oh nasıl olsa evliyim cinsel hayatım var diye kocanla yattığını aile içinde bilinmesi sizi rahatsız etmeyebilir ,beni rahatsız eder varmı itirazın güzelim :roflol:
ben olsaydımCADIARZU
nikahımız kıyılmışta olsa henüz düğünümüz olmadığı için ben kendimi sağlama alır ve o işi yine ilk geceye bırakırdım.insanın başına her türlü hal gelebilir.Allah korusun ama düğün olmadan ayrılsak yada eşimin başına bir iş gelse yaşadıkların için pişman olma ihtimalim var.o yüzden bu kadar bekleyen bir kaç ay daha bekler der ve ilişkiye girmezdim.
babamın evinde düğünüm olmadan ilişkiye girmek söz konusu bile olamaz.
ama düğünüm olmuşsa ve babamın evindeyse,şartlar uygun olacaksa,babama çaktırmadan sonrasını halledebileceksem neden reddedeyim ki adamıtatlicadiarzu
yeni evli olundugu zaman rahat olmak gerekiro yuzden baba evinde pek uygun olmaz...rahatlık acisindan dusunuyorum ben bunu, evde yalniz olmak gerekir bence...
ama uzun suredir evli kisilerin uzun sure tatile gittiginde birbirlerinden uzak olmalarini anlayamadım dogrusu sırf ayıp diye...
resmi nikah bu ya daha otesi mi var? dugun nedir ki? dugun olunca mi evli sayiliyor insanlar ben anlayamadim bu dusunceyi....resmi nikah olmussa bitmistir zaten olay, evlisin ve istedigini yaparsin...
evlilik öncesi cinsel ilişki, kanunlar önünde suç teşkil etmektedir hanfendi... nikahsız birliktelikler, suçtur ve zinya girer... yasası çıktı...
bu nasıl bi ikilemdir anlamış değilim ?
senki; nikah olmadan birlikteliği savunan, nasıl olurda nikahlı iki gencin, sırf babasının evinde diye cinsel ilişkiye girmelerini absurt karşılarsın. annesi babası varsa evde var. ne varki bunda ? haydaa hepberaber işe girişecekler, yada anası babası anahtar deliğinden onları gizleyecek ve gözetleyecek değİllerya.. sanırım kendilerine ait bi odaları vardır öyle değilmi... ayrıca inşaat sektörü hayli ilerledi, bilmem haberin varmı. izalasyon denen bi kavram var... duvarlar gayet sağlam ve ses geçirmeyen özelliklere sahip.. bilmem anlatabildimmi?
son olarak tam senlik bi cümle aklıma geldi. hazır aklıma gelmişken yazayım istedim... şu nikah öncesi evilik ve ana -baba evinde cinselliğe hayır kampanyanla ilgili
bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu ....
evlilik öncesi cinsel ilişki, kanunlar önünde suç teşkil etmektedir hanfendi... nikahsız birliktelikler, suçtur ve zinya girer... yasası çıktı...
bu nasıl bi ikilemdir anlamış değilim ?
senki; nikah olmadan birlikteliği savunan, nasıl olurda nikahlı iki gencin, sırf babasının evinde diye cinsel ilişkiye girmelerini absurt karşılarsın. annesi babası varsa evde var. ne varki bunda ? haydaa hepberaber işe girişecekler, yada anası babası anahtar deliğinden onları gizleyecek ve gözetleyecek değİllerya.. sanırım kendilerine ait bi odaları vardır öyle değilmi... ayrıca inşaat sektörü hayli ilerledi, bilmem haberin varmı. izalasyon denen bi kavram var... duvarlar gayet sağlam ve ses geçirmeyen özelliklere sahip.. bilmem anlatabildimmi?
son olarak tam senlik bi cümle aklıma geldi. hazır aklıma gelmişken yazayım istedim... şu nikah öncesi evilik ve ana -baba evinde cinselliğe hayır kampanyanla ilgili
bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu ....[/QUOTE inanın yazdıklarınızı okurken şok oldum şükürler olsun ki sizin gibi düşünen bi bayan deilim sizin adınıza çok utandım yazık hemde çok yazık türk örf ve geleneklerinden hiç bişey alamamışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?