• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLILIKTEN SIKILDIM, BUNALDIM

Malzemeleri önceden kontrol etmeliydiniz. Esiniz uyuyor.ben eşimi uyandırmaya bile kiyamazdim böyle bişey için. Adamda bir okuzluk yok yani.uyuyan insan uyandirilmaz.siz dusuncesizce bide üstüne ısrarla terslemissiniz.çocuklara yardım etmiş,ise gitmiş, erken kalkmış. Esiniz koleniz değil. Cmtsi günü dinlensin.misafirlige gitmek ona eziyete donusucekse... kısaca abartmayın cnm

Uykununn en tatlı yerindee senden' açıktm bişeyler hazırla yıyelm'desee zoruna gıderdi degıl mı o zmn da öküz olurdu. Kocan naparsa napsın öküz damgasını yemiş bi kere senden naaapsa kurtulamaz. Bence degişen sensin belkı sevgın azaldı bakış acın degişti..

Yok boşanmayı düşünmüyorum. Bosansam bir dert evli kalsam bir dert dedim ama, boşanmam yani..kocamın okuzlesmesi şöyle, sabah birlikte kahvaltı hazırladık, kahvaltı ettik, bebegi uyuttuk, eşim de erken kalkmış meğerse ben sabah uyurken kızım uyurken, o sabah namazına kalkmış sonrasında da işyerine gidip çalışmış biz uyanmadan da dönmüş eve, boyle olunca da öğlen uykusu gelmiş kizim uyuyunca o da uyudu. Ben de akşama benim bir arkadaşıma gideceğiz diye ona kek götürürüz giderken diye düşündüm. Malzeme eksikmis meğer, onlar uyurken ben kek yapıyordum, esimi uyandirdim malzeme eksikmis diye, ne keki yaa ne keki diye söylendi gözlerini aralayıp, sonra bildiğin kek dedim ben de, o da tekrarladı, be keki yaa ne keki diyor gene..ben de kek dedim, dememe kalmadı, akşam misafirliğe gideceğiz ne keki dedi ve uyudu..baya bir sonra uyanınca da duşa girdi, malzemeyi sormadı bile..kek yapiyordum ve yarım kaldi, başlamamış olsam yapmaya neyse...yine hatırlattım malzemeyi, duşa girdim diyor banyodan sesleniyor, girmeden söylemiştim zaten dimi yani !!

Bende bir şey var sandım. Üzülmeyin dert etmeyin böyle şeyleri. Bunlar en kolay bilindik yanları erkeklerin :KK66:

Hangi insan evladını kek malzemesi eksik diyr uyandırsanız aynı tepkiyi alırsınız.
Zavallı adam haftasonu uyuyacak da dinlenecek evinde güya.
Karşınızdaki öküzleşmemiş ama siz bayağı bir abartmışsınız.
Uyuyan adam uykudan kaldırılmaz öyle yazık. Belki o daha da pişmandır evlendiğine.

Ben
Doğumgünümde okuluma çiçek yollamış. Sevindim vs ben de, sonra iste simarmak icin dedim ki yarin da lilyum gönder dedim gülerek, diyor ki bir sene sonra !! Baska bir örnek vereyim, araba kullanıyordu, beni okula bırakıyordu, dedim ki kendim gidip gelmek istiyorum şoförlüğümu geliştirip dedim. O gunler de gelecek inşallah dedi , ben de mutlu oldum o an ve elini tuttum, bizimki elini vitese atacakmis meğer, napiyon dur çek elini dedi, ben de dedim ki, elini tuttum sadece dedim, dalga geçerek dedi ki, heyecan yaptım elimi tutunca ondan dedi ve güldü !
Bence bunlar güzel şeyler. Sizden okuyunca farkettim. Benimde eşim öyle şeyler yapar bazen bende kabalik olarak nitelendiriririm de demek eşini seven erkekler bu kadar kabalasabiliyor. Maşallah eşiniz sizi cok seviyor. Masallah :) Demekki benimde eşim beni çok seviyor. Ne adamlar var ya ağzından küfür eksik olmuyor. Kaba saba. Ayi desen ayılara hakaret olcak . Allah korusun öyle adamlardan.

hiçbiri evlilikten sıkılmak ya da boşanmak için sebep değil ki.
dertsiz başınıza dert arıyor gibisiniz.
sizin eşiniz yine arada çiçek alıyormuş, ben 11 yıllık evliyim, aldığı çiçek sayısı 3 ü bulmaz. bu vb ufak şeyleri büyütüp, kafamıza takarsak emin olun 100 çiftten 98 i boşanmış olurdu.
annenizi, babanızı aramak zorunda değil çünkü sizin ana-babanız eşinizin değil.
ben eşimin ailesini sevmediğim için asla arayıp sormam, eşim bu yüzden boşanacaksa yol açık, keyfi bilir.
herkes kendi ana babasıyla iyi geçinsin bence.

