Evliyim aldatıldım

Gerçekten çok üzüldüm durumunuza eşinizi hâlâ çok seviyorsunuz ama eşinize bı bedel ödetmeden tekrar hayatınıza alırsanız bu durum tekrarlayabilir en azından bı kaç ay ne kendiniz horusseydiniz nede çocuğunuzu gosterseydiniz en azından adam bn bı daha böyle bir hata yaparsam eşim bni bırakır gider diye bı endişesi olurdu

Gerçekten çok üzüldüm durumunuza eşinizi hâlâ çok seviyorsunuz ama eşinize bı bedel ödetmeden tekrar hayatınıza alırsanız bu durum tekrarlayabilir en azından bı kaç ay ne kendiniz horusseydiniz nede çocuğunuzu gosterseydiniz en azından adam bn bı daha böyle bir hata yaparsam eşim bni bırakır gider diye bı endişesi olurdu

Bence sen eşini gözünde biraz fazla büyütmüşsün. Ailen olmadığı için sana dünyanın en iyi, en ahlaklı insanı gibi görünüyor. Çünkü öyle olmasını istiyorsun. Eşin senin tarif ettiğin gibi biri olsa şu yazdıklarının hiçbirini yapmazdı. Evde küçücük bebeğiyle ilgilenmek varken 18 yaşındaki salakların peşinde gezmezdi. Eşim üzülür, yuvam yıkılır derdi, eşimin benden başka kimsesi yok ona bunu yapamam derdi. Suanki pişmanlığıda yakalandığı için muhtemelen.

Son düzenleme:
Abla boşa dil döküyosun sen bu.adamı affedicen buradaki millet ne yazarsa yazsın o yüzden git uyu.bebeğine vakit harca

İnsanız ya biz empati biraz!!!
Kimle empati kurayım kızla mı ailesiyle mı? Bende bir kadınım, yıllarca etrafımda onlarca erkek oldu, gidip kimseye karını boşa beni al demedim. Dersem beni rezil edebilirler yapacak birşey yok. Ailesine gelince, böyle bir kızım olsa yaptığı yanlışı öğrenmek isterdim. Haberim olsun ki engel olayım, kızıma sahip çıkayım diye.

İnsanız ya biz empati biraz!!!
Aynı düşünce ile paylaştım ailesiyle olayı. Empati yaptığım için. Kız 18 yaşında, yani bir çocuk. Ben bu olayda yakalayamayabilirdim, eşimle otele gitmiş, gebe kalmış bile olabilirdi. Ki çağırdı da sonucta. Böyle bir durumda zaten ailesi daha kötü şekilde öğrenecek, bugün benim eşimle erken yakalandı, yarın başkasının eşiyle aynı şeyi ilerletebilir. Utanması gerek ki tekrarlamasın, öğrenilmesi gerek ki en azından olgunlasana kadar sahip çıksın. Bakın, bu kız henüz bir çocuk. Tehlikeli bir çocuk. Yaptığının yanlış olduğunu fark etmiyorsa, ailesi fark ettirmek zorunda. İleride daha pişman olmasındansa, ailesi öğrenip sahip çıkmak zorunda. Bu sınıf arkadaşının silgisini çalmak gibi bir suç değil, kendine yapıyor ve farkında değil. Olaya yanlış yerden bakıyorsunuz. Ben gidip ailesiyle kavga etmiş olsam, o zaman dediğiniz doğru. Ailenin suçu ne? Ama ben sahip çıkın demişim. Bunda yanlış bir durum olduğunu asla düşünmüyorum.

26 yaşındayım. Eşim 28 yaşında. Kızın annesi 12 yaşında evlendirilmiş, 32 yaşında.
aynı yaştayız. o kız sana çocuk gibi gelmiş, bana da öyle geliyor. maalesef eşine gelmemiş.
sen de çocuk birinin karakterini, küfürünü, suçunu, iyiliğini boşver.
kızın ailesinin haberi olmuş zaten - bence de bilmeleri gerek ama bildirmekten ilerisi seni ilgilendirmezdi. anneyle bu konuşmaları yapmana gerek yoktu, anneyi teselli etmek sana kalmadı.
o yaşta bir kız ve ondan 10 yaş büyük eşin var. onların ilişkisinin sorumluluğunu neden sen üstlendin? hesabını neden sen verdin?
olayı öğrenince ilk kızı aramak + annesiyle konuşmak gibi şeyler yapıp, zaten üzücü olan ihanete kendin için daha da üzücü detaylar eklemiş oldun.
eşinin hiçbir lafı bu yaptığını düzeltemez. sizin aranızdaki başka problemler de bunu yapmasına bahane olamaz. çünkü burada (bence özellikle yaş konusundan ötürü) çok büyük bir karaktersizlik söz konusu. o yüzden eşine odaklan diyen diğer üyelere katılıyorum. sana yapılan acımasızca, sana hiç merhameti olmayan bir adam bu. merhameti olmayanın sevgisini de sorgularım.
yine de tanrı yardımcın olsun. evladın huzurlu bir ortamda büyüsün umarım. sen de huzurlu ol.

