evliyim ama eşimle cinsel ilişkiye giremedik

benim de nikahım erkan kıyıldı.ve biz düğün gecesini beklemiştik.bana da daha doğru geliyor.ama karar sizin tabiki..pişman olmaktansa biraz daha düşünmeli banca..

yeni evli olundugu zaman rahat olmak gerekiro yuzden baba evinde pek uygun olmaz...rahatlık acisindan dusunuyorum ben bunu, evde yalniz olmak gerekir bence...

ama uzun suredir evli kisilerin uzun sure tatile gittiginde birbirlerinden uzak olmalarini anlayamadım dogrusu sırf ayıp diye...

oh nasıl olsa evliyim cinsel hayatım var diye kocanla yattığını aile içinde bilinmesi sizi rahatsız etmeyebilir ,beni rahatsız eder varmı itirazın güzelim :roflol:

ya niye rahatsız etsin ki? o zaman hamile kalınca onu da saklayın cunku kocanla yattıgının apacik bi gostergesi...cocuk olunca ayip diye kimselere gostermeyin o zaman cunku ailen bilecek ki sen kocanla yatmissin..

ya bu tarz dusunceler acaip geliyor bana dogrusu...

nikahlı olduktan sonra, yapılan seyler kapali odalarda kaldiktan sonra bunun neresi ayip ki?

zaten herhalde gupegunduz aile ortamında otururken biz biraz odaya kapanıcaz deyip kalkmazlar herhalde...

bir de bu sitede birsuru bayan var esinin ailesi ile birlikte yasayan, peki onlar napiyo ? eslerinin ailesine ayip degil de sadece kız babasına mi ayip ?

Son düzenleyen: Moderatör:
ya benim kafam şeye takıldı sizinkiler aynı odada kalmanıza biişey demiyomu? yani annenle baban???:uhm:

resmi nikah bu ya daha otesi mi var? dugun nedir ki? dugun olunca mi evli sayiliyor insanlar ben anlayamadim bu dusunceyi....resmi nikah olmussa bitmistir zaten olay, evlisin ve istedigini yaparsin...

konuyu başka yöne çekmek için çabalayanlar daha anlamamakta direniyorsunuz ben 15 yıllık evliyim çocuklarıma hamile kaldığım zaman tabiki ailemden saklayacak değilim sonuçta evliyim ben .sadece bana doğru gelmiyor dedim etik değil benim açımdan

uzun süre ayrı kaldığımız zamanlarda yani eşim ben ayrıyken yanıma geldiği zaman otelde beraber oluyoruz ama baba evinde asla

Son düzenleyen: Moderatör:
resmi nikah bu ya daha otesi mi var? dugun nedir ki? dugun olunca mi evli sayiliyor insanlar ben anlayamadim bu dusunceyi....resmi nikah olmussa bitmistir zaten olay, evlisin ve istedigini yaparsin...

oke ama dünya hali yarın ne olacağı bilinmez.Allah etmesin çiftlerden birisine bişey olabilir,veya vazgeçilebilir.tabiki Allah korusun ama tedbiride elden bırakmamak gerekir bence.ayrıca bu tutuculukla geri kafalılıkla bağdaştırılamaz bence buna tedbir denir.

ben anlamadım yaa
şimdi siz nikah yapt
ınız resmen evlisiniz ama düğününüz olmadı öylemi ?
bencede evde ailenin evinde bi garip

bizde düğünden 3 ay önce nikah kıydık ama düğünün ve beyaz gelinliğin de bir anlamı var bence ayrıca sanki birlikte olsam ailemin yüzüne bakamam gibi geliyordu bana ama herkes farklıdır bilemem...

O yasa hangi yasa..Sadece bir düzeltme yapamak istedim öyle bir yasa yok...Zina ile evlili öncesi cinsel beraberlikte aynı şey değil..Son yapılan değişiklikle zina suç olmaktanda çıkarılmıştır..Sadece boşanma sebebidir..

Nikahiniz da var madem ve de beklemek de istemiyorsunuz, gidin bir tatile o zaman dugun oncesi... Sonucta kimse ne sana ne de esine birsey diyemez artik evlenmissiniz. Ne yasamak istiyorsaniz da orada yasayin. Ben evlilik oncesi cinsellige kesinlikle karsi degilim ama yasanan ozel seylerin de iki kisi arasinda kalmasi taraftariyim. Ailenizin evinde ilk beraberlik dusununce bana da pek mantikli gelmedi ama kari koca olarak haftasonu kacamagi yapin siz de:)

Canim Babanin Evinde Olmandan Dolayi Normal Karşilanmayabilir Bende Eşimle Nihahimiz Kiyildiktan Sonra Düğün Olmadan önce Birlikte Olduk Ama Başka şehirde Ayni Evi Paylaşiyoduk
Hemde Orada çalişiyoduk
Ama Bak 2 Yil Beraber Ayni Evde Yaşadik Filört Döneminde Ne Ailemin Haberi Oldu Nede Başkasinin Ve Ozaman Kesinlikle Birlikte Olmadik.nikah Kiyildiktan Sonra Beraber Olduk
Ama Bunu Yaşayan Birisi Olarak Tavsiye Etmem çünkü Bizim Toplumumuzda Düğün Olmayinca Evlendin Sayilmiyosun Nikah Olsa Bile Ben Bunun Sitresinide çok Yaşadim Sabret Derim

vay be nereden nereye... konu a ile başlamış z ye dayanmış ama hala yok ben 30. harf bulacam diye diretenler var :
yerimseniben

canım benimde nikahım önceden oldu.düğünde bu yaza ağustosta.tabi sende istiyosan olabilirsiniz.artık bi sakıncası yok nede olsa resmen karıkocasınız.ama bence düğün gününün bi özelliği bi büyüsü olmalı.die düşünüorum ben.

bizde nikahda kıyılmış olsa düğün olmamış bir kiza evli gözüylen bakılmaz
belki saçma ama bu böyledir
benimde nikahım düğünümüzden 3 ay önce kıyılmıştı ve bizde düğün gecemizi beklemiştik
bunu dert etmemiştik zaten sorun değil
düğününze şurda 2 ay bile kalmamış
bukadar beklemisiniz
2 ay sonra gelinlik giyeceksin
ben olsam beklerim
öyle beklenmicek aman aman bi olay değili
2 ay sonra doya doya yaşarsın cinseliğini şimdi baba evinde yakışık almaz arkadaşım

bence beklemelisin,böyle bir birliktelik olursa düğünün anlamı kalmaz,hem sizde hata ki nikahla düğün arasını niye bu kadar uzattınız ?ben bır hafta öncesi nıkah yaptım sonrada düğün...hem o gelinlikle kendi evinde süzüle süzüle gezmek varken,hem herşey daha romantik olucakken,böyle kaçak gibi...bence bekle yada düğünü iptal edin ,oda olmadı ,düğünü bekle ve herşey yolu yordamı ile olsun...

sana tavsiyem bekle,babanın evinde böyle şey olmaz,eğer ailen tasvip etseydi,zaten söylerdiler,sizi evde yalnız bırakırlardı falan...hem Allah korusun gelin ata binmiş ya nasip demiş ,neler duyuyoruz ...içini karartmak istemem ama gerçekçi olmak lazım,sabırsızlık etmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…