evlilikten tiksiniyorum :(

kaka ıyk.

Ya gazı olup da çıkaramazsa??? İşte endişe sinyallerinin çalma vaktidir.
Elbette her ilişkide, her zaman insanlar haddini ve zamanını bilmeli.
Saygı gösterenin saygı göreceğine inanırım. İstisnalar olsa da.

Hepimiz yapiyoruz bunu tabiki. Zatem biz yapmasin demiyoruz hobi olarak yine yapsın ama gitsin benden uzakta, tuvalette falan yapsin valla benim yanimda yapsa bende sogurum, tiksinirim. Ki bunlar bir ayrilik icin cokta ciddi nedenler bence

Off senin baban da işi iğrençliğe vurmuş gerçekten.
Ama sakın kendi yapacağın evliliği başkalarınınkiyle kıyaslama.
Kötü şeyleri çekme kendine.
Sürekli keyfi yere zırt pırt yapan erkeği ben de sevmem.

Hepimiz yapiyoruz bunu tabiki. Zatem biz yapmasin demiyoruz hobi olarak yine yapsın ama gitsin benden uzakta, tuvalette falan yapsin valla benim yanimda yapsa bende sogurum, tiksinirim. Ki bunlar bir ayrilik icin cokta ciddi nedenler bence

Oluyor ama ya. Bence de hoş değil ve zaten gözünün içine baka baka uzun uzun falan yapılmaz, ama oluyor. İstem dışı minik pırtlar. O zaman böyle sanki duymamış gibi davranıyorsun. Konuşmaya devam ediyorsun :) En azından 2 yılda böyle belki ilerleyen yıllarda daha değişik tepkiler de oluyordur.

Bu sitedeki konular sapmaya mahku sanırım tabiiki herkes gaz çıkartıyor tuvaletini yapıyor ama bunu niye başka bir insanın yanında yapsın ki bende tiksinirim tabiiki ve her şeyden önce bu saygısızlıktır, ne yani o zaman her yerde millet geğirsin gaz çıkartsın vs bu mudur? saygı denen bir şey var !!!!!! Konuyu saptırmayın konu sahibesine katılıyorum benim yanımda eşim geğirse gaz çıkartsa ben ondan soğurum uyarırım !!!!

Evlilik kavramını bu konu üstünde değerlendirme, sevip değer verdiğin insan olacaktır muhakkak o zaman
herşeyiyle hayatımda olsun hep diyeceksin.Tabi böyle arsızca davranmıyorsa.

Sen gaz çıkartmıyo musun?

Erkegin çok titizi de hiç çekilmez...bir tanıdıgım vardı evlerden ırak...elini ayagını temiz tutsun, çoraplarını nereye bırakacagını bilsin yeter...

ben gerçekten uzayda falan yaşıyorum sanırım, yahu evleniyosun sen o adamla , birbirinizin en iğrenç anlarını görüceksiniz, bir gaz çıkarmada ayy iğrenirim diyosan, kocan afedersın bı hastalık geçirse tuvalete gıdemz durumda olsa annesının kapısına atarsın demkki iyileşene kadar,,, adam ogun kuru fasulye nuhut falan yese her pırtı geldiğinde tuvaletemi koşacak sen iğreniyorsun diye, ne kadar saçma ya, evliliğin ne oldugunu bilmeyenler var , senın baban çok pis ama gaz çıkaran insandan sogurum demek abartıdan başka bişey değil, bunu evleneceğin adama baştan söyle midem çok hassas diye bilsin adam barii,

anneniz babanızdan bu sebeple ayrıldıysa zaten sevmiyormuş bence, daha önce bu kadar komik bir ayrılma sebebi duymadım.siz de eşinizden böyle sebepler yüzünden ayrılabilecek bir insansanız hiç evlenmeyin bence daha iyi; sonuçta o adamla aynı evde yaşayacaksınız, nelerini nelerini göreceksiniz...bir de bazıları hemen atlamış regli doğurganlığın göstergesidir, sağlık açısından önemlidir diye...zaten kimse bunların aksini iddia etmemiş ki.ona bakarsak gaz çıkarmak falan da gereklidir, bu iğrenç olduğu gerçeğini değiştirmiyor ama; o zaman regliye de iğrenç denilebilir.insanların yanında "amaan bir şey olmaz" deyip gaz çıkarmak falan bence de hoş bir davranış değil, buna katılıyorum ama bazen bunu da tutamayıp kaçırabiliyor insan.

Igrenc olan evlilik degil, kimi insanlar. Igrenc bir insanla evlenmezsiniz olur biter. Kisisel hijyenine dikkat eden cooook erkek var. Hele ki bu devirde erkeklerin bircogu metroseksüel. Cunku devir artik kadinlarin evde koca bekledikleri, erkeklerin de kadin sectikleri devir degil. Kadinlar artik secilmekle kalmiyor seciyor da. Kadinlar artik guclu, para ve soz hakki sahibi. O yuzden artik erkekler de kendilerini kadinlara begendirmeye calisiyorlar. Spor salonlari vucut gelistiren erkeklerle dolup tasiyor. Ne zaman bir kozmetik magazasina girsem erkek reyonu hep dolu oluyor. Erkekler de artik giyimine kusamina bir hayli onem veriyor. Erkekler artik parfum de suruyor, sac bakimi da yaptiriyor, hatta agda yaptiranlar bile var. Kas ortalarini bile aldiriyorlar. Bunlari yapmayanlarin da kizlar yuzune bakmiyor. Cunku artik: 'Erkek olsun camurdan olsun'un yerini 'Erkek olsun taş olsun' aldi. Kadinlar artik kendilerini gordukleri ilk erkege kakalamaya calisan varliklar degiller. :)

Yazmayacaktın ama dayanamadım bu adam ileride hasta olup kusabilir hatta altına yapabilir onu temizlemek zorundada kalabilirsiniz oyle olursa bascan mi tekmeyi sevgi vicdan nerde kalır o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…