- 10 Haziran 2014
- 599
- 810
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok boşanmayı düşünmüyorum. Bosansam bir dert evli kalsam bir dert dedim ama, boşanmam yani..kocamın okuzlesmesi şöyle, sabah birlikte kahvaltı hazırladık, kahvaltı ettik, bebegi uyuttuk, eşim de erken kalkmış meğerse ben sabah uyurken kızım uyurken, o sabah namazına kalkmış sonrasında da işyerine gidip çalışmış biz uyanmadan da dönmüş eve, boyle olunca da öğlen uykusu gelmiş kizim uyuyunca o da uyudu. Ben de akşama benim bir arkadaşıma gideceğiz diye ona kek götürürüz giderken diye düşündüm. Malzeme eksikmis meğer, onlar uyurken ben kek yapıyordum, esimi uyandirdim malzeme eksikmis diye, ne keki yaa ne keki diye söylendi gözlerini aralayıp, sonra bildiğin kek dedim ben de, o da tekrarladı, be keki yaa ne keki diyor gene..ben de kek dedim, dememe kalmadı, akşam misafirliğe gideceğiz ne keki dedi ve uyudu..baya bir sonra uyanınca da duşa girdi, malzemeyi sormadı bile..kek yapiyordum ve yarım kaldi, başlamamış olsam yapmaya neyse...yine hatırlattım malzemeyi, duşa girdim diyor banyodan sesleniyor, girmeden söylemiştim zaten dimi yani !!
Bekar olup ne yapmak istiyorsun peki ? Diyelim bekarsınHanımlar, yorumlariniz icin cok teşekkür ederim. Şımarık olduğumu kabul etmiyorum. Çünkü eşimin cok daha buyuk hakaretlerini sineye çekmiş biriyim. O günler cok eskiden kaldığı icin şu anki sorunlarimiz o gunlere gore daha ufak evet ama ne bileyim kendimi bunalmış hissediyorum. Bekarlik günlerimi özlüyorum. Bekar olan herkese ozeniyorum.
Canim yazismalarinin birazini okudum sabirim bebekle biraz da esinle ust uste gelerek slkllmissin ama sunlari dusun bir yuva kurmayi cok isteyipte evlenemeyenler var ya da cocuk isteyip te sahip olamayanlar var bunlari dusun ve sukret biraz lutfen ...Evlilik bana göre değilmiş, bunaldim, üstelik 22 aylik bir kızım var, bosansam bir dert, evli kalsam bir dert..evlenmez olsaydım .
Valla ne gzl ozetlemisn durumu.....18331ozetlem4310734 .!.:eşiniz ne keki demeyip kalkıp direk al sana kek deyip size şiddet uygulasaydı. veya çiçek yerine o günü hiç hatırlamayıp üstüne hakaretler etseydi, şoförlüğünüzü desteklemeyip ne işin var kadın dediğin evinde oturur çocuğa bakar deyip sizi eve hapsetseydi sanırım 'kocamdır, biliyorum beni seviyor, yuvamı yıkamam' gibi cümleler kuraradınız!
7777tYok boşanmayı düşünmüyorum. Bosansam bir dert evli kalsam bir dert dedim ama, boşanmam yani..kocamın okuzlesmesi şöyle, sabah birlikte kahvaltı hazırladık, kahvaltı ettik, bebegi uyuttuk, eşim de erken kalkmış meğerse ben sabah uyurken kızım uyurken, o sabah namazına kalkmış sonrasında da işyerine gidip çalışmış biz uyanmadan da dönmüş eve, boyle olunca da öğlen uykusu gelmiş kizim uyuyunca o da uyudu. Ben de akşama benim bir arkadaşıma gideceğiz diye ona kek götürürüz giderken diye düşündüm. Malzeme eksikmis meğer, onlar uyurken ben kek yapıyordum, esimi uyandirdim malzeme eksikmis diye, ne keki yaa ne keki diye söylendi gözlerini aralayıp, sonra bildiğin kek dedim ben de, o da tekrarladı, be keki yaa ne keki diyor gene..ben de kek dedim, dememe kalmadı, akşam misafirliğe gideceğiz ne keki dedi ve uyudu..baya bir sonra uyanınca da duşa girdi, malzemeyi sormadı bile..kek yapiyordum ve yarım kaldi, başlamamış olsam yapmaya neyse...yine hatırlattım malzemeyi, duşa girdim diyor banyodan sesleniyor, girmeden söylemiştim zaten dimi yani !!
