Evlilikten ve çocuklardan soğudum derken geldi

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Hanimlar öyle bir sürece girdim ki kimseye tahamül edemiyor ve yanlizligimla mutlu mesut yasiyorum.
Yalnizken kendimi mutlu etmesini biliyor ve enerjimi yükseötebiliyorum. Ne yazik ki insan icine cikinca bazen enerjim gidiyor bazen de tam tersi cok iyi geliyor insanlar bana.
Ama söyle özetlersek yalniz daha huzurluyum. Baskiya gelemiyorum.. Evliligi ve cocuk sahibi olmayi düsündükce son zamanlar da icim cok huzursuz oluyor. Ben acikcasi kadin evde kalip cocuk dogurup büyütecek modelinde kendimi düsünemiyorum bile. Cocuk olunca zaten tpm hürriyetim gidecek gibi geliyor bunaliyorum oysa cocuklari cok sevdigim halde. Birilerinin bana emir vermesini yediremiyorum kendime artik. Hatta bugün bir arkadasla restorana gittigimizde garson 2 kisi iz suraya oturun demesine sinir olup ben istedigim yere otururum diye icimden gecirerek kendi belirledigim yere oturdum.

Evlilige geri dönersek. Evlenince cocuk olunca hayatimin anlami kalmayacak hayatimin enerjisi bitecek hissi veriyor bana. Ben 25 yasima yeni bastim. Istemedigim hoslanmadigim bir bölüm okudugum icin su an kendi istedigim bir seyin olmasi icin cabaliyorum. Ilgi alanlarim cok cok fazla.. Bu da beni hedefsiz hale getirtiyor. Hedefsiz olmak bana göre degil. Böyle kalple canla ruhla isteyecegim seyleri kaybettim bulamiyorum. Yasim geliyor diyorum mesela tip okusana diyorum bu sefer de yasin geldi ne zaman evlenicen cocuk yapican diye kendi kendimi de yemiyor degilim. 35den sonra cocuk yapmayi zaten düsünemiyorum cocuk icin saglikli olmaz diye.. Huzurlu stressiz mutlu mesud bir yuva kurmak aslinda var hayallerimde ama sanki artik sogudum gibi. Ve tam bu duruma mi diyelim sürece mi girdim derken cocukken ilk askim olan kisiyle tekrar konusuyoruz 9 sene sonra.. o zamanlar bir sey olmamisti. Onu ne güzel seviyordum. Ama simdi sanki is isten gecti.. eski kivilcim kalmadi... henüz bulusmadik.. belki bulustugumuzda degisir her sey.. öyle bir zamanda girdi ki hayatima.. tsm herseyden sogumusken geldi... bu evlilikten ve cocuktan soguma süreci gecer mi acaba?

Geçer geçer eskiden ben de hiç evlenmek istemiyordum üstüne çok şükür 2 çocugum var.Kadın evlenince çocuk yapınca her şey bitmiyor çevrenize bakın çok güzel kariyer yapmış çocuklu kadınlarımız var.

Gecmezse de bir sorun degil bu yalnizken yetiyorsaniz bunu takmaya gerek yok bence

Evlenmek ve anne olmak gibi bir mecburiyetiniz yok ki. Ne güzel bir sürü ilgi alanınız var. Üretebilirsiniz. İlgi alanınızla ilgili profesyonelleşebilirsiniz . Mesela ben sizden iki yaş küçüğüm. Bende tam manasıyla istediğim bölümü okumadım. Ama yeniden okula gidicem. Mesela bana göre de evlilik bir erkeğin biyolojik doğasına uygun değil. Bende buna inanıyor ve evliliğe antipatik bakıyorum.

Herkes evlenip çocuk yapacak diye bir kural yok ama düşünceler zamanla değişir. Daha gençsin zaten. Evlilik ve çocuk için yeterince zamanın olur. Bu arada uğraşlarından en sevdiğin bir tanesini seçip ilerletebilirsin.

Evliliği hiç düşünmeyenler herkesten önce evleniyor, hiç üstüne düşme akışına bırak. Bende düşünmezken bir anda düşündüren çıktı evlendim, evlenmeye can atan arkadaşlarım hala bekar. Kısmet işi bu işler. Çok hesap kitap yapma hayatı akışına bırak biraz.

Bende şunu merak ediyorum. Evliliği hiç düşünmeyen bir insan neden biriyle görüşür? ))) Herkes aynı şeyi söylüyor. Evlilik ve ilişki istemiyordum. Birden oldu diyorlar. ))

Bende şunu merak ediyorum. Evliliği hiç düşünmeyen bir insan neden biriyle görüşür? ))) Herkes aynı şeyi söylüyor. Evlilik ve ilişki istemiyordum. Birden oldu diyorlar. ))
Yani ben öğrenciydim tabiki düşünmüyordum. Eşimlede arkadaşca başladı sonra onun sayesinde bu yönde ilerledi. Benim kastettiğim direk evlilik odaklı başlayınca ilişkiler sanırım daha zor ilerliyor. Rahat olmak lazım sanki.

Aşık olmadan evlilik düşünen kadınlar bana sağlıksız geliyor asıl. Aşık olmasan nasıl isteyebilirsin ki evlenmeyi yada aşık olduğun adamla senin olan bir çocuğun varlığını? Bence gayet normalsin yani.

Bekar arkadaşlarımla buluşup deli gibi eğlendiğimiz, yalnızlığı öve öve bitiremediğimiz , bırak evliliği biriyle birlikte olmanın bile saçma olduğuna karar verdiğimiz gece eşimle karşılaştım. 9 ay sonra evlenmiş buldum kendimi

Eşim de benim ergenlik aşkım bu aradakarşılaştığımız yaş da 25

Ha evlenmeden önce de kesinlikle en az 2-3 sene çocuk istemiyorum dedim ama sadece 1 ay korundum evlendikten sonra , 1 ay sonra o konuda da fikrim değişti 4 sene istediğim halde olmadı çocuk, çok şükür şimdi hamileyim.

Her an düşüncelerin değişebilir, nasıl hissediyorsan öyle yaşa.. ne yapmak istiyorsan onu yap. Uzun vadeli planlar tutmuyor çünkü, hayat neyi sunarsa onu yaşıyoruz nihayetinde

Şu anda o zamanki bu düşüncemden dolayı utanıyorum ama 3-5 takılırım diye düşünüyordum eşimle evliliği bırak ciddi bir ilişki planım bile yoktu yani

İnsanlar istedikleri kadar plan program yapsınlar ama, iş ,aşk, evlilik, çocuk herşey kader kısmet. Hiç istemiyorum dediğin şeyler başına öyle bir geliyor ki... Kendin bile anlayamazsın. Allah tan herşeyin hayırlısı olsun inşallah.

Anliyorum ben seni...
Cunku bende senin modeldendim :)))
Sonra evlilik...bir sekilde cocuk da oldu...
Yalan yok bazen bekar günlerimi animsarim... ama bu tamamen benle alakali...benim benligimle ilgili...
Oyle gunlerde de bakımın dibine vuruyorum deşarj yontemim bu

Sen hele bi evlenmelik adam bul da, daha bunun istemesi, sözü, nişanı, çiçeği, gelinliği, salonu, damatlığı, giriş müziği, ilk dansı, evi, eşyası,geçim işleri,ailelerin uyumu,iş güç bulma telaşı ...var oğlu var! Ondan sonra çoluk çocuk düşünürsün.
Bekara karı boşamak kolay diye boşa demiyorlar zaar.
9 sene evvelki kriterlerin de sen de o adam da bin don değiştirmiştir, o kıvılcım ondan çıkmamış. yenilerine bak sen

Daha 25 yasinda kafaya takmaya gerek var mi boyle seyleri? Ne kadar istemiyorum deseniz de demekki bazi seylerin hayalini kuruyorsunuz durmadan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…