- Konu Sahibi yazyagmurumm
-
yapar benceabartma cancağızım yapmasın be iğrençleşmesin o kadarda
Allah bahsetti diye guzel ve mis kokulu mu oluyor.
B.ka igrenc diyebiliyorsak, regle de denilebilir. Sonucta b.k da hayati ve önemli.
tamamda ben ne sağlık açısından nede üreme açısından söyledim ona bakarsan gazda sağlık açısından gayett normal KK49Bu da bize has sanırım regl olayına hastalanma diye nitelendirip bir de üzerine en iğrenç şey olarak adlandırmak. Halbuki o çok değer verdiğimiz doğurganlığımızın, anne olabilmemizin doğal döngüsü sadece. çiş değil kaka değil.
Allah bahsetti diye guzel ve mis kokulu mu oluyor.
B.ka igrenc diyebiliyorsak, regle de denilebilir. Sonucta b.k da hayati ve önemli.
tamamda ben ne sağlık açısından nede üreme açısından söyledim ona bakarsan gazda sağlık açısından gayett normal KK49
Canım benim yav KK15Allah bahsetti diye guzel ve mis kokulu mu oluyor.
23 yaşındaym :) ya benim babam bayagi pasakliydi ondan boyle gibi kaldi her erkek aklimda ama okudukca icim rahatladikaç yaşındasın tatlım..
Belirli bir yaşa gelip evleneceğini anlayınca ve sevdiğin insanı bulduğunda bu düşüncelere güleceksin :)
Bende adeti igrenclik olaraktan gormeyenlerdenim evet guzel kokmuyor goruntusude mide bulandirabilir evet ama arkadasinda dedigi gibi anne olmaya ve saglik acisindan degerliAllah bahsetti diye guzel ve mis kokulu mu oluyor.
ohoo sen benden de büyükmüşsün ... takılma bunlara 5 parmağının 5i bir mi ?23 yaşındaym :) ya benim babam bayagi pasakliydi ondan boyle gibi kaldi her erkek aklimda ama okudukca icim rahatladi
iyi de kardes, Kuran'i Kerim'de bile 'o kadinlar icin eziyettir' denmiyor mu?Ben mis kokuyor demedim. O bahsettiğiniz şeyler arasındaki farkı bildiğinizi umuyorum.
iyi de kardes, Kuran'i Kerim'de bile 'o kadinlar icin eziyettir' denmiyor mu?
Hem tiksindirici olmasi önemli bir durum oldugu gercegini degistirmezki.. O konuda zaten hemfikiriz..
Bedensel atık.
Bende görmüştüm o konuyu.Gaz çıkarmanın boşanma sebebi olmasıyla ilgili bir konu vardı, orada bir sürü kişi kocasının yanında gaz çıkardığını, bunu sorun etmediğini yazmıştı. Hayret etmiştim. Bu kadar yüz göz olunmamalı ama bu ülkede her şey arabesk maalesef, ortası yok. Ayrıca regl ile ne alaka? Biri iradeniz dışında olan döngü, diğeri sizin görgünüze kalmış bir şey. . Sapla samanı karıştırmayın.
Belki bizim de bazı şeylerimiz erkeklere iğrenç geliyordur bilemeyiz...
Evlilikten tiksinmen biraz abartı geldi bana, sonuçta her evlilik bir değil ki. Sevdiğin için evlenirsin, steril bi hayatın olsun diye değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?