Benden bahsediyorsunuz galiba; kek ne gerçekten. ihtimal yumurta için sabah çalışmış insan kaldırılır mı? Bu evlilikten birisi daha sıkılmış bugün belli ki. Giderken tatlı alın lütfen.Yok boşanmayı düşünmüyorum. Bosansam bir dert evli kalsam bir dert dedim ama, boşanmam yani..kocamın okuzlesmesi şöyle, sabah birlikte kahvaltı hazırladık, kahvaltı ettik, bebegi uyuttuk, eşim de erken kalkmış meğerse ben sabah uyurken kızım uyurken, o sabah namazına kalkmış sonrasında da işyerine gidip çalışmış biz uyanmadan da dönmüş eve, boyle olunca da öğlen uykusu gelmiş kizim uyuyunca o da uyudu. Ben de akşama benim bir arkadaşıma gideceğiz diye ona kek götürürüz giderken diye düşündüm. Malzeme eksikmis meğer, onlar uyurken ben kek yapıyordum, esimi uyandirdim malzeme eksikmis diye, ne keki yaa ne keki diye söylendi gözlerini aralayıp, sonra bildiğin kek dedim ben de, o da tekrarladı, be keki yaa ne keki diyor gene..ben de kek dedim, dememe kalmadı, akşam misafirliğe gideceğiz ne keki dedi ve uyudu..baya bir sonra uyanınca da duşa girdi, malzemeyi sormadı bile..kek yapiyordum ve yarım kaldi, başlamamış olsam yapmaya neyse...yine hatırlattım malzemeyi, duşa girdim diyor banyodan sesleniyor, girmeden söylemiştim zaten dimi yani !!
Malzemeleri önceden kontrol etmeliydiniz. Esiniz uyuyor.ben eşimi uyandırmaya bile kiyamazdim böyle bişey için. Adamda bir okuzluk yok yani.uyuyan insan uyandirilmaz.siz dusuncesizce bide üstüne ısrarla terslemissiniz.çocuklara yardım etmiş,ise gitmiş, erken kalkmış. Esiniz koleniz değil. Cmtsi günü dinlensin.misafirlige gitmek ona eziyete donusucekse... kısaca abartmayın cnm
Esiniz baya kibarmis. Beni uykumdan uyandir ve asil öküzlügü seyret. Resmen icimden canavar cikar. Durup dururken sorun aramissiniz...
çoçugu kendine yapmıs cnm ille koca mı lazım baba lazım degil valla anne bi yana baba bi yana kızlarSebep ne? Madem evlilik size gore degildi çocuk ne için?
Birikimler insani bu hale getirmisse bence kesinlikle en kisa surede bir uzmana gitsinler. Esiyle beraber gitsin hatta. Ama dediginiz gibi olsaydi bence bosanmak istiyorum derdi. Istemiyorum diyor,bence icten ice oda kocasinin iyi biri oldugunu yada ortada bir problem olmadigini goruyor.Bir kek malzemesi meselesi olamaz bu.
Yılların birikimi vardır içinde.
Sen buraya bunu yazarsan millet adam haklı der tabi.
Sana böyle hissettiren geçmişteki hayal kırıklıkların.
Artık ondan gelen hiçbir şeye tahammülün yok.
Ondan gelen küçük şeyler bile neden buradayım dedirttiriyor.
Nereden mi biliyorum?
Nereden acaba?![]()
Birikimler insani bu hale getirmisse bence kesinlikle en kisa surede bir uzmana gitsinler. Esiyle beraber gitsin hatta. Ama dediginiz gibi olsaydi bence bosanmak istiyorum derdi. Istemiyorum diyor,bence icten ice oda kocasinin iyi biri oldugunu yada ortada bir problem olmadigini goruyor.