kızlar durum biraz karışık evlendik ama ilşkiye giremedik.hale babamın evindeyim neden derseniz.düğünmüz yazın olcak.ama biz nikahımızı kıydık.evlilik yıldönümüzle doğum gününü aynı güne getirdik.beraber olmak istiyo doğal olarak evliyiz ötesi var mı diyo.napcamı şaşırdım... bende istiyorum :asigim:aslında ama düğün gecesi olsa daha iyi olur diyorum kendi kendime...sonra babamın evinde nasıl yatarım eşimlee:roflol:
napmalıyım şimdi ben kocamla beraber olmalımıyım olmamalımıyım
Evet işte ben de bunu demek istedim..a.s
Artı ben evlilik öncesi cinselliğe de karşı değilim ama ana baba evdeyken beraber olmayı hoş bulmuyorum kendi adıma.
evlilik öncesi cinsel ilişki, kanunlar önünde suç teşkil etmektedir hanfendi... nikahsız birliktelikler, suçtur ve zinya girer... yasası çıktı...
bu nasıl bi ikilemdir anlamış değilim ?
senki; nikah olmadan birlikteliği savunan, nasıl olurda nikahlı iki gencin, sırf babasının evinde diye cinsel ilişkiye girmelerini absurt karşılarsın. annesi babası varsa evde var. ne varki bunda ? haydaa hepberaber işe girişecekler, yada anası babası anahtar deliğinden onları gizleyecek ve gözetleyecek değİllerya.. sanırım kendilerine ait bi odaları vardır öyle değilmi... ayrıca inşaat sektörü hayli ilerledi, bilmem haberin varmı. izalasyon denen bi kavram var... duvarlar gayet sağlam ve ses geçirmeyen özelliklere sahip.. bilmem anlatabildimmi?
son olarak tam senlik bi cümle aklıma geldi. hazır aklıma gelmişken yazayım istedim... şu nikah öncesi evilik ve ana -baba evinde cinselliğe hayır kampanyanla ilgili
bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu ....
evlilik öncesi cinsel ilişki, kanunlar önünde suç teşkil etmektedir hanfendi... nikahsız birliktelikler, suçtur ve zinya girer... yasası çıktı...
senki; nikah olmadan birlikteliği savunan, nasıl olurda nikahlı iki gencin, sırf babasının evinde diye cinsel ilişkiye girmelerini absurt karşılarsın. annesi babası varsa evde var. ne varki bunda ? haydaa hepberaber işe girişecekler, yada anası babası anahtar deliğinden onları gizleyecek ve gözetleyecek değİllerya.. sanırım kendilerine ait bi odaları vardır öyle değilmi... ayrıca inşaat sektörü hayli ilerledi, bilmem haberin varmı. izalasyon denen bi kavram var... duvarlar gayet sağlam ve ses geçirmeyen özelliklere sahip.. bilmem anlatabildimmi?
son olarak tam senlik bi cümle aklıma geldi. hazır aklıma gelmişken yazayım istedim... şu nikah öncesi evilik ve ana -baba evinde cinselliğe hayır kampanyanla ilgili
hanımefendi herkesin aile görgüsü görenegi farklıdır aile mefhumu diye birşey vardır bilmem anlatabildinmi ana babanın evinde cinsellik yaşamak heleki ilk cinselliği o evde yaşamak kusura bakma ama anaya babaya sayğısızlıktır . O İŞTEN SONRA BANYOYU KULLANMAK VE ANANIN BABANIN BU OLAYA ŞAHİT OLMASI SİZCE NE KADAR DOĞRU .DÜĞÜNDEN SONRA KÖYLERDE BİLE EVİN BÜYÜKLERİ YENİ EVLİ ÇİFTLERİ YALNIZ BIRAKIRLAR BİR SÜRE DAHA RAHAT OLMALARI İÇİN SİZ KALKMIŞ ANANIN BABANIN DİĞER ODADA OLMASININ HİÇ BİR MAHSURU OLMADIĞINI SAVUNUYORSUNUZevlilik öncesi cinsel ilişki, kanunlar önünde suç teşkil etmektedir hanfendi... nikahsız birliktelikler, suçtur ve zinya girer... yasası çıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?