Çok garip geldi bana düşünceniz. Keşke 19 yaşında zorla evlendirselermiş falan... Ne var ki evlilikte? Kaç tane evli, çocuklu mutlu? Saçmalık. Bırakın böyle şeyleri yahu. Cinsellikten uzak kalmak falan, bunun için evliliğe ne gerek var? Ama zihniyet meselesi işte. Eski moda kafada olmak insanın geleceğini tıkıyor bence.
Cnm sen bence çevrenden etkileniyorsun herkes evlenmiş olabilir bütün arkadaşların evlenmiş olabilir ama inan ki evlilik her şey demek değil. Bi de sen de panik atak varmış galiba görüştüğün kişilere endişeli panikli bi elektrik yansıtıyorsun erkekler zaten kızların aceleci evlilik meraklısı gibi erkekleri sıkmasına hiç gelemez kaçar... Ayrıca 30 yaş öyle çok aşırı geç bi yaş değil. Bence 33 yaşına kadar yolu var... Benim bi arkadaşım 34 yaşında evlendi kız şu an çok mutlu... Bende 27 yaşında evlendim demek ki 3 yıl daha geç evlenmiş olsam senin düşüncene göre evde kalmış olacaktım. sen bence bi uzmandan yardım al bu şekilde işlerin daha da ters gider. Ayrıca bekarlara evlat verirler mi bilmiyorum ama bence evlat edinmeden ziyade aşkı bulmaya çalış... Bunun içinde acele etme... Ünlülere bak 40 yaşında çocuk sahibi oluyorlar. Ayrıca işinin kıymetini bil. İşin olduktan sonra koca bulunur merak etme
Gelecek planlarınız nedir ? 30 yaşındayım 31'e girmeme çok az kaldı. Gönül işlerinde şanssızım bir türlü "işte o" diyeceğim kişi karşıma çıkmadı çıkanlar olduysa ilerlemedi bir şekilde.. Evet yaşında ne var diyeceksiniz belki ama ben evlilikten ümidi kesmiş durumdayım. Gönül işi defterini kapattım zira ben biriyle konuşmaya başlasam bile çok çabuk bağlanıyorum, o flört denilen süreci kaldıramıyorum zaten panik atak hastalığı başladı bende, anlayacağınız o umutlu kalp çarpıntıları halleri bana iyi gelmedi. En azından hayatta kalıyorum böyle ama, böyle de hayat çok tatsız tuzsuz.
Geleceğim gözüme çokkaranlık, çok belirsiz görünüyor. Yaşlanınca ben ne olacağım, bana kim bakacak ? Bana "anne" diye sarılan bir çocuk, "karım" diye sarılan bir adam olmadıkça yaşamamın amacı ne ? Hayatım iş-ev-bilgisayar üçgeninde geçiyor, arkadaş da kalmadı hepsi mutlu yuvasına çocuğuna odaklı yaşıyor. Değişik bir ruh hali içindeyim, ben 19 yaşındayken görücü gelmişti vermemişlerdi ailem beni okutmak için, "keşke gerekirse zorla evlendirselerdi, eşim yuvam yuvam olurdu" diye düşünürken yakalıyorum kendimi ne acı dimi. Okudum meslek sahibi oldum ama beni mutlu etmiyor, anladım ki hayat bir bütün sadece birşeyde tatmin olup mutlu olmak mümkün değil. Sevmek-sevilmek istiyorum ama yok, yok,yok.
Anlayacağınız geleceğim pek karanlık. Ben de evlat edinme işini araştırmaya başladım, bana can yoldaşı olur, annem der,yaşlanınca bana bakar elim ayağım olur. Belki ömür boyu birerkeğin aşkından ve cinsellikten mahrum kalacağım ama bu şekilde evlat sevgisi tadarım dedim. Annem şiddetle karşı çıktı. Neymiş, o yuvalara bırakılan çocukların öz aileleri genelde hırsız, katil, hayat kadını oluyormuş. Soy illa ki çekermiş,büyüdüklerinde beni keserlermiş ! "Saçma sapan evlatlık düşüneceğine koca çalışması yap" diyor ama ben her defasında birşeye ümitlerle başlayıp çakılmaktan bıktım, bu yüzden panik atak hastalığı başladı bende artık. hem nerde nasıl koca çalışması yapayım ev ve işten başka hayat yokki bu yaşta. Hayata tutunmak için kendime güzel bir sebep yaratmaya çalışıyorum onu ada annem kırıyor..
Okurken evlilik öyle güzel bir şey de benim mi haberim yok yaa diye okudum :)
Dışardan öyle tatlı bir yer gibi görünüyor haklısın.
Elbette her yaşın belli ihtiyaçları var. Sen hepsini tamamlamışsın bu kaldığı için tatsız tuzsuz geliyor hayat..
Ben sana gönül işlerine devam et ama hani kendini çok kaptırmadan diyeceğim yapamaz mısın?
Bir evlilik konusunu at kafandan, yaşı da unut.
İnan 31 geç değil. En doğru seçimler yapacağın yaş bence.
Bu açıdan çok şanslısın.
Yaşı ve evliliği unutarak sev, sevil gez toz.
Su akar yolunu bulur.
Bizim suyumuz kesik.
Hayy Allah çok güldüm..
Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Olan ayrı pişman olmayan ayrı zaten bu da böyle bir mesele :)
Neden bu kadar karamsarsınız?
30ların başında da sonunda da evlenen mutlu olan çok kadın var.
Ben 29um sizin gibi karamsar değilim haliyle enerjimi etkiliyor. Taliplerimin en genci 26 en yaşlısı 36 olmak üzere:) erkekler enerjiye geliyor. Kadınlar da enerjiye geliyor. Mutsuz, somurtkan gülmeyen biriyle dünya güzeli de olsa kadın erkek kimse sevgili olmak istemez.
Gelecek planlarınız nedir ? 30 yaşındayım 31'e girmeme çok az kaldı. Gönül işlerinde şanssızım bir türlü "işte o" diyeceğim kişi karşıma çıkmadı çıkanlar olduysa ilerlemedi bir şekilde.. Evet yaşında ne var diyeceksiniz belki ama ben evlilikten ümidi kesmiş durumdayım. Gönül işi defterini kapattım zira ben biriyle konuşmaya başlasam bile çok çabuk bağlanıyorum, o flört denilen süreci kaldıramıyorum zaten panik atak hastalığı başladı bende, anlayacağınız o umutlu kalp çarpıntıları halleri bana iyi gelmedi. En azından hayatta kalıyorum böyle ama, böyle de hayat çok tatsız tuzsuz.
Geleceğim gözüme çokkaranlık, çok belirsiz görünüyor. Yaşlanınca ben ne olacağım, bana kim bakacak ? Bana "anne" diye sarılan bir çocuk, "karım" diye sarılan bir adam olmadıkça yaşamamın amacı ne ? Hayatım iş-ev-bilgisayar üçgeninde geçiyor, arkadaş da kalmadı hepsi mutlu yuvasına çocuğuna odaklı yaşıyor. Değişik bir ruh hali içindeyim, ben 19 yaşındayken görücü gelmişti vermemişlerdi ailem beni okutmak için, "keşke gerekirse zorla evlendirselerdi, eşim yuvam yuvam olurdu" diye düşünürken yakalıyorum kendimi ne acı dimi. Okudum meslek sahibi oldum ama beni mutlu etmiyor, anladım ki hayat bir bütün sadece birşeyde tatmin olup mutlu olmak mümkün değil. Sevmek-sevilmek istiyorum ama yok, yok,yok.
Anlayacağınız geleceğim pek karanlık. Ben de evlat edinme işini araştırmaya başladım, bana can yoldaşı olur, annem der,yaşlanınca bana bakar elim ayağım olur. Belki ömür boyu birerkeğin aşkından ve cinsellikten mahrum kalacağım ama bu şekilde evlat sevgisi tadarım dedim. Annem şiddetle karşı çıktı. Neymiş, o yuvalara bırakılan çocukların öz aileleri genelde hırsız, katil, hayat kadını oluyormuş. Soy illa ki çekermiş,büyüdüklerinde beni keserlermiş ! "Saçma sapan evlatlık düşüneceğine koca çalışması yap" diyor ama ben her defasında birşeye ümitlerle başlayıp çakılmaktan bıktım, bu yüzden panik atak hastalığı başladı bende artık. hem nerde nasıl koca çalışması yapayım ev ve işten başka hayat yokki bu yaşta. Hayata tutunmak için kendime güzel bir sebep yaratmaya çalışıyorum onu ada annem kırıyor..
Daha dün hayatta evlenmez dediğim bir kız 33 yaşında çok severek evlendi bu işin bir saati muhakkak var o gelince öyle hızlı ilerliyor ki işler sende sasiracaksinGelecek planlarınız nedir ? 30 yaşındayım 31'e girmeme çok az kaldı. Gönül işlerinde şanssızım bir türlü "işte o" diyeceğim kişi karşıma çıkmadı çıkanlar olduysa ilerlemedi bir şekilde.. Evet yaşında ne var diyeceksiniz belki ama ben evlilikten ümidi kesmiş durumdayım. Gönül işi defterini kapattım zira ben biriyle konuşmaya başlasam bile çok çabuk bağlanıyorum, o flört denilen süreci kaldıramıyorum zaten panik atak hastalığı başladı bende, anlayacağınız o umutlu kalp çarpıntıları halleri bana iyi gelmedi. En azından hayatta kalıyorum böyle ama, böyle de hayat çok tatsız tuzsuz.
"Yaşamanın amacını" kendisinde değil de başkalarında arayan, var olmak için bi başkasının varlığına muhtaç hisseden insanların "mutlu olmak" kelimesinin anlamını bile bildiklerini sanmıyorum ben konu sahibesi.Gelecek planlarınız nedir ? 30 yaşındayım 31'e girmeme çok az kaldı. Gönül işlerinde şanssızım bir türlü "işte o" diyeceğim kişi karşıma çıkmadı çıkanlar olduysa ilerlemedi bir şekilde.. Evet yaşında ne var diyeceksiniz belki ama ben evlilikten ümidi kesmiş durumdayım. Gönül işi defterini kapattım zira ben biriyle konuşmaya başlasam bile çok çabuk bağlanıyorum, o flört denilen süreci kaldıramıyorum zaten panik atak hastalığı başladı bende, anlayacağınız o umutlu kalp çarpıntıları halleri bana iyi gelmedi. En azından hayatta kalıyorum böyle ama, böyle de hayat çok tatsız tuzsuz.
Dertlisimge kim olaOoo dertlisimge ojgeldin ne zamandır açmıyordun fake konular.
Böyle bir üyeliği daha vardı bu arkadaşın, konuları hep aynı teraneDertlisimge kim ola
Konu sahibimi fake
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?