atacakmis meğer, napiyon dur çek elini dedi, ben de dedim ki, elini tuttum sadece dedim, dalga geçerek dedi ki, heyecan yaptım elimi tutunca ondan dedi ve güldü !
Cnm sen baya alıngansin...Doğumgünümde okuluma çiçek yollamış. Sevindim vs ben de, sonra iste simarmak icin dedim ki yarin da lilyum gönder dedim gülerek, diyor ki bir sene sonra !! Baska bir örnek vereyim, araba kullanıyordu, beni okula bırakıyordu, dedim ki kendim gidip gelmek istiyorum şoförlüğümu geliştirip dedim. O gunler de gelecek inşallah dedi , ben de mutlu oldum o an ve elini tuttum, bizimki elini vitese atacakmis meğer, napiyon dur çek elini dedi, ben de dedim ki, elini tuttum sadece dedim, dalga geçerek dedi ki, heyecan yaptım elimi tutunca ondan dedi ve güldü !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?