Evliyim aldatıldım

boşansam dahi nasıl atlatacağımı, içimde ki bu kırgınlığı nasıl yok edebileceğimi bilmiyorum.
insan her şeyi atlatıyor da, alışıyor da, her konu iyileşiyor da, ne ilksiniz ne de yalnızsınız
eğer iyileşmeyi siz isterseniz eskisinden bile bilge ve olgun olursunuz mutluluğunuzun kıymetini daha çok bilirsiniz
yok siz iyileşmek istemezseniz gittikçe daha çok mutsuz olur ve bunu evladınıza da aktarırsınız
her şeyde seçim sizindir ve zaman gerçekten ilaçtır

Kızın ailesine ulaşan ben değilim, kendi sevgilisi. Sonrasında bana ulaşan ailesi. Kalp krizi bile gecirebilecek bir aile de değil, annesi zaten eşimden bir kaç yaş büyük, erken evlilik yapmış. kızın ilk vukuati da değil, sevgilisi abla konuş ki kızlarına sahip çıkabilsin, öğrensinler ki mukayyet olsunlar dediği için konuştum. Sinirle öfkeyle de değil, ben o yaşlarda o tarz hatalar yapan biri olsaydım bana da aynısının yapılmasını isterdim. Çünkü gençler bilmiyor, ama aile sahip çıkmak zorunda. Ulaşan ben değilim ama bu düşüncelerle anlatan benim. Annesini o kızın annesi gibi değil sadece bir anne olarak görüp konuşan da benim. Hata kızında değil, kocamda diyen de benim. İstediğiniz yorumlamayı yapabilirsiniz, bu konuda içim rahat çünkü kadının bile teşekkür ettiği bir şekilde konuşuldu. Stresten sütüm kesildiği halde kendi derdime kendim yanar da kalp krizi geçirebilecek bir aile olduğunu bilsem zaten ben konuşmazdım, bana olan oldu o yaptı ben yapmiyim derdim. En azından annesi şu anda kızına daha çok vakit harcıyor, daha çok yanlışa düşmesin ilerle pişman olabilir diyerek yaklaşıyor. Benim çocuğum da böyle birşey yaparsa rica ediyorum gelip bana da bildirin, ebeveyn olarak öğrenip sahip çıkmayı tercih ederim çünkü

Yorum yapalim diyoruz her seferinde manas destanı yaziyorsunuz, gece 1 ve aramizda benim gibi astigmatlilarda var bu romantiklikle sizi cok uzerler hanimefendi, bi durun soluklanin, yasadiginiz cok agir farkindayim ama bu kadar cumlelerinizin icinde boğmayın kendinizi yazik sizede.

Esinizin ailesi arkanizda alin yuklu bir tazminat ve nafaka bosayin gitsin.

Ayrica ilk mesajda anasi kizi icin pavyona gidiyor diyordu, simdi bekaretinin derdine dusen anaya donustu, bu ne perhiz bu ne lahana tursusu.

Çoook uzun yazmışsınız.
Okudum göz gezdirerek bir kere siz eşinize güvenmiyorsunuz. Yok eğlencesine günlerce whatsappına falan girmeniz, elinden telini düşürmemeniz, sürekli irdelemeniz falan.
Siz hep beklemişsiniz eşinizden aslında.
Eşinizin mesajları yakalayıp evde olan eşinizi uyandırıp sormak dururken önce kadından hesap sormanız da ayrı facia olmuş.
Affedecektiniz madem niye herkesi ayağa kaldırdınız o ayrı bir olay olmuş.
Kendinizi kandırıyorsunuz gibi geldi bana eşime çok güvenilirdir,ben tak diye ayrılıp kendim yaparım,karşıdaki kadın hadsizdi ondan öyle dedim, küçücük erkek kandırılmasın diye sevgilisini aradım vs derken.
Hiçbiri anlattığınız güvenilir eş figürüne(eşiniz) veya farkındalığı yüksek eş figürüne uymuyor.
Kadın hisseder demişsiniz ya rüyada falan görmüşsünüz o da eşinize güvenmediğiniz için “Aa iki hafta uzaklaştık kesin gözü kayar” diye düşünmenizden bence.
Bilmiyorum bana bu uzun yazı kendini kandırma gibi geldi.
Bu işin devamı da çok zor geldi güvenirken(!) bu kadar kontrolcü iseniz güvenmezken iki taraf için de yorucu olur iş özellikle sizin için.
Boşanmanız daha iyi gibi

En sona yazdığınız şeylere o kadar katılıyorum ki. Beklediğim tam da bu şekilde birseydi sanırım. Tarafsız, doğrucu ve mantıklı. Diyorum ya, benim beynim durdu. Bende anlam veremedim, çocuğa çocuk diye bakarsın, nasıl büyük görebilirsin? Belli eder? Otele gitmeyişi, bunların altında yatan pis anlamlari çıkarıp ortaya koymanız. Teşekkür ediyorum.

hepsini okuyamadım şöyle bi çaprazlama baktım da olayda en suçsuz kişi 18 yaşındaki yarım akıllı kız. size ve bebeğine sorumluluğu olan eşiniz. size ne kızın sevgilisinden resmen intikam almışsınız. kadın kişisinin öznesi önemli değil ki muhatabınız 18 yaşında cocuk. yatsalar daha iyiydi biliyor musunuz? arada ilişki oluşmuş. eşiniz 18 yaşında kızlarla macera peşine düşüp hoşlanmış. artık hiç bir şekilde eskisi gibi olamazsınız. ve yine aldatır. siz de her an yine mi acaba diye endişe içinde hayat tüketirsiniz.
eşiniz başka bi kadını size tercih etmiş. durum bu. bunu kabuldeyseniz devam. süslenecek, neden sonuc ilişkisi kurulacak kadar karmaşık bir durum değil karşınızdaki.

