Evliyim aldatıldım

Tamamen güveniyordum. Tüm gün telefonu bende, iş yerinde ailesiyle, işten çıkar eve gelir, evden işe gider. Çocuğumuz olduğundan beri arkadaş ortami dahi yoktur, ev kuşu oldu tam anlamıyla. Nasıl şüphe edebilirdim ki? İşten önce buluşup yarım saat yaratabileceği, aklımın ucundan dahi geçmedi. Lohusaligimi bile desteğiyle atlattım, hem çocuğa baktı hem çalıştı, işten geldi bana yemek yaptı. o kadar iyiydi ki, iyilemek için söylemiyorum buna da kulp takılmasın, bu yüzden bekleyemedim, o öyle davrandikca ben şüphe edemedim, şüphe edeceğim bir durumu bugüne kadar hiç bir zaman olmadı. gözümle görsem de konduramadım o sebeple. Kıza yazma sebebim eşime sorsam zaten yalanlayacak ama kız varsa söyler sandım. Gerçekten öyle birşey olduğunu düşünerek de yazmadım içten içe belki de. Çünkü diyorum ya, yoktur diye düşündüm ama varsa bile yalanlar yani insanoğlu yüzüme baka baka aldattım diyemezdi ki, ama kız söyleyebilir diye düşündüm. İnsan gibi de sordum, yanlış birşey de söylemedim ve yaşını tipini hiç birseyini bilmiyordum numarasından başka. Yani karşımda 18 yaşında bir çocuk olduğunun dahi farkinda değildim, kadın gözüyle yaklaşıp anlayış bekledim. 6 aylık bebeğim var eşim sana yazıyorsa söyle bir kadin olarak dedim, bebeğime küfürler yedim. Sevgilisine ennnn son eşimden boşanma kararı alıp evi terk ettiğimde ulaştım. Yazmadan önce de günlerce düşündüm bulur bulmaz yazmadım, kendimi koydum yerine, ben olsam öğrenmem gerekirdi diye düşündüm. Biz eşimle bu hale geldik, herkes kız kurban edilmiş gibi görüyor fakat, kız ailesiyle gayet iyi. Sadece daha çok üstüne titriyorlar, sevgilisi de affetti, hatta çocuk bana da sende eşini affet abla çok ileri gidilmemis bosuna yuvan dağılmasın dahi dedi. Oysa burda mesele ileri gidilip gidilmemesi değildi benim için, ben böyle bakamadım en azından. Kurban olan sadece ben oldum. Kimseyi kurban etme amaçlı da yapmadım, sadece harcanmasin sahip çıkılsın istedim, onu da umarım ki basarabilmişimdir. Öfkeyle yaptığım tek eylem kızla çocuğuma küfürler ettiği an tartışmam oldu, bir de şu anda şuraya yazdığım satırlar. onun dışında hiç bir konuda öfkeyle yaklasmadim. İçimden kızdım kıza, öfkemi de eşimden çıkardım, hata ondaydi çünkü.

Ailesi kızı da eşimi de işten kovdu yazdınız. Siz affedince eşinizi geri mi aldılar? Adam hem karısını aldattı hem ailesine yalan söyledi ama sonuçta affedildi. Bu hiç birinizi rahatsız etmiyor mu, aynı ahlaksızlığı yapmadılar mı? Kız zaten yolluymuş pavyonlara takılırmış... Bununla mı avunuyorsunuz? Kocanız için önemli değilmiş ama bu yaptıkları, seviyorum demiş. Hala sayfalarca romantizm peşindesiniz. Doktora gidin test yaptırın, kimin eli kimin cebinde belli değil. Ne malum ilk aldatıldığınız? Kendinizi fiziksel olarak koruyun bu pislikten.

O o bilezikleri alana kadar, ben zaten çoktan çocuğum dillenir işe başlarım diye düşünüyorum. Kendim işe başladıktan sonra da, herşey daha kolaylaşır o yüzden gerek duymam diye düşündüm. Fakat haklılık payınız da var, gurur meselesi haline getiriyorum ama önceliğim çocuğum sonuçta. Çocuğum için de dediğiniz gibi bir durum oluşturmak iyi bir seçenek, teşekkür ederim

Asıl eşiniz kendi yaşıtı biriyle olsa kızmanız gerekirdi.çocuk diyorsanız eğer çocukluğuna verip kıza kızmaktan vazgeçin.Ayrıca eşinizin asıl karakteriyle tanışmışsınız, 15güncük perişanlıktan kendinizi suçlu çıkarmışsınıziyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta yaşlılıkta bir aile olmak isteyen adam 15 günlük perişanlıkta gidip 18lik kız bulmaz.Artık aranızdaki perde yırtıldığına göre bu saatten sonra sağlıksız özgüveni düşmüş kırık dökük güven duyamayan kadına merhaba diyin.Ben daha aldatılıp da evliliğine devam eden 1 tane sağlıklı kadın görmedim

