evlilikten tiksiniyorum :(

Ne yapalım insanın doğası bu işte... Tüm bahsettiğin şeyler sende de var. Karşılıklı saygıyı yitirmediğin sürece bir şey olmaz. Senin fazlan bile var ay başı gibi

Ay gozumun içine baka baka yaparken dusunemiyorum haha pislik valla yumrugu yapistiririm
Ha o olabilir insaniz bizde arada yanlislikla kacabilir yeterki bunu aliskanlik haline getirmesin yav, sonucta opusuluyo koklasiliyo romantik hayaller kuruluyo bi gazla kacirmasin havayi

Gaz çıkarmak iğrençlik değil doğal ihtiyaçtır
başkalarının yanında yaparsan olmaz ama eş bu yani 1 olduğun insan

titizim bakımlıyım ama ibs var psikolojik gazım var akşam olsada kocam gelse de belimi sıvazlayıp gazı mı çıkartsa diye bekliyorum

demekki sen olsan 50 kere boşamıştın beni

Tabii ki herkes ayni degildir..Sen babandan vedolayisi ile bosanma durumundan cok etkilenmissin..Sonucta bahsettigin seyler insanin saglik acisindan olmazsa olmasi ama iradesini kontrol etmek istemeyen biri ile yasamak nasil olur bilemedim.Yani kendine iradesine sahip cikacak birini bulman lazim..

Hem bu konuyu bu kadar kafana takip kotuyu cagirma hakikaten tutamayan insanlarda var..

Bir gazla kaçmaz canım merak etme. Acayip bi şey. Hani ben anne değilim henüz bebek kakası bana çok iğrenç geliyor ama anneler utanmasam yerim modunda ya işte bu da öyle bir şey :) Minik pırtlar duymamazlıktan gelinebiliyor.

Ben evlenene kadar başkasınin su ictigi bardaktan su bi
e icmezdim, buna ailem de dahil. Üniversitedeyken az çekmedim vücudumda yaralar cikti stresten tiksinmekten, kimse benim yatagima oturamazdi bile. Tiksinirdim pek cok seyden. Ama evlendikten sonra, sanirim asktan oluyor bu, eşimle ilgili hicbirseyden tiksinmiyorum, asla rahatsiz etmiyor. konu sahibi benden tiksineceksin ama ben esimin ter kokusuna bile aşığım. Şu an küsüz ama olsun

Senin ana dişcağızlarını çamaşır suyuyla fırçalıyor galiba.

Şuan küsüz ama olsun..ayy çok tatlı

Aynen o da cok igrenc, oburu de cok igrenc hersey cok igrenc insanlarin allah b.. diyesim geldi ama susuyorum, abartma chori

Demek istediginizi ben anlayamadim galibaYa soylemek istediginizi acin ya da yazinizi duzeltin lutfen..

A ter kokusuna ben de bayılırım ki koku ile ilgili bilimsel bir şeyler de vardı. Tam neydi hatırlamıyorum ama.

Evli degilim sevgilim var ama su an oyle bir sey yapsa neden igreneyim ayni evde kaldigimda oldu onunla insaniz biz ama tabiki bunun da sinirlari var her sey gibi surekli hale getirirse rahatsiz edici olabiir onun disinda insanlik hali bu.

He, sevmediği için ayrılmış. Adam yemek yerken dahi yapıyormuş. Sen katlanabilir miydin? Buna katlanan eminim kendisi de aynısını yapıyordur. 'Tutamadım kaçtı' gibi bir bahane olmaz. Bunun mantığı alan almış, ne gerek var kibarlaşmaya mantığıdır.

Çok sukur boyle meselelere takintili bir insan degilim. Boyle omur mu gecer insaniz hepimiz gaz da kacar aksirilip tiksirilirda, seninde basina gelecek ille o zamanda da kocanmi senden sogusun ille bi yerde acik vereceksin. Kadinin reglinden igrenc ne var diyen herkesede katiliyorum. Amaan bosver bunlari gonuller bir olsun yeter

bu senin elinde
kocan çok gaz çıkarırsa bilki yaptığın yemekler de arıza var
valla insanın ortalama bir gaz çıkarma sayısı vardır, ama sen üşütmüşsen veya yediğin yemekler gaz yapan türdense o zaman kimsenin kimseden tiksinmeye hakkı yok ...

ne var onda kocamdan daha yakin daha samimi ve rahat olabilecegim baska kim olabilirki.. karşılıklı sevgi olmalı tabi anlayis saygi...

Arkadaslar ya insaf. Kizcagizi bir dovmediginiz kalmis. Kizcagiz sadece bir soru sormus. Konuyu uzatmadan yazdigi icinde herkes sadece gaz kismina takilmis. Ne kadar erkek delisi hanimlarimiz varmis megersem. Konu sahibesi sana gelince. Annenin babanla anlasamadigi baska meseleleride vardi mutlaka. Tabiki kisisel bakimini yapmayan pis birini kimse cekmek zorunda degil. Gaz ve diger konulardada zaruri durumlar ( hastalik vs) disinda git tuvalete arkadasim. Yanimda yapmak zorundamisin. Kari kocayiz diye saygi elden birakmaliyizmi yani. Evlilikten cok korkma sevecegin ve anlasabildigin biriyle evlendikten sonra o kadar korkunc degil. Ama cokda olmasi gereken birseyde degil.

Demek istediginizi ben anlayamadim galibaYa soylemek istediginizi acin ya da yazinizi duzeltin lutfen..

Yani hem regl olma isi hem gaz cikarma işi igrenc dedim sonra kendime abartma dedim, duzeltme yapmama gerek yok artik sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…