evliyim ama eşimle cinsel ilişkiye giremedik

bu karar tabiki sizin ama şimdi olursa sanki kaçamak olacakmış hata yapılıyormuş gibi olacak sanki bu kadar özel bir an kaçamak gibi yada suç gibi yaşanmamalı

elbet bi sakıncası yoktur ama
Düğün gününe bırakılsa daha bi hoş olur..

napcam benn yaa bişede diyemiyorum okadar tatlıki
yiyesimm geliyoo

sizin karariniz bu
bana kalirsa da ana baba evinde olmaz derim
ben 7 senelik evliyim yazin babamlara gittigimizde uzun sure kaliyoruz
ne esim nede ben cinsellik yonunden yakinlasmiyoruz

canım siz bilirsiniz tabi ama ben senin yerinde olsam kesinlikle beklerdim ve bekledimde herşey zamanında güzeldir gelinliğini giyip bu özel geceyi düğün sonrasında yaşamak daha güzel olmazmı birde gelinliğin üzerine bağlanan o kırmızı kurdelanın anlamınıda biliyorsundur heralde iyi düşün pişman olacağın bir şey yapma diyelimki yaptınız bir terslik oldu o zaman ailenin yüzüne nasıl bakacaksın

bir de dünyanın binbir türlü hali var insanlar değişiyor
cok güvenmemek lazım
yarın öbür gün inşallah olmaz ama bir sorun oldu diyelim eşinle dünya hali bu durumu sana karşı kullanabilir
babanın evinde benimle oldun filan gibi
maesef duyuyoruz böyle üzücü şeyler

pişman olmaktan korkmuyorsan yapabilirin.. benim ikrimde beklemen ne kalmış zaten şunun şurasında 1,5 ay sabredemiyor mu?

değerli kardeşim ben derim ki sabır sakın razı gelme
binbir türlü şeyler var ortalıkta tm evli siniz ama düğün yapılmamış ya bir sorun çıkıp
birşeylik olursa olurya
bir örnek vereyim bir akrabamısın yakını (magdur kız) düğünden önçe nikahlarını kıymışlar
ve eşi olacak kişi beraber olmak istemiş kız karşı gelmiş düğün olmadan olmaz demiş ne olcak evli değilmiyiz demiş ve beraber
olmuşlar sonra oğlan herkesin içinde kızın ailesine sizin kızınız bekar değil demiş
buyur burdan yak
yine senbilirsin ama düğün olmadan bence teslim olma canim
tadını o geceye saklaa.s

aynı olay benimde başıma geldi bizde nikahı önceden yaptırmışdık ve tabi eşim rahat dururmu her fırsatta beni tenhalarda kıstırdı vallaa...bi ara bende ammaaan dedim eşim ne olur sanki ha şimdi ha düğün gecesi diye düşündüm ama sonra vazgeçdim o anın tadı bi başka hem romantik hem duygusal hem şehvetlii kendi evinde erkeginin ilki olmak çok haz verici ama başka yerde olsa haldur huldur bir durum söz konusu

kızlar çok teşşekür ederim sözleriniz beni kendime getirdi valla.
o anın duygusu heycanı bencede daha farklı olur.
kendime mukayyet olmaya çalışıcam a.s
çogunuz evli insanlarsınız doğruyu benden daha iyi blirsiniz.
hepinize teşekkür ederima.s.
a.s.

eskilerin bi lafı vardır;gelin ata binmiş ya nasip demiş...beş dakkalık zevkiniz için hayatının en önemli gecesinin maneviyatını bozma derim ben.

Evet işte ben de bunu demek istedim..a.s
Artı ben evlilik öncesi cinselliğe de karşı değilim ama ana baba evdeyken beraber olmayı hoş bulmuyorum kendi adıma.

evlilik öncesi cinsel ilişki, kanunlar önünde suç teşkil etmektedir hanfendi... nikahsız birliktelikler, suçtur ve zinya girer... yasası çıktı...

bu nasıl bi ikilemdir anlamış değilim ?

senki; nikah olmadan birlikteliği savunan, nasıl olurda nikahlı iki gencin, sırf babasının evinde diye cinsel ilişkiye girmelerini absurt karşılarsın. annesi babası varsa evde var. ne varki bunda ? haydaa hepberaber işe girişecekler, yada anası babası anahtar deliğinden onları gizleyecek ve gözetleyecek değİllerya.. sanırım kendilerine ait bi odaları vardır öyle değilmi... ayrıca inşaat sektörü hayli ilerledi, bilmem haberin varmı. izalasyon denen bi kavram var... duvarlar gayet sağlam ve ses geçirmeyen özelliklere sahip.. bilmem anlatabildimmi?

son olarak tam senlik bi cümle aklıma geldi. hazır aklıma gelmişken yazayım istedim... şu nikah öncesi evilik ve ana -baba evinde cinselliğe hayır kampanyanla ilgili

bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu ....

