• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLILIKTEN SIKILDIM, BUNALDIM

eşiniz ne keki demeyip kalkıp direk al sana kek deyip size şiddet uygulasaydı. veya çiçek yerine o günü hiç hatırlamayıp üstüne hakaretler etseydi, şoförlüğünüzü desteklemeyip ne işin var kadın dediğin evinde oturur çocuğa bakar deyip sizi eve hapsetseydi sanırım 'kocamdır, biliyorum beni seviyor, yuvamı yıkamam' gibi cümleler kuraradınız!

Yok boşanmayı düşünmüyorum. Bosansam bir dert evli kalsam bir dert dedim ama, boşanmam yani..kocamın okuzlesmesi şöyle, sabah birlikte kahvaltı hazırladık, kahvaltı ettik, bebegi uyuttuk, eşim de erken kalkmış meğerse ben sabah uyurken kızım uyurken, o sabah namazına kalkmış sonrasında da işyerine gidip çalışmış biz uyanmadan da dönmüş eve, boyle olunca da öğlen uykusu gelmiş kizim uyuyunca o da uyudu. Ben de akşama benim bir arkadaşıma gideceğiz diye ona kek götürürüz giderken diye düşündüm. Malzeme eksikmis meğer, onlar uyurken ben kek yapıyordum, esimi uyandirdim malzeme eksikmis diye, ne keki yaa ne keki diye söylendi gözlerini aralayıp, sonra bildiğin kek dedim ben de, o da tekrarladı, be keki yaa ne keki diyor gene..ben de kek dedim, dememe kalmadı, akşam misafirliğe gideceğiz ne keki dedi ve uyudu..baya bir sonra uyanınca da duşa girdi, malzemeyi sormadı bile..kek yapiyordum ve yarım kaldi, başlamamış olsam yapmaya neyse...yine hatırlattım malzemeyi, duşa girdim diyor banyodan sesleniyor, girmeden söylemiştim zaten dimi yani !!

Valla aynisi benim basima gelse, mutfaga gider tüm malzemeleri cöpe atip "al sana kek" deyip tekrar uyurdum. En sevmedigim sey böyle basit bir sey icin tatli uykumdan uyandirlmam. Adam cidden fazlasi ile hakli.

evlilik karşılıklı vefa ve anlayıştır ancak siz
yanlış düşünüyorsunuz bunlar evlilikten sıkılmak için sebeb değil
eşinizi uyandırmışsınız olabilir ancak baktınızki adamın kalkası yok bıraksaydınız sonuçta misafir size gelmiyor
en büyük sorununuz bunlar olsun sanırım hassas bir dönemdesiniz eşinizin kıymetini bilin şeşkaza eşinizin bu yazıyı okuduğunu düşünün ve biraz da olsun üzülün olur mu ?

Hanımlar, yorumlariniz icin cok teşekkür ederim. Şımarık olduğumu kabul etmiyorum. Çünkü eşimin cok daha buyuk hakaretlerini sineye çekmiş biriyim. O günler cok eskiden kaldığı icin şu anki sorunlarimiz o gunlere gore daha ufak evet ama ne bileyim kendimi bunalmış hissediyorum. Bekarlik günlerimi özlüyorum. Bekar olan herkese ozeniyorum.
Bekar olup ne yapmak istiyorsun peki ? Diyelim bekarsın

Evlilik bana göre değilmiş, bunaldim, üstelik 22 aylik bir kızım var, bosansam bir dert, evli kalsam bir dert..evlenmez olsaydım .
Canim yazismalarinin birazini okudum sabirim bebekle biraz da esinle ust uste gelerek slkllmissin ama sunlari dusun bir yuva kurmayi cok isteyipte evlenemeyenler var ya da cocuk isteyip te sahip olamayanlar var bunlari dusun ve sukret biraz lutfen ...
Bence yapacagin en iyi sey dua..
Esinle sorunlarindan kurtulmak icin bi hacet kil dua et her gun bol bol ya vedud cek...
Lutfen Allah in sana vermis oldugu nimetler icinde bazilarinin sahip olmayi isteyip hala olmadigi seyler icin sukret...