Son düzenleme:
Ne adamı güzelleme hissettim ben nede kızı kötüleme.Okadar içten hissettim ki üzüntüsünü konu sahibinin.Resmsn çırpınıyor birsekilde düştüğü yerden kalkmak için.Ne boşan derim ne de boşanma.Sadece çok yürekten diliyorum Allah feraha çıkarsın en hayırlı kararı almayi nasıl etsin size

Çok kızıyorum ne dersek diyelim sen nasılsa affedeceksin git uyu işine bak falan diyenlere.Ya ne olur farzedin ablaniz kardeşiniz dostunuz göz yaşıyla anlatıyor size ona da git uyu boşamayacaksan dermisiniz ? Kadının canı yanıyor o istermiydi böyle bir şey yaşamayı hangimiz kocamiz için kesin aldatır diyebiliyoruz bende kocam yapmaz diyorum çünkü ben bu adamı çok seviyorum peki ya aldatırsa benim suçum ne ? Kemal'im yapmaz demek değil bu. Hangimiz he demek aldattın hadi bosuyorum seni diyip hiç birşey yok gibi hayatımıza devam edebiliriz? Şuan konu sahibinin canı yanıyor çünkü almış olduğu yara onun hatası yüzünden değil başkası yüzünden ve bu daha çok acıtıyor.Zaten affedemedigini söylüyor unutamadığını söylüyor ama dünya üstüne yıkılmış da altında kalmış gibi çaresiz hissediyor ve enkazdan çıkmak için savaş veriyor.Lutfen bırakın azarlamayi da biraz cesaret verelim olur mu ?

A'dan z'ye katılıyorum. Diyorum ya, benim aynı yaşta kız kardeşim var. 10 yaş ne demek? 18 yaşında ki hallerimi hatırlıyorum, eğer ben 18 yasindaysam ve o yaşta biri hele ki evli biri bana yaklaşıyorsa, bu kirli bir zihniyet meselesidir, igrencliktir. Çekici gelmez, tiksindirir. Bu herkes için geçerli. Bu zihniyet, hoş bir zihniyet değil. 25 yaşında olduğunu söylemiş olabilir, ama ben kızın hesabina baktığım gibi bu kız küçük diyebildiysem, 25 dese ne olur? Belli eder insan. Eşim bunu sadece bana değil, kendine, kendi karakterine, duruşuna hayatına her şeyine zarar verecek şekilde yaptı. aldatmak zaten iğrenç ama bu sadece aldatmak bile değil, tiksindirici bir olay. Eşime zaten odaklaniyorum, yanlış zaten en önce onun yanlışı. Ondan kızgınlığımı zaten yüzüne karşı atabiliyorum, ben genel olarak herşeye kırıldım, içimde ne varsa dökmek istemiştim sadece

Çok üzüldüm halinize. Bir de kendinizi suçluyorsunuz. Yok annelik rolü yok bilmem ne. Elbette öyle olacaksınız, daha yavrunuz sütten kesilmemiş bebek. Sizin dönemlerinizde çoğu kadın sizin gibi oluyor. Siz sanıyor musunuz ki millet bebesini uyutunca geceliğini giyip cilve yapıyor? Benim de 2 yaşında oğlum var. Kolay değil bu süreç. Kendinizi suçlayıp adamı aklamayı bırakın.

Çalışmıyorsunuz paranız yok, adam ağlarken geleceğiniz için birşeyler yapmanız gerekiyor. Sakın ne alaka demeyin, adamdan bilezik vs isteyin. “Madem seviyorsun madem üzgünsün, her ay sigarandan kes, dışarıda öğle yemeğinden kes evden ekmek götür bana 3 bilezik al” diyin. Yarın Birgün tekrarlanırsa evladınız için cebinizde azıcık para olur. Sakın bu söylediğimi “ben neler yaşıyorum bu ne diyor” diye boşvermeyin.

Yaşadıklarınız çok ağır anlıyorum bu geçer mi onu da bilmiyorum. Ama kendinizi ve çocuğunuzu güvenceye almak zorundasınız. (Üzerinize ev araba istemeyin onlar zaten ortak mal yarın bir gün yarısı gider.)