Anne babasının yaşayacağı üzüntüyü bir zahmet kız düşünsün. Evli barkli adamla görüştüğüne göre o riskleri göze alıyor demekki.

Gelmiş yine bi "kemalim yapmaz" çı. He canım he kocan mükemmel 18 lik çocuk şeytan
Hayır aksine, eşim yapar. Ben eşimden beklemiyordum ama yaptığına da şaşırmadım. Tekrar söylüyorum, hemcinsime yakistirmadim, bir çocuğa yakistirmadim, kizdiysam kıza o yüzden kızdım. Eşimden zaten tiksinmişim. Konu bu değil :)

Farkindaysaniz oldukça uzun yazıyorum, dolmuşum çünkü. Bir yerlerden kısaltmak için ulaştım diyerek geçmişim. İyice uzatıp sevgilisine yazdım sonrasında onunla epey konuştuk çocuk şöyle söyledi böyle söyledi ikna etti ailesine gittik ailesiyle böyle böyle konuştuk diye teker teker anlatmam gerektiğini düşünmedim, kisalttigim daha nice yerler de var. sonrasında açıklama gereği duydum epey yanlış anlaşıldı çünkü sanki kızı karalara bulayıp eşimi aklara çıkarmışım gibi, kimse kimsenin içini bilmiyor, kötü yorumları da anlıyorum kelimelere bakarak düşünülüyor, yanlış kuran benim.

Bebeğim çok küçük, iş çok ilerlememiş, ilk hatası yıllardan beri, affettim. Utana sıkıla, affettim
Kovdurduğunuz kzı da utana sıkıla geri işe aldırdınız mı? Neyse ki kapı gibi bahaneniz var, çocuğum çok küçük. Ben de bu kadar destan gibi yazınca adamın burnundan getirdim süründürdüm, her şeyi üstüme aldım koydum kapıya gelecek diye bekliyorum. Neyse bu çocuk büyür diğerini yaparsınız. Sonuçta kocanızın ihaneti fazla uzun olmamışken yakalarsınız, o kadını da işinden eder kocanızı affedersiniz. Aldatan eşi yakalayınca adamın ailesine koşmanın tek sebebi var. Duyulmadan, ailem öğrenmeden çaresine bakın, kocamdan olmayayım demektir bu. Bu kadar süsleyip püsleyip, onur gurur sevgi cümleleri kurmaya ne gerek var? Kocanız tipik aldatmaya meyilli ve ilk fırsatta yine aldatacak biri, siz de yakalayıp kadına hakaretler edip işinden gücünden edecek birisiniz.

Benim halam da böyleydi, eniştemi bir kadınla yakalayınca eve git çocukların başında dur derdi. Kendi de kadının saçını başını yolar, sonra da hiç bir şey olmamış gibi eve dönerdi. Var sizin gibiler üzülmeyin.

Duyacak bir ailem yok, arkamda duracak bir ailem olmadığı için eşimin ailesine koştum, gidecek başka bir kapım olmadığı için, eşimle kalmaktansa ailesiyle kaldım.
nasıl da önyargili yorumluyorsunuz :)

Duyacak bir ailem yok, arkamda duracak bir ailem olmadığı için eşimin ailesine koştum, gidecek başka bir kapım olmadığı için, eşimle kalmaktansa ailesiyle kaldım.
nasıl da önyargili yorumluyorsunuz :)
E bir dahaki aldatılmanızda yine aileniz işiniz paranız olmayacak? Komik olmayın perişan oldu helak oldu vs. Adam ucuz kurtulmuş. Ne boşanma ne tazminat ne nafaka, sadece ufak bir kınama almış. Eşinizin ailesi ne yaptı, hakkınızı hukukunuzu korudu mu? Haklısın kızım oğlumuz da olsa aldatan adama mahkum olma aç davayı dedi mi? Siz aldatsaydınız ailesi çoktan kovmuştu sizi. Gidin isterseniz kocanızı anlatan kitap yazın bize ne ama kimseden de aklamaya destek beklemeyin. Bu kızı yakalamışsınız ama acaba başkaları da var mı diye araştırın somut adımlar atın. Hayal aleminde yaşamaya devam etmeyin.

Gerçekten çok üzüldüm durumunuza eşinizi hâlâ çok seviyorsunuz ama eşinize bı bedel ödetmeden tekrar hayatınıza alırsanız bu durum tekrarlayabilir en azından bı kaç ay ne kendiniz horusseydiniz nede çocuğunuzu gosterseydiniz en azından adam bn bı daha böyle bir hata yaparsam eşim bni bırakır gider diye bı endişesi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…