18331ozetlem4310734 .!.:
eşiniz ne keki demeyip kalkıp direk al sana kek deyip size şiddet uygulasaydı. veya çiçek yerine o günü hiç hatırlamayıp üstüne hakaretler etseydi, şoförlüğünüzü desteklemeyip ne işin var kadın dediğin evinde oturur çocuğa bakar deyip sizi eve hapsetseydi sanırım 'kocamdır, biliyorum beni seviyor, yuvamı yıkamam' gibi cümleler kuraradınız!
Valla ne gzl ozetlemisn durumu.....

Yok boşanmayı düşünmüyorum. Bosansam bir dert evli kalsam bir dert dedim ama, boşanmam yani..kocamın okuzlesmesi şöyle, sabah birlikte kahvaltı hazırladık, kahvaltı ettik, bebegi uyuttuk, eşim de erken kalkmış meğerse ben sabah uyurken kızım uyurken, o sabah namazına kalkmış sonrasında da işyerine gidip çalışmış biz uyanmadan da dönmüş eve, boyle olunca da öğlen uykusu gelmiş kizim uyuyunca o da uyudu. Ben de akşama benim bir arkadaşıma gideceğiz diye ona kek götürürüz giderken diye düşündüm. Malzeme eksikmis meğer, onlar uyurken ben kek yapıyordum, esimi uyandirdim malzeme eksikmis diye, ne keki yaa ne keki diye söylendi gözlerini aralayıp, sonra bildiğin kek dedim ben de, o da tekrarladı, be keki yaa ne keki diyor gene..ben de kek dedim, dememe kalmadı, akşam misafirliğe gideceğiz ne keki dedi ve uyudu..baya bir sonra uyanınca da duşa girdi, malzemeyi sormadı bile..kek yapiyordum ve yarım kaldi, başlamamış olsam yapmaya neyse...yine hatırlattım malzemeyi, duşa girdim diyor banyodan sesleniyor, girmeden söylemiştim zaten dimi yani !!
7777t
Benden bahsediyorsunuz galiba; kek ne gerçekten. ihtimal yumurta için sabah çalışmış insan kaldırılır mı? Bu evlilikten birisi daha sıkılmış bugün belli ki. Giderken tatlı alın lütfen.

Malzemeleri önceden kontrol etmeliydiniz. Esiniz uyuyor.ben eşimi uyandırmaya bile kiyamazdim böyle bişey için. Adamda bir okuzluk yok yani.uyuyan insan uyandirilmaz.siz dusuncesizce bide üstüne ısrarla terslemissiniz.çocuklara yardım etmiş,ise gitmiş, erken kalkmış. Esiniz koleniz değil. Cmtsi günü dinlensin.misafirlige gitmek ona eziyete donusucekse... kısaca abartmayın cnm

Eşimin uykuyu çok sever ben normalde çok uyumasına sinir olan biri olduğum halde, kek malzemesi için uyuyan adamı kaldırmam. Ya komşudan ya kendim gidip alırdım...

Esiniz baya kibarmis. Beni uykumdan uyandir ve asil öküzlügü seyret. Resmen icimden canavar cikar. Durup dururken sorun aramissiniz...

Benim uykudan uyandırılınca kalkıp tükürmüşlüğüm sonra geri yatmışlığım var...Ama hatırlamıyorum öyle bir şey yaptığımı...:KK70::p

Aklima gelen kocanin bu siteye uye olup. Karisinin laf ettigi konulari yazip esine gosterdigidir. Ancak bir erkegin gözünden kadin bukadar sacma konulara dirdirlaniyordur. Gercekte cok farkli olsada erkek boyle gorur.
Yok konu sahibi eger gerceksen. Bence adami birak kendin icin bir uzmana gorun. Sen kendi kendinede dunyayi dar edersin bu sekilde cevrenede rahat vermiyorsundur.

