- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.566
- 498
- Konu Sahibi yazyagmurumm
-
Kızlar ben gerçekten tiksiniyorum ya. Babamla annem babamın evin içinde çok bakımsız dolaşması, pis olması yüzünden ayrıldı ve bende bu sebepten tüm erkeklerden tiksiniyorum.Mesela o yanımda gaz çıkarsa ben ondan uzaklaşırım anında. Bi daha aynı yatğa girmeye bile tiksinirim tabi bunu bilinçli yaptığı sürece.
Evlilik gerçekten bu kadar iğrenç mi, insanlar bu kadar saygısızca, iğrenç mi davranıyor.
Gaz çıkarmak gayet her insanın olağan bi ihtiyacı siz gaz çıkarmıyor musunuz?
Evlilik iğrenç bişey değil bence eşin sonuçta o senin onunda ihtiyacı var. Sen bu adamla ilişkiye de gireceksin o zaman hepten tiksinir yanına yaklasmazsin ki
Off senin baban da işi iğrençliğe vurmuş gerçekten.Bende görmüştüm o konuyu.
Bende aynen bunu demek istedim ama ne yazk ki kendimi ifade edemem kolay kolay. Kızlar biri irade disinda, eşiniz bunu görmüyor, rahatsz olmuyor ama gaz çıkarmasi saygiszlik. Babam hep öyleydi gaz çıkartirdi bizim yanimizda, yemek yerken filan midemizi bulandiracak kadar igrenc yerdi ve annem tiksinirdi. Tuvalet diye birsey var yani.
kadınlar regl oluyor bundan daha iğrenç ne olabilir ki ?
Hepimiz yapiyoruz bunu tabiki. Zatem biz yapmasin demiyoruz hobi olarak yine yapsınama gitsin benden uzakta, tuvalette falan yapsin valla benim yanimda yapsa bende sogurum, tiksinirim. Ki bunlar bir ayrilik icin cokta ciddi nedenler bence
Kaka bir tık otede diyelim anlasalimGerçekten en az kaka kadar tiksiniyor musunuz?
Kızlar ben gerçekten tiksiniyorum ya. Babamla annem babamın evin içinde çok bakımsız dolaşması, pis olması yüzünden ayrıldı ve bende bu sebepten tüm erkeklerden tiksiniyorum.Mesela o yanımda gaz çıkarsa ben ondan uzaklaşırım anında. Bi daha aynı yatğa girmeye bile tiksinirim tabi bunu bilinçli yaptığı sürece.
Evlilik gerçekten bu kadar iğrenç mi, insanlar bu kadar saygısızca, iğrenç mi davranıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?