Yok boşanmayı düşünmüyorum. Bosansam bir dert evli kalsam bir dert dedim ama, boşanmam yani..kocamın okuzlesmesi şöyle, sabah birlikte kahvaltı hazırladık, kahvaltı ettik, bebegi uyuttuk, eşim de erken kalkmış meğerse ben sabah uyurken kızım uyurken, o sabah namazına kalkmış sonrasında da işyerine gidip çalışmış biz uyanmadan da dönmüş eve, boyle olunca da öğlen uykusu gelmiş kizim uyuyunca o da uyudu. Ben de akşama benim bir arkadaşıma gideceğiz diye ona kek götürürüz giderken diye düşündüm. Malzeme eksikmis meğer, onlar uyurken ben kek yapıyordum, esimi uyandirdim malzeme eksikmis diye, ne keki yaa ne keki diye söylendi gözlerini aralayıp, sonra bildiğin kek dedim ben de, o da tekrarladı, be keki yaa ne keki diyor gene..ben de kek dedim, dememe kalmadı, akşam misafirliğe gideceğiz ne keki dedi ve uyudu..baya bir sonra uyanınca da duşa girdi, malzemeyi sormadı bile..kek yapiyordum ve yarım kaldi, başlamamış olsam yapmaya neyse...yine hatırlattım malzemeyi, duşa girdim diyor banyodan sesleniyor, girmeden söylemiştim zaten dimi yani !!
Ben kocan da bir sorun göremedim ? Ne güzel namaza da kalkmış adam işe gitmiş gelmiş yorulmuş. Ayrıca madem malzeme eksik keke niye başlıyorsun ? Hadi diyelim haberin yoktu. Adamın suçu ne uyurken başında gelip kek kek dersen oda ne keki ne keki der yanii.

Hanımlar, yorumlariniz icin cok teşekkür ederim. Şımarık olduğumu kabul etmiyorum. Çünkü eşimin cok daha buyuk hakaretlerini sineye çekmiş biriyim. O günler cok eskiden kaldığı icin şu anki sorunlarimiz o gunlere gore daha ufak evet ama ne bileyim kendimi bunalmış hissediyorum. Bekarlik günlerimi özlüyorum. Bekar olan herkese ozeniyorum.

Ayy benim coktan bosanmis olmam lazim o zaman zira esim aksam 11de gitt bana soda alsana diyecek bir tip ve ben okuyorum ailesi surekli bizde ders bile calisamiyorum bazen halimize sükretmeyi bilmiyoruz cidden ben daha kotusude var diye sukrediyorum cidden suan kendimi cok saf sandim inanki

Sorunu kendinde ara. Anlattığın örnek ele avuca gelmez.Yani kek malzemesi için uyuyan adam uyandırılmııı buu nasıl vicdan ya :)))

Ayy benim coktan bosanmis olmam lazim o zaman zira esim aksam 11de gitt bana soda alsana diyecek bir tip ve ben okuyorum ailesi surekli bizde ders bile calisamiyorum bazen halimize sükretmeyi bilmiyoruz cidden ben daha kotusude var diye sukrediyorum cidden suan kendimi cok saf sandim inanki
Kıyamam ben sana be :(

Hanımlar, yorumlariniz icin cok teşekkür ederim. Şımarık olduğumu kabul etmiyorum. Çünkü eşimin cok daha buyuk hakaretlerini sineye çekmiş biriyim. O günler cok eskiden kaldığı icin şu anki sorunlarimiz o gunlere gore daha ufak evet ama ne bileyim kendimi bunalmış hissediyorum. Bekarlik günlerimi özlüyorum. Bekar olan herkese ozeniyorum.

Sorumluluk agir gelmistir belki size..bana da agir geliyor mesela..

Esinize karsi sevginiz azalmis sanki..gözünün üstünde niye kasin var kivamina az kalmis..

Madem gecmistekiler önemliydi..niye kendinizi simarik gösterecek örnekler sectiniz ki..laf olsun diye mi..pek anlam veremedim

Doğumgünümde okuluma çiçek yollamış. Sevindim vs ben de, sonra iste simarmak icin dedim ki yarin da lilyum gönder dedim gülerek, diyor ki bir sene sonra !! Baska bir örnek vereyim, araba kullanıyordu, beni okula bırakıyordu, dedim ki kendim gidip gelmek istiyorum şoförlüğümu geliştirip dedim. O gunler de gelecek inşallah dedi , ben de mutlu oldum o an ve elini tuttum, bizimki elini vitese atacakmis meğer, napiyon dur çek elini dedi, ben de dedim ki, elini tuttum sadece dedim, dalga geçerek dedi ki, heyecan yaptım elimi tutunca ondan dedi ve güldü !
Siz bunlara takiliyorsaniz allah eşinize sabır versin

Sikinti evlilik degil esiniz bence. Bir cok kisiye gore evlilik harika birsey.

Back
X