Aslında o kendimi sucladigimdan değil, tabi ki anne olacağım, anne oldum diye beni aldatacaksa da aldatsin, anneyim sonuçta herşeyden önce ve olmak zorundayım. Ama bu sebeple yakalayamadigimi dile getirmek istemiştim orda. Benim bunlara da ihtiyacım yok ki, böyle bir durumda alsam bile kendime harcamam zaten beş kuruşunu. Sadece en azından çocuğum dillense, konusabilse, aradığımda açıp anne iyiyim diyebilse. Bunları o dönemde yaşamış olabilsem, diyorum ya arkamda kimsem yok ama ayakları üzerinde sağlam durabilen bir insanım. Çalışırım, bakarım. Bakıcıya bırakırım, kreşe bırakırım ama bakarım kendi başıma. Mutsuz bir ailede, aldatan bir baba aglayan bir anne ile büyümesindense. Ayrı ama kendi halinde anne babalarla büyütürüm. Kendime bu konuda güvenim tam. Sadece, ağzı dili olmayan, yemek yemeye bile yeni baslamis bir bebeği bakıcıya nasıl bırakabilirim de ise baslayabilirim? Kime nasıl guvenebilirim şu anda su durumda.

ben genel olarak herşeye kırıldım, içimde ne varsa dökmek istemiştim sadece
ben ciddi anlamda derdinle dertlendim gece gece. alıntıladığın mesajı düzenlemiştim sana yetişememişim şunu yazmıştım:
sana yapılan acımasızca, sana hiç merhameti olmayan bir adam bu. merhameti olmayanın sevgisini de sorgularım.
seni anlıyorum konunun tüm detaylarını yazma ihtiyacı hissettin ve içini döktün, sadece gelen tepkilerin bazı haklı yanları var. bazıları da eski üyelerin sitede hep gördüğü davranış örüntüleri olmuş.
olay anında kim ne kadar doğru davranabilir orası da meçhul ama ben senin ilk anda eşinle konuşmak yerine kıza, sevgilisine vs. ulaşmanın sebebinin eşinin senin ciddi manada tek ailen olmasından ileri geldiğini düşünüyorum. o durumu yaşamadan yorum yapmak zor, kim olsa her şeyi olan o adama tutunmak ister bence ilk etapta. fakat bu olaydan önce cidden güveniyor muydun sadakat anlamında?

Acı günde tatlı günde hastalıkta sağlıkte diye sana söz veren kocandı 18 yaşındaki ergen değil. Çocuğu ve karısı olan sorumluluğu olan kocam da kocam dediğin şahsiyet 18 yaşındaki kız değil.
18 yaşındaki çocuğa kanan herif herkese kanar.

Ailesiyle calisan adam, babasinin burnunun dibinde bunları yapiyorsa ya cok aptaldir ya gereksiz cesur. Her halükarda ileride daha iyi tedbirler alarak denememesi icin bir neden yok.

Hemen bosanmayacaksaniz maddi olarak kendinizi garantiye almaya calisin.

Şuan eşinle aranız nasıl?

Yaşın benden 10 yaş küçük kardeşim diyeceğim. Yanlış yapıyorsun. Benim ihtiyacım yok deme. Senin ihtiyacın var. Senin çocuğun için ihtiyacın var. Çocuğum dillense gider çalışırım diyorsun. Sanıyor musun ki işverenler bekliyor çocuğu dillenince bunu işe alalım diye? İş bulman aylar sürebilir. Ben mesela üzgünüm ama çocuğu yeni kreşe okula başlamış birindense başkasını işe almayı tercih ederim. O çocuk haftanın 2 günü gitse 3 günü hasta olacak. Bırakabileceğin ailen yok.

Bir de adamın “ehi ehi iki ağladım konuyu kapattı” demesine sebep oluyorsun. Adama 3-5 bilezik aldıracaksın ki herif bi korkacak. Ulan bu kadın bi plan mı yapıyor? Diye azıcık bir tırsıcak. Sen bu acıyı kalbinden atamazsın, ona da o korkuyu attırmayacaksın. Ay saf olmayın rica edeceğim yaaa.

Bırakmayın bakıcıya? Siz bozmayın düzeninizi, gitsin ailesinin evinde kalsın. Evin masraflarını karşılasın, nafakanızı ödesin? Üzüntüden helak olmuş ya böyle telafi etsin? Onunla bununla düşüp kalkıp hastalık bulaştırmasın. Bu delillerin süresi var, kullanmazsanız ömür boyu geçerli değil. Sizi uyutan, başkasına seni seviyorum, orada burada gezip gözüme sokma diyen adamla aynı yatağa girmek zorunda değilsiniz. Ayrıca ailesiyle beraber çalıştığı için rahat rahat sağa sola gidemiyor. Sizden gönlü kaymış, başkasını bulup yine aldatacak ama ekstra dikkat edecek. Her seferinde aynı çaresizliği mi yaşayacaksınız? Çocuğu bahane etmeyin artık. Doğum sonrası rutin kontrol vs diyin de bir doktora görünün, test yaptırın. Otel motel, bu kızla gitmemiştir ama başkasıyla gitmiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…