Evlilikten ve çocuklardan soğudum derken geldi

Bence gecici bir durum biraz sende kendimi gördüm. Babam çok sıkı yönetim ilan eden birisi olmasına rağmen ben şahsen kendim çok hür hareket ederdim. Evlenecegim adamın beni sevmesini bana emirler vermemesini isterdim halada öyle eşim bana hep "benimle zıtlaşma" filan der:). Evlendimde ama cocuk yapmaya yanasamadim bir türlü. Hep bi korku sarardı beni, nasıl baş edecem bi cocugu nasi yetistirecem bu dünya çok kötü bilmem ne(sanırsın çok elit avrupai bir aileden geliyorumda tipik avrupalilarin konusmasi gibi gelirdi)
Hamile kalinca ama hemen alistim. Cocuksuz da cocuklu dönemlerde ayrı güzel ama inanin şmdi diyorum ki keşke 7 ay bile beklemeseymişim hamile kalmak için:) bende 25 yasinda evlendim bu arada

Bence karsidaki kisiyle alakali o heves ve heyecani duymak.. Demek kalbiniz atmadi yeniden ona karşı..

sana şöyle söyleyeyım, en son evlenecek kişi bendım yani
o derece bana göre degıldı. evlendım bır de cocugum oldu. napim dedim ben de sisteme uyucam bundan sonra.
sistem insanı oldum anlayacagın. sen evlılıgı düşündükçe bunalıyorsan kesinlikle evlenme

Yaşimiz ayni , bende evlilige uzaktim hemde cok ama kaderde varsa gayet sicak geliyor insana ve bir bakiyorsun evlisin :) ve dogru insani bulduysan evlilik cok guzel birsey.. Yalnizlik su an iyi gelebilir ama ilerleyen yaslarda sıkıntı bence tabi hayat sizin hayatiniz ama biraz zamana birakip bu pskolojiden cikmaya calisin

Çok daldan dala bi konu.
Bence ne istediğinizi bilmiyorsunuz.
Evlilik çocuk böyle şöyle derken yaşım geçiyor ne zaman evlencem nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…