canım 26 yaşımda evlendim,ilk hoşuma gittiözgür gibi hissttim kendimi beş kişilik ailedeydik,
sonra her akşam sıcak yemekler hazırlamak ve düzgün ütülenmiş gömlekler hazırlamak ta biraz zorlandım
ve en önemlisi olan kocanın ailesine karşı sergilediğin tutumlar onlar zaten allak bullak oldu,ne olgunluk var bende ne bir şey..komşuluk ilişkiler desen tam bir fiyasko...
görüşmüyorum ama boşandıktan snra o bir adm atarsa sevdiğim için giderim.
:çok üzgünüm:senağlamasenağlama
duayı okudum cnm başın sağolsun
bende ilk evlendimde cok zorlanmıstım yemek ütü çalışmak ta zorundaydım kv saolsunlar cok sıcakkanlı zaten hiç bir zaman olmadılar maddi sıkıntılar bir yandan falan simdi simdi yüzümüz gülmeye başladı şükür
bence de git.. eee her zaman bela seni bulmaz ya, bazen de senin ona gitmen gerekir
Vallahi eski sevgilim, o seviyordu-ben sevmiyordum bir gun bana soyle dedi: Ben sana asigim ama senin bana asik olmadiginin farkindayim. Yani herkes sevilip sevilmedigini anlar ama bazen insan sevince karsidaki sevmese bile onun yaninda duydugu mutluluktan vazgecmemek icin bunu kabullenir. Ben terk ettim, benimle gecirdigi zamana raziydi, sevmedigimi bilse bile.
Kiz arkadaslarimdan biri de, sevmeyen adama resmen yapisti, sana 2 yilimi verdim, ailelerimiz tanisti bibibi diye diye adama vicdan somurusu yapa yapa zorla evlendi, adami resmen mecbur etti. Simdi de her gun facebookta bosanirsak intihar ederim, mutsuzluk kader mi, mutsuzluk bilmem ne mi vs vs yaziyor. Nisanliyken de adam bunu pek takmiyordu, ilgilenmiyordu zaten, yani sevilmedigini kesin biliyordu.
Insan cok sevince bazen kabulleniyor sanirim.
Hangi adam nerede konu açmış ya? Aaa neler oluyor, neler kaçırıyorum?Karısından mı dert yanıyordu o da?
.
Eşinin pırlanta olup olmadığını hemen anladınız maşallah..
Birkaç cümleyle. Bunlardan biri de uzun boylu, yakışıklı..
Yani ciddi bir çarpıklık var.
Bence pırlanta gibi erkek şu devirde 18 yaşında kızla evlenmez.
Bence de fake e gidiyor konu..
Kizlar 2 senelik evliyim 20 yasindayim cocuk suan icin yok ve esimden soğudum sevmiyorum artik bilmiyorum ama onlu disarda iyi vakit geciriyoruz her acidan anlayisli benide cok seviyor deger veriyor ayri evde ikimiz sadece yasiyoruz ama is yatağa gelince ben zor zorlaniyorum istemiyorum diyemiyorum ama erkek sonucta anliyor hissediyor onunda hayatini mahvetmek istemiyorum bazen eski sevdigim insani aklimdan çıkaramıyorum aklimdan kalbimden cikmiyor belki severim diye evlendim olmuyor esimde mukemmel bir kisilige sahip uzun boylu yakisikli da ben cok caresiz kaldigim zamanda daha 6 aylik bir iliskimiz varken bana sahip çıktı onun yanindayken kendimi cok guvende hissediyorum ama olmuyor çok karamsarim ne yapacağımı bilmiyorum bosanmak istiyorum sizce dogru karar mi alıyorum bosansam ilerde pisman olabilirmiyim lutfen yorumlarinizi bekliyorum tesekkurler. s
ben çocuk iyi biri dedim siz pırlanta yaptınız belki de ilerde ayrılacaktık yine tekrarlıyorum ben çaresiz kaldım o yüzden çocuk arkanı dönüp gitmem istemedi diyorum. ama içimde ona karşı sevgi falan kalmadı niye nalamak istemiyorsunuz.s
Hangi adam nerede konu açmış ya? Aaa neler oluyor, neler kaçırıyorum?Karısından mı dert yanıyordu o da?
.
Eşinizin adı Umut mu?
Bu konuyu acan cocugu hatirladim, fikrimizi beyan etmistik ama begenmemisti. Daha ne istiyor bizden cozemedim.
ben çocuk iyi biri dedim siz pırlanta yaptınız belki de ilerde ayrılacaktık yine tekrarlıyorum ben çaresiz kaldım o yüzden çocuk arkanı dönüp gitmem istemedi diyorum. ama içimde ona karşı sevgi falan kalmadı niye nalamak istemiyorsunuz.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?