- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
çıktım tabi ilk zamanlar ama huzursuzluk oluyor bende huzrsuz olmayı sevmiyorum.
çıktım tabi ilk zamanlar ama huzursuzluk oluyor bende huzrsuz olmayı sevmiyorum.
bende bunu söyledim ama aşkım sende bilgisayardasın benim canım sıkılıyor dedim.ara ara ses çıkarmadı izledim dizileri.sık sıkda derdim benimde bir leptapım olsa hiç dizi izlemem derdim.diye diye sevgililer gününde bana leptap alıp gelmiş.
fakat sadece okumama oyun oynamama izin var bilgisayaramsn görüşmeleri feysbuk forumlarda yazmak yasak.şimi şehir dışına çıktıda konu açayım dedim.gizli yazıyorum yani ama olsun.
Köle olup olmadığınızı bilmiyorum ama gerçek olmadığınızdan eminim. Tarzınız, üslubunuz buram buram dalga kokuyor. Kolay kolay hiçbir konuya fake demem ama bence siz kadın da değilsiniz zaten. Terkediniz burayı.
dün yazdığın meşhur konunu açmışsın nihayet...
ama seinin durumuna sadece alan razı satan razı diyebilirim,sen hayatını kocana adamış bir kadınsın,o mutlu olsun yeter,
huzurunuz bozulmasın yeter ....bana göre ters olan şeyler başkalarına göre mutluluk olabiliyor ,bu forumda bunu daha iyi anladım,
evlilik çok göreceli bir şey herkes kültürüne,eğitim seviyesi ve aileden gördükleriyle şekil veriyor evliliğe ,
o yüzden karşıt görüşleri yadırmayın herkes sizin gibi kölelikle mutluluğu evlilikte yakalayamaz.
dün yazdığın meşhur konunu açmışsın nihayet...
ama seinin durumuna sadece alan razı satan razı diyebilirim,sen hayatını kocana adamış bir kadınsın,o mutlu olsun yeter,
huzurunuz bozulmasın yeter ....bana göre ters olan şeyler başkalarına göre mutluluk olabiliyor ,bu forumda bunu daha iyi anladım,
evlilik çok göreceli bir şey herkes kültürüne,eğitim seviyesi ve aileden gördükleriyle şekil veriyor evliliğe ,
o yüzden karşıt görüşleri yadırmayın herkes sizin gibi kölelikle mutluluğu evlilikte yakalayamaz.
ben katılımıyorum...
bence köllikle mutluluk evlilikte %99 olur...%1de delidir heralde...
çok az erkek ben de varım diyen kadın istiyor bu hayatta...
emret ağam paşama niye itiraz etsin ki...
İşte bu zihniyetler evlat yetiştiriyor kadın dediğin nedir ayarı vardır kısarsın sesini hatta birde kumanda yaptırırsın ..ğerçi konu sahibi hayatından memnun söyleyecek pek bişey yok .
Eğer karşılıklıysa özel zevk ve isteklerden feragat neden olmasın ama kadın sesini çıkarmadığı müddetçe huzur varsa bana pek uymaz ,evliliği kuran iki insan vardır kadın erkek olarak değilde daha çok insan gözüyle değerlendirilirse sanırım sorun olmaz ,bunun her zaman böyle olmadığı durumlarda olabilir kadın-erkek yaradılışı itibariyle ..
Şunu biliyorum ki asla konu sahibi gibi olamam heralde istesemde olamam :)))
Birinci örneğim:
Eşim dizilere sinir oluyor,beyin uyuşturması olarak görüyor.İnsanları toplumdan soyutlayıp,beyinlerini uyuşturuyorlar,dünydan bihaber toplum oluşturuyorlar diyor.Bende birazını katılıyorum ama keyif alıyorum dizi izlemekten o istemiyor diye izlemiyorum arada sırada kaçamak yaaapıp izliyorum gönlünü alarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?