Evet evlilik öncesi cinsel ilişki suç olabilir ama herkesin kendi tercihidir. Bir başkasını rahatsız etmiyorsa,kendi vicdanı rahatsa,yuva yıkmıyorsa,ahlaki durumu müsaitse,uygun buldularsa beni ilgilendirmez kişilerin özel hayatı.
Nikahlı çiftin ailesinin bulunduğu evde ilişki kurmasını da absürd karşılamadım ben olsam utanırdım dedim. Yanlış anlamışsınız. Bazı olayların özel olmasından yanayım,nikahlı ya da nikahsız illa birilerinin haberi olması gerekmiyor benim yaşadıklarıma?Onlar bilmese bile ben bileceğim anamın babamın başka bir odada uyuduğunu bu yüzden rahatsız olurum dedim.
İzolasyon konusu hakkında hiç bir bilgim yok,yorum yapmayacağım..
Siz ses geçirmiyor diyorsanız öyledir,benim bir malumatım yok.

Konuşmalarımıza dikkat edelim lütfen,yasakkelime
Herkezin cinsel hayatı ve görüşü kendini baglar ...

hanımefendi herkesin aile görgüsü görenegi farklıdır aile mefhumu diye birşey vardır bilmem anlatabildinmi ana babanın evinde cinsellik yaşamak heleki ilk cinselliği o evde yaşamak kusura bakma ama anaya babaya sayğısızlıktır . O İŞTEN SONRA BANYOYU KULLANMAK VE ANANIN BABANIN BU OLAYA ŞAHİT OLMASI SİZCE NE KADAR DOĞRU .DÜĞÜNDEN SONRA KÖYLERDE BİLE EVİN BÜYÜKLERİ YENİ EVLİ ÇİFTLERİ YALNIZ BIRAKIRLAR BİR SÜRE DAHA RAHAT OLMALARI İÇİN SİZ KALKMIŞ ANANIN BABANIN DİĞER ODADA OLMASININ HİÇ BİR MAHSURU OLMADIĞINI SAVUNUYORSUNUZ

düğün gecesi beraber olmak kadar güzel birşey yok. ömür boyu hatırlıyacağınız birgece. rahat rahat sakin sakin güzel bir gece geçirirsiniz mum ışığında:))
bence acele etme canım gelin ata binmiş ya nasip demiş. düğüne kadar bekle derim ama yinede sen bilirisin. kocaman öpütüm mutluluklar.
(eğer berber olmak istiyorsanız tatlım anne babanız evdeyken değilde yanlızken olsa daha iyi olur mesela bir otele gidebilirsiniz.) benim şahsi düşüncem

Son düzenleme:
Bak guzel arkadasim biz evlendikten sonra kayin validemin evinde uc sene kaldik ya hic guzel bisey degil evde birileri varken insan yaptigindan bisey anlamiyo sesmi olacak diye odum kopuyordu bazen hic yapmasak bile diyordum ama esim hic rahatsiz olmuyordu o hergun istiyordu.Ama kendi evime gectikten sonra sanki yeni gerdege girmis gibi hissettim kendimi cok rahat oluyorsun.Bence en guzeli dugununu bekle.

senki; nikah olmadan birlikteliği savunan, nasıl olurda nikahlı iki gencin, sırf babasının evinde diye cinsel ilişkiye girmelerini absurt karşılarsın. annesi babası varsa evde var. ne varki bunda ? haydaa hepberaber işe girişecekler, yada anası babası anahtar deliğinden onları gizleyecek ve gözetleyecek değİllerya.. sanırım kendilerine ait bi odaları vardır öyle değilmi... ayrıca inşaat sektörü hayli ilerledi, bilmem haberin varmı. izalasyon denen bi kavram var... duvarlar gayet sağlam ve ses geçirmeyen özelliklere sahip.. bilmem anlatabildimmi? RESMEN KONUYA YORUM DEĞİLDE DİĞER ARKADAŞIMIZIN FİKİRLERİNE SATAŞMAK AMACIYLA MUHALEFET ETMEK AMACIYLA YAZMIŞSINIZ VE ARD NİYET SEZİYORUM NEDENSE KONUYU AÇAN ARKADAŞINDA İÇİNE SİNMEMİŞ OLACAKKİ FİKİR İSTEMİŞ DEMEKKİ ONA DA TERS GELMİŞ VE DEDİKLERİMİZİ ONAYLIYOR BU KADAR YORUM YAPAN İNSAN LAR ARASINDA SİZİN ĞİBİ SALDIRI NİTELİĞİNDE HİÇ BİR YORUM GÖRMEDİM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…