- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
- Konu Sahibi yazyagmurumm
-
South Park'da Mr. Garrison'ın repligi geldi aklıma su yazdığını okuyunca:kadınlar regl oluyor bundan daha iğrenç ne olabilir ki ?
Oluyor ama ya. Bence de hoş değil ve zaten gözünün içine baka baka uzun uzun falan yapılmaz, ama oluyor. İstem dışı minik pırtlar. O zaman böyle sanki duymamış gibi davranıyorsun. Konuşmaya devam ediyorsun :) En azından 2 yılda böyle belki ilerleyen yıllarda daha değişik tepkiler de oluyordur.
Ay gozumun içine baka baka yaparken dusunemiyorum haha pislik valla yumrugu yapistiririm
Ha o olabilir insaniz bizde arada yanlislikla kacabilir yeterki bunu aliskanlik haline getirmesin yav, sonucta opusuluyo koklasiliyo romantik hayaller kuruluyo bi gazla kacirmasin havayi
Ben evlenene kadar başkasınin su ictigi bardaktan su bi
e icmezdim, buna ailem de dahil. Üniversitedeyken az çekmedim vücudumda yaralar cikti stresten tiksinmekten, kimse benim yatagima oturamazdi bile. Tiksinirdim pek cok seyden. Ama evlendikten sonra, sanirim asktan oluyor bu, eşimle ilgili hicbirseyden tiksinmiyorum, asla rahatsiz etmiyor.konu sahibi benden tiksineceksin ama ben esimin ter kokusuna bile aşığım. Şu an küsüz ama olsun
Aynen o da cok igrenc, oburu de cok igrenc hersey cok igrenc insanlarin allah b.. diyesim geldi ama susuyorum, abartma chori
Ben evlenene kadar başkasınin su ictigi bardaktan su bi
e icmezdim, buna ailem de dahil. Üniversitedeyken az çekmedim vücudumda yaralar cikti stresten tiksinmekten, kimse benim yatagima oturamazdi bile. Tiksinirdim pek cok seyden. Ama evlendikten sonra, sanirim asktan oluyor bu, eşimle ilgili hicbirseyden tiksinmiyorum, asla rahatsiz etmiyor.konu sahibi benden tiksineceksin ama ben esimin ter kokusuna bile aşığım. Şu an küsüz ama olsun
He, sevmediği için ayrılmış. Adam yemek yerken dahi yapıyormuş. Sen katlanabilir miydin? Buna katlanan eminim kendisi de aynısını yapıyordur. 'Tutamadım kaçtı' gibi bir bahane olmaz. Bunun mantığı alan almış, ne gerek var kibarlaşmaya mantığıdır.anneniz babanızdan bu sebeple ayrıldıysa zaten sevmiyormuş bence, daha önce bu kadar komik bir ayrılma sebebi duymadım.siz de eşinizden böyle sebepler yüzünden ayrılabilecek bir insansanız hiç evlenmeyin bence daha iyi; sonuçta o adamla aynı evde yaşayacaksınız, nelerini nelerini göreceksiniz...bir de bazıları hemen atlamış regli doğurganlığın göstergesidir, sağlık açısından önemlidir diye...zaten kimse bunların aksini iddia etmemiş ki.ona bakarsak gaz çıkarmak falan da gereklidir, bu iğrenç olduğu gerçeğini değiştirmiyor ama; o zaman regliye de iğrenç denilebilir.insanların yanında "amaan bir şey olmaz" deyip gaz çıkarmak falan bence de hoş bir davranış değil, buna katılıyorum ama bazen bunu da tutamayıp kaçırabiliyor insan.
Arkadaslar ya insaf. Kizcagizi bir dovmediginiz kalmis. Kizcagiz sadece bir soru sormus. Konuyu uzatmadan yazdigi icinde herkes sadece gaz kismina takilmis. Ne kadar erkek delisi hanimlarimiz varmis megersem. Konu sahibesi sana gelince. Annenin babanla anlasamadigi baska meseleleride vardi mutlaka. Tabiki kisisel bakimini yapmayan pis birini kimse cekmek zorunda degil. Gaz ve diger konulardada zaruri durumlar ( hastalik vs) disinda git tuvalete arkadasim. Yanimda yapmak zorundamisin. Kari kocayiz diye saygi elden birakmaliyizmi yani. Evlilikten cok korkma sevecegin ve anlasabildigin biriyle evlendikten sonra o kadar korkunc degil. Ama cokda olmasi gereken birseyde degil.Kızlar ben gerçekten tiksiniyorum ya. Babamla annem babamın evin içinde çok bakımsız dolaşması, pis olması yüzünden ayrıldı ve bende bu sebepten tüm erkeklerden tiksiniyorum.Mesela o yanımda gaz çıkarsa ben ondan uzaklaşırım anında. Bi daha aynı yatğa girmeye bile tiksinirim tabi bunu bilinçli yaptığı sürece.
Evlilik gerçekten bu kadar iğrenç mi, insanlar bu kadar saygısızca, iğrenç mi davranıyor.
Demek istediginizi ben anlayamadim galibaYa soylemek istediginizi acin ya da yazinizi duzeltin lutfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?