Tekrar açıklıyorum...
Ben suçlu değilim, anne olduğum için aldatilacaksam, zaten karşımdaki insan evladı insan değildir. Gerçi aldatmak da aynı şekilde ama anlatmaya çalıştığım o değildi, O yüzden aldattığını söylemiyorum, kendisi bile zaten o şekilde söylememişti. Kendi yanlışım diyor. Bana gelince, ben o süreçte çocuğumla ilgilendiğim için gözümün önünde yan odada balkonda kapı önünde konuşsa bile yakalayamadım, o amaçla söylemiştim onu. O sebeple aldatıldım değil, o sebeple yakalayamadım, benim dibimde oldu bunlar ama göremedim çünkü çocuğuma bakıyordum, ve bu işi daha da kırıcı hale getiriyor

Bu kiza denk gelmis onunla aldatmis işte karaktersizin teki. Baskasi olsaydi onunla aldatirdi denk gelmemis. Siz kiza saydirin sabaha kadar sizinle evlenen evlilik yemini eden kiz degil esiniz. Kim size diyo takma bunlari diye ? Saka misiniz aldatilmissiniz siz yakalayinca da eline yuzune bulastirmis. Şimdi boşanma karari almissiniz sonra vazgecmissiniz bi sonraki aldatmaya kadar . Bi kere yapti yine yapacak hic sasmaz tekmeyi basmamissiniz gidip kiza ve ailesine saldirmissiniz . Belli ki susacaksiniz ve kocanizi degil onun düşürdüğü eziklere sinir olacaksiniz cok kötü bi psikoloji bu. Affetmissiniz bosanmayacaksaniz dallanip budaklandirmadan devam edin duyurmayin kimseye bari. Mağdur olan sizsiniz kocanizi guzelleme calismissiniz , kiza saydirmissiniz bi adama bi sey diyen yok. Bosanmamissiniz da kàr kalmis yaptiklari iste 18’yasindaki kizla igrenc

Çocuğunuz olmasa da görmezdiniz bence.Buna güven diyoruz.sözün özü ne çocuğunuzun varlığı, ne siz konu değilsiniz Adam bu kadar işte gerçekte bu.Sadece siz bu yüzüyle yaşayabilecek misiniz? Aldatıldığımda bende kendime pay çıkarmıştım hamilelik lohusalık vücudum bozuldu kendime bakmadım anneliğimi önceledim diye.Bir arkadaşım bana “konu senle ilgili değil” demişti.onu çok sevdiğim için suçunu paylaşmışım inanmak istememişim bu adam buymuş demek istememişim.sizi anlıyorum bende onsuz bir hayat düşünemiyordum ama şuan o kadar iyiyimki.lütfen korkmayın çünkü o korkmamış.

Tamam kocası b*k yesin birincil hatalı olarak da kimse kızın sadakat sözü mü var vsde diyip durmasın, benim de birini öldürmeme sözüm yok öldüriyim madem çalmama sözüm yok çaliyim çırpıyım madem, kadının en büyük düşmanı kadındır empatidendemi yoksundu karın çok güzel diyene kadar, s*ktirol git sapık herif diyemedi mi, çok çok tehlikeli bir nesil içerisindeyiz.

Sen çocuk bakma derdine düşmüşken eşin flört etme derdindeymiş. Neymiş kızın ilgisi hoşuna gitmiş. Boşanmayacağın süre boyunca cinsel yolla bulaşan hastalık kapmamak için düzenli olarak testlerini yaptır. Çünkü kendi ağzıyla demiş, ona ilgisini gösteren kadınlara kayıtsız kalmıyor. Evde eşi mi var çocuğu mu var umrunda değil.

Eşin olaylar durulunca aldatmaya devam edecek çünkü bi kere gözü dışarı kaymış. Sen de eşin telefonunu her eline aldığında acaba mı diye düşünecek, sürekli acaba mı diye düşünüp mental sağlığını bozacaksın. Eşinin o kızla yazışmaları hala sendeyse kanıtlar geçerlilik süresini yitirmeden boşanmalısın. Sen tüm gün yemeğini yap, çamaşırını yıka arkasını topla o da gitsin gönül eğlendirsin eve gelsin oh ne ala. Sen aynısını yapsaydın çoktan kapı önüne konmuştun.

Valla biz de dogurduk ben bir de 1 sene yogun psikolojik tedavi gordum lohusaligi atamadim. Benim kocam da aldatsaymis. Kendinizi suclamak kocanizi affetmeye daha iyi mi gelecek? Cok sacma. Kocaniz 18 yasinda bir kiza seni seviyorum demis isterse 28 olsun. Kiz reşit ailesine ne ulasiyor o insanlari huzursuz ediyorsunuz ? Kizi savunmak icin soylemiyorum ama problem sizin eşinizle aranizda. Evli cocugu olan bir adam biraz karisiyla ilgilenir. Cocuguna yaptigini affetmeyin asil. Sutunuzun keesilmesine neden olmuş

''Kızı neden ailesine rezil ettin sana sadakat sözü olan eşin'' diyenler neyin kafasında ya? Tamam en büyüüük problem zaten eşinde en suçlusu o zaten burada kocasında problem var! Kızın ailesine söylemesi de hoş olmayabilir. Ama sadakat sözü yok diye 18 yaşındaki bir kızında evli olduğunu bile bile bir adamla konuşmasını normalleştirmeyin! Böyleleri evli adamla konuşmaktan utanmıyorsa ailesine rezil olmaktan da utanmaz. Çıkın artık şu kadının sadakat sözü yoktur kafasından ya! Konu sahibi aramış konuşmuş birde ''ruh hastası öyle bir şey yok'' demiş hasta damgası yemiş metres tarafından! ama sonra yine seviyorumlar havada uçuşmuş.

Bazıları da gelmiş diyor ki ''kadının sadakat sözü yok'' ya bırakın allah aşkına komik misiniz siz? Burada koca kadar kızda da suç var. Kız evli olduğunu bilmez kandırılmıştır o zaman amenna. Ama bile bile evli erkeklerle konuşan kızlara da ''onun suçu yok, onun sadakat sözü yok'' demeyi bırakın artık !

Yorumları okurken ''kızın sadakat sözü-yemini yok'' diyenlere çıldırdım resmen. Kimisi de daha 18 yaşında küçük demiş. Yahu tamam bu gibi ihanetlerde en büyük suç aldatan tarafın ama bunu bile bile göz yuman 2.kadın olanın hiçbir suçu yok mu? Birde bu metres konu sahibine ''ruh hastası öyle bir şey yok'' demiş ALOOO? HEM METRES HEM KARISINDAN KISKANIYOR HEM ADAMIN KARISINA YAKALANDIGI ZAMAN ''RUH HASTASI'' DİYOR? Ama bu kızın sadakat yemini yok tabi ya suçsuz günahsız değişik kafalar.

Tüm bekarlar evli gözü dışarıda olan erkeklerle görüşelim sonuçta sadakat sözümüz yok! Ay ne saçma sapan düşünceler ya. KOCASI NE BOKSA KIZDA AYNI BOK!

Tamam bacım hepimiz kadınlar olarak anladık kocan masum. Yazık adama da çok acıdık sizin gibi ilgisiz bir kadınla evlenmiş. Adam ne yapsın ama tabi ki aldatır. Çok haklı. Kadınlardan yana da hiç şansı olmuyor bazı KANATSIZ MELEKLERİN.

Son düzenleme:
Şu dünyaya erkek olarak gelmek varmış.
Ne guzel
Her türlü boku ye affedil :)
Yetmedi, işyerine evine yatağına geri döndü, bedel ödemeyeceğini öğrendi. Gidecek yeri yok, kendi söyler kendi dinler, delil melil de kullanamaz ben işime bakayım dedi. Olan, yarım akıllı kafasız ergen kıza oldu.

Elbette bile isteye evli adamla takılanlar da suçlu. Tamam, kıza kadına istediğimizi söyleyelim herkese rezil edelim ama işin sonunda kocayı da affedip yatağa geri almayalım. Kızın ailesine kadar ulaşıp deliller gösterip bilgi verdikten sonra utana utana kocayı affetmek de değişik bir kafa. Affedip, elinin kiriymiş modunda takılacaktı, ne diye ortalığı ayağa kaldırdı? Tüm o laflar hakaretler, ağız dalaşları bağırıp çağırmalar, kocayı ailesine şikayet etmeler... İşin sonunda ne oldu, kız işten kovuldu ama koca baş köşeye kuruldu yine.

Yorumları okurken sinirden tam kendimi ifade edemedim benimde hislerime tercüme olmuşsunuz. ''kız kocamı baştan çıkartmıştır'' ''kocam da kocam'' kafasında kadınlarda ki konu sahibi öyle benim gözümde leşler. Bu kız gitti ama başka bir kız gelecek ve tekrar başa saracaklar. Hangi birini rezil edecek? Adam aldatmanın dışında bile zaten falso biriymiş. İnanın aldatmayı affedenlere tek bir kelime söyleyesim gelmiyor mideleri bunu kaldırabiliyorsa bize söyleyecek söz yokkk!!! Ben sadece ''şüphe'' duyduğum halde bunu kaldıramadım da ayrıldım midem almadı! başkasıyla duygusal-fiziksel bir şeyler yaşayan biriyle ASLA ASLA ASLA.

Suçlu olan tamamen kocan.Evde karısını çocuğunu bırakıp yeni reşit olmuş bir çocukla konuşan o. Sizin kızın ailesine kadar ulaşıp sonrada kocanızı affetmeniz saçma

Suçlu olan tamamen kocan.Evde karısını çocuğunu bırakıp yeni reşit olmuş bir çocukla konuşan o. Sizin kızın ailesine kadar ulaşıp sonrada kocanızı affetmeniz saçma
''ÇOCUK'' ? karşısındaki insanın evli olduğunu bile bile ''keşke karının yanında değil benim yanımda uyusaydın'' - ''yanıma gelirken neden yüzüğünü çıkarmıyorsun'' - ''seninle olmak istiyorum'' diyen bir KADIN çocuk değildir hanımefendi. Bu konuda tek taraf suçlu değil her ikisi de suçlu.

Kocası yüz vermese konuşmasa bunlar olmazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…