Yok boşanmayı düşünmüyorum. Bosansam bir dert evli kalsam bir dert dedim ama, boşanmam yani..kocamın okuzlesmesi şöyle, sabah birlikte kahvaltı hazırladık, kahvaltı ettik, bebegi uyuttuk, eşim de erken kalkmış meğerse ben sabah uyurken kızım uyurken, o sabah namazına kalkmış sonrasında da işyerine gidip çalışmış biz uyanmadan da dönmüş eve, boyle olunca da öğlen uykusu gelmiş kizim uyuyunca o da uyudu. Ben de akşama benim bir arkadaşıma gideceğiz diye ona kek götürürüz giderken diye düşündüm. Malzeme eksikmis meğer, onlar uyurken ben kek yapıyordum, esimi uyandirdim malzeme eksikmis diye, ne keki yaa ne keki diye söylendi gözlerini aralayıp, sonra bildiğin kek dedim ben de, o da tekrarladı, be keki yaa ne keki diyor gene..ben de kek dedim, dememe kalmadı, akşam misafirliğe gideceğiz ne keki dedi ve uyudu..baya bir sonra uyanınca da duşa girdi, malzemeyi sormadı bile..kek yapiyordum ve yarım kaldi, başlamamış olsam yapmaya neyse...yine hatırlattım malzemeyi, duşa girdim diyor banyodan sesleniyor, girmeden söylemiştim zaten dimi yani !!