Canım haklisin belki benim eşim de çok ilgili değildir ama hiçbir zaman da tam istediğin gibi bi erkek bi eş bulamazsın. Ve en önemlisi ne biliyomus bence bu sana şeytan vesvesesi. Boşanmayı aklından çıkar bi kere bak sana Rabbim bi evlat vermjs ne güzel. Onca insan çocuk sahibi olmak için kapı kapı doktor geziyor. Kocan sana sadık mi işi var mj evine helâl lokma getiriyor mu .... Sonrası boş... Bizde çok kötü günler yaşadık boşanma eşiğine geldik ama durup bi düşündüm eşim bana sadık beni aldatmadi kumar yok icki yok karı kiz yok çok sukur evden ise işten eve akşam gelince ilgisi çok yok evet ama demek ki ben bu kadarını hak ediyorum diye düşünüyorum ve ona sıkı sıkı sariliyorum. Kendinden kötü durumda olanlara bak kardeşim. Bak yuva kolay kurulmaz nasip etmez Rabbim herkese yuva çocuk... Bosanma kelimesi bile arş alayı titretirmis. Yapma kardeşim Rabbine yönel bol bol dua et. Duaya güven ki herşeyin yoluna girer Allahın izniyle. Bunlar vesvese . sen Rabbine sığın herşey güzel olacak. Şimdi kalk kocana sarıl onu ne kadar çok sevdiğin söyle ve yavrun için Allaha şukret. Yuvana yawruna yarine sıkı sıkı sarıl kardeşim. Pişman olmayacaksin.....

Bir kek malzemesi meselesi olamaz bu.

Yılların birikimi vardır içinde.

Sen buraya bunu yazarsan millet adam haklı der tabi.

Sana böyle hissettiren geçmişteki hayal kırıklıkların.
Artık ondan gelen hiçbir şeye tahammülün yok.

Ondan gelen küçük şeyler bile neden buradayım dedirttiriyor.

Nereden mi biliyorum?

Nereden acaba?:KK14:

Dolu kaba ağlıyosunuz gerçekten umarım en büyük sorununuz bu olur . ben evliliklerde hayatımız monotonlaştı olayını hiç anlamam tabiki sevgiliyken ya da nişanlıykenki gibi olmayacak kendinle kıyasla sen o zamanki gibi misin ?

Bir kek malzemesi meselesi olamaz bu.

Yılların birikimi vardır içinde.

Sen buraya bunu yazarsan millet adam haklı der tabi.

Sana böyle hissettiren geçmişteki hayal kırıklıkların.
Artık ondan gelen hiçbir şeye tahammülün yok.

Ondan gelen küçük şeyler bile neden buradayım dedirttiriyor.

Nereden mi biliyorum?

Nereden acaba?:KK14:
Birikimler insani bu hale getirmisse bence kesinlikle en kisa surede bir uzmana gitsinler. Esiyle beraber gitsin hatta. Ama dediginiz gibi olsaydi bence bosanmak istiyorum derdi. Istemiyorum diyor,bence icten ice oda kocasinin iyi biri oldugunu yada ortada bir problem olmadigini goruyor.

Birikimler insani bu hale getirmisse bence kesinlikle en kisa surede bir uzmana gitsinler. Esiyle beraber gitsin hatta. Ama dediginiz gibi olsaydi bence bosanmak istiyorum derdi. Istemiyorum diyor,bence icten ice oda kocasinin iyi biri oldugunu yada ortada bir problem olmadigini goruyor.

Hayır boşanmak istiyorum da diyemezsin.

Eşinin sana yaşattığı hayal kırıklıkları vardır ama onu hayatından çıkaracağın kadar
güçlü değildir. Ya da başka iyilikleri, incelikleri daha güçlü kalıyordur.

Kıyamıyorsundur işte ne bileyim.
Erkek değil mi?

Bunun şurası eksik de öbürünün her şeyi tam mı olacak diyorsundur.
Ya da sen mükemmel misin diye kendini sorguluyorsundur.

Eşime karşı dopdoluyum, küçücük şeylere tahammülüm yok.
Zaman zaman buz gibi oluyorum ama boşanmak istiyorum da diyemiyorum ben..

Konu sahibinin durumu da benzer olabilir.

Back
X