Evliyim ama mutlu değilim kizlar bir akil verin Lütfen. s

bende ilk evlendimde cok zorlanmıstım yemek ütü çalışmak ta zorundaydım kv saolsunlar cok sıcakkanlı zaten hiç bir zaman olmadılar maddi sıkıntılar bir yandan falan simdi simdi yüzümüz gülmeye başladı şükür

:çok üzgünüm:senağlamasenağlama
duayı okudum cnm başın sağolsun

Bence sen herşeyi baştan sona anlat ondan sonra neyin ne olduğunu anlayalım bölük bölçük anlatıyosun anlalılmıyo niye sana sahip çıktı sen ne yaptın niye 18yaşında evlendin niye onun ailesinin evinde o kadar gün kaldın baştan anlat ki anlayalım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allah bozmasın canım

Bunlar ne ya valla böyle hayat mı olur? Birini tehdit ederek birinin hayatına nasıl ambargo koyabilir insan?
Diğer kişi de sevilmediğini bilerek onunla geçirilen zamanlar uğruna bunu kabul ediyorsa yani diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten..
Sadece şu denir buna” bedenimi alabilirsin ama ruhumu aslaaa”

Hangi adam nerede konu açmış ya? Aaa neler oluyor, neler kaçırıyorum? Karısından mı dert yanıyordu o da?

.

reddevil nickli bir adAm konu açmıştı geçen sonra engellendi...konu aynı bu
cümle ve ifade şekli aynı bu.... =) mune veya kazen gelsin çözsün =)))

ben çocuk iyi biri dedim siz pırlanta yaptınız belki de ilerde ayrılacaktık yine tekrarlıyorum ben çaresiz kaldım o yüzden çocuk arkanı dönüp gitmem istemedi diyorum. ama içimde ona karşı sevgi falan kalmadı niye nalamak istemiyorsunuz.s

Bence sen herşeyi baştan sona anlat ondan sonra neyin ne olduğunu anlayalım bölük bölçük anlatıyosun anlalılmıyo niye sana sahip çıktı sen ne yaptın niye 18yaşında evlendin niye onun ailesinin evinde o kadar gün kaldın baştan anlat ki anlayalım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

niye kovdu eşin seni....

Hangi adam nerede konu açmış ya? Aaa neler oluyor, neler kaçırıyorum? Karısından mı dert yanıyordu o da?

.

bi bey konu açmıştı. konu Sahibi gibi aileden ayrılan veya kovulan bir kızla evlenmiş, sonra haketmediği şeyler yaşamış, ayrılmışlar vs

💑💓

sen onunla neden evlendin arkadaşım ailenden kurtulmak için falanmı yada başka bir